Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@19:12:24 GMT

تکلیف "دانش‌آموزان غایب" چه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۴۴۱۰

تسنیم نوشت: رئیس آموزش و پرورش منطقه ۱۴ شهر تهران با اشاره به افزایش حضور دانش آموزان در مدارس درباره تعیین تکلیف دانش آموزان غایب توضیح داد.

قاسم بیانی درباره بازگشایی حضوری مدارس و مشکلات پیش روی آموزش حضوری اظهار کرد: با ابلاغ ستاد ملی کرونا به وزارت آموزش و پرورش مبنی بر آغاز آموزش حضوری مدارس، آموزش و پرورش منطقه 14 و مدیران مدارس سازوکار حضور دانش‌آموزان را فراهم کردند و در روز 14 فروردین یعنی نخستین روز بازگشایی حضوری، حدود 85 تا 90 درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه اول و دوم و 65 درصد دانش‌آموزان ابتدایی در مدارس حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام معلمان در مدارس حضور دارند و وضعیت حضور دانش‌آموزان رو به افزایش اما هنوز به 100 درصد نرسیده است چرا که تعدادی از اولیا هنوز آماده فرستادن فرزندان خود به مدرسه نیستند البته با آنها همراه هستیم و با تعدادی از دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری ارتباط داریم تا زمانیکه خانواده‌ها به این نتیجه برسند فرزندشان در مدرسه حضور یابد.

رئیس آموزش و پرورش منطقه 14 درباره اینکه تکلیف دانش‌آموزانی که به مدرسه نیامده و خانواده‌ها برای فرستادن فرزندان خود به مدرسه مقاومت می‌کنند، چیست، آیا برای آنها غیبت لحاظ می‌شود؟ گفت: طبق دستورالعمل همه دانش‌آموزان باید در مدارس حضور یابند اما وزارت آموزش و پرورش درباره دانش‌آموزانی که به دلایلی حضور پیدا نکردند، تصمیم‌گیری و آن را به مناطق ابلاغ خواهد کرد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون برخی دانش‌آموزان بعضی از روزهای هفته به مدرسه می‌آیند البته طبق نظر ستاد ملی مقابله با کرونا تمام دانش‌آموزان باید در مدرسه حضور یابند اما اگر خانواده‌ای مشکل دارد یا دانش‌آموز بیماری زمینه‌ای و علائم کرونا دارد با آنها همکاری می‌کنیم تا در امتحانات شرکت کنند.

بیانی درباره اینکه آیا کلاس‌های درس پرتراکم برای بازگشایی حضوری معضل شده است؟ متذکر شد: این موضوع مدیریت شده و دانش‌آموزان به دو شیفت صبح و بعدازظهر تقسیم شده‌اند تا آسیب‌ها کاهش یابد و از خانواده‌ها می‌خواهیم با ما همکاری داشته باشند چرا که آموزش مجازی آسیب‌های مختلفی به همراه دارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۴۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری