Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ورزش و جوانان، ‌ بشر امروز را گیج‌ترین بشر تاریخ دانست و افزود: هیچ‌وقت در طول تاریخ در زندگی بشر اینقدر دنیا شلوغ و پر سروصدا نبوده است پیام‌های امروز رسانه‌های‌جهان اثر سیلابی دارند و سالم‌ترین گونه پیام که کمک می‌کند تخیل مخاطب قوی شود، کتاب است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، وحید یامین‌پور؛ معاون وزیر ورزش و جوانان که شامگاه دوشنبه در نشست «کتاب و هویت» غرفه نوجوان بیست‌ونهمین نمایشگاه قرآن کریم سخن می‌گفت، اظهار کرد: پیام‌های امروز رسانه‌های‌جهان اثر سیلابی دارند و سالم‌ترین گونه پیام که کمک می‌کند تخیل مخاطب قوی شود، کتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بشر امروز را گیج‌ترین بشر تاریخ دانست و افزود: هیچ‌وقت در طول تاریخ در زندگی بشر اینقدر دنیا شلوغ و پر سروصدا نبوده است درحالی که همیشه فرصتی برای شنیدن صداهای متفاوت بوده است بخاطر همین وقتی یک پیام مفید و ضروری را برای کسی داشته باشید، لابه‌لای این صداها گم می‌شود، وقتی صدا به صدا نمی‌رسد مثل آواز خواندن در بازار آهنگران است» این یک واقعیت از دنیای امروز است.

معاون وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه روح انسان از میان میلیون‌ها مخلوق خداوند لطیف‌ترین است، گفت: لطیف‌ترین مخلوق که روح است حتی اگر درک زیادی داشته باشد و بخواهد از هر فکری چیزی بردارد، دچار سوءهاضمه می‌شود و توان هضم را از دست خواهد داد.

مخاطبان در محاصره فیلم، تصویر و صوت فراگیر

وی بسیاری از پیام‌های جهان امروز را غیرمفید و غیرضروری دانست و خاطرنشان کرد: در جهان امروز و بعد از وب کسی به فکر مخاطب نیست چون همه می‌خواهند پیام برسانند، رسانه‌ها در این شرایط همانند سوپرمارکت هستند که فقط به‌فکر انتقال پیام و فروش محصول است و تنها کسی که از مخاطب مراقبت می‌کند خودش به وسیله دروازه‌بانی از قوا و استعدادها است.

یامین‌پور یکی از گونه‌های پیام که مخاطبان را محاصره کرده است را فیلم، تصویر و صوت فراگیرترین معرفی کرد و افزود: سالم‌ترین گونه پیام که کمک می‌کند تخیل مخاطب قوی شود، کتاب است که می‌تواند جلوی سوءهاضمه درک را بگیرد، در خدمت تخیل و قوای ادراکی باشد، مخاطب را تقویت کند و عضله‌های فکر و جان را کمک می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه کتاب جهان دارد و مخاطب را به جهان خودش دعوت می‌کند، گفت: کتاب شما را به دیدن جهان دیگری دعوت می‌کند. کسی که کتاب می‌خواند فرصت‌های زندگی تکثیریافته‌ای و تجربه جهان‌هایی را خواهد داشت که امکان تجربه آن را نداشته است همچنین پیام کتاب در بستر تأمل و آرامش منتقل می‌شود درحالی که پیام‌های امروز رسانه‌های نوین فرصت هضم نمی‌دهد و اثر سیلابی دارند اما اثر کتاب جویباری است.

در ادامه این نشست نوجوانان به طرح سوالاتی پیرامون جذابیت‌های کتاب و چگونگی استفاده از فضای کتاب و رسانه‌ها پرداختند. در پایان یامین‌پور کتاب‌های «نخل و نارنج» و «ارتداد» را برای علاقه‌مندان امضا کرد.

به گزارش ایمنا، بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتابِ امید و آرامش» پس از وقفه‌ای دوساله، امسال به شکل حضوری در مصلی امام خمینی (ره) و از ۲۷ فروردین تا دهم اردیبهشت‌ماه مصادف با بیست‌وهشتم ماه مبارک رمضان برگزار شده و امسال این نمایشگاه به صورت مجازی نیز برپا است، علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت نمایشگاه مجازی قرآن کریم به نشانی www.iqfa.ir از بخش‌های مختلف فروشگاهی و محتوایی نمایشگاه بازدید کنند.

کد خبر 571009

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نمایشگاه قرآن و عترت نمایشگاه بین المللی قرآن کریم معاون وزیر ورزش و جوانان نمایشگاه مجازی كتاب و كتاب خواني کتاب بخوانیم وحید یامین پور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پیام های امروز رسانه اثر سیلابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • حمدان: عملیات کرم ابو سالم نشانه آمادگی مقاومت بود
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود