Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، کارلوس کوشتانهوس سفیر پرتغال امروز ۶ اردیبهشت ضمن بازدید از بنیاد سینمایی فارابی با سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی ضمن خیرمقدم به سفیر پرتغال گفت: نظر به مناسبات خوب ایران و پرتغال در ابعاد فرهنگی و سیاسی، گسترش دیپلماسی سینمایی با این کشور برای ما از اهمیت برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوادی درباره همکاری‌های ایران و پرتغال بیان کرد: علاوه بر برگزاری هفته‌های فیلم مشترک در تابستان امسال درصدد هستیم تا برای تولید مشترک نیز برنامه‌ریزی کنیم. مناسبات ما در حوزه‌های سیاسی و فرهنگی با پرتغال مناسبات خوبی است و نظر به اشتراکات فرهنگی دو کشور، تولید مشترک کاری شدنی و قابل تأمل است. امیدواریم در سال جدید بتوانیم حداقل فرآیند تولید یک فیلم مشترک با کشور پرتغال را آغاز کنیم.

سیدمهدی جوادی همچنین با اشاره به ادبیات غنی و گنجینه‌های ادبی پرتغال و نویسندگان شاخص این کشور نظیر آنتونیو لوبو آنتونش و ژوزه ساراماگو افزود: یکی از برنامه‌های همکاری فارابی با کشور پرتغال برگزاری کارگاه فیلمنامه نویسی مشترک است که می‌تواند پایه تولیدات مشترک را نیز فراهم آورد، کارگاهی که در آن درباره موضوعات فرهنگی و سوژه‌های مشترک سینمایی بحث و گفتگو شود و منجر به تولید فیلمنامه‌هایی برآمده از اشتراکات مردم ایران و پرتغال باشد.

جوادی همچنین از سفیر پرتغال و اعضای این سفارتخانه برای حضور در جشنواره‌های فیلم فجر و فیلم کودک و نوجوان دعوت به عمل آورد.

کارلوس کوشتانهوس سفیر پرتغال نیز در این دیدار گفت: خیلی دوست داریم بین سینمای ایران و پرتغال رابطه دوجانبه برقرار شود. برای ما غیر از مناسبات سیاسی، فرهنگ بسیار اهمیت دارد و بدون فرهنگ نمی‌توان رابطه خوب و محکمی با کشورها داشته باشیم.

سفیر پرتغال افزود: برای ما برگزاری فستیوال فیلم پرتغال در ایران بسیار مهم است اما تاکنون این اتفاق نیفتاده و امیدواریم امسال در این زمینه با ایران همکاری داشته باشیم.

همچنین در پایان این دیدار سفیر پرتغال نسخه‌ای از آخرین کتب منتشر شده در پرتغال که مرتبط با رباعیات خیام بود و یکی از آثار بازسازی شده سینمای کلاسیک پرتغال را به مدیر عامل فارابی هدیه کرد.

بر اساس توافق صورت گرفته مقرر شد فعالیت سینمایی درباره برگزاری هفته‌های فیلم، کارگاه‌های مشترک، همکاری‌های بین جشنواره‌ای و فراهم‌سازی تولیدات مشترک با مشارکت فارابی و نهادهای تخصصی سینمایی پرتغال برنامه‌ریزی و اجرا شود.

در این دیدار سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، کارلوس کوشتانهوس سفیر پرتغال، ماریا ژوائو فورتادو مدیر فرهنگی سفارت پرتغال، رائد فریدزاده و علی قاسمی حضور داشتند.

کد خبر 5475763 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: سیدمهدی جوادی رائد فریدزاده پرتغال ژوزه ساراماگو بنیاد سینمایی فارابی تئاتر ایران تماشاخانه شهرزاد رادیو کارگردان تئاتر موسیقی ایرانی ماه رمضان 1401 ماه امید فیلم سینمایی سریال ایرانی رادیو صبا درگذشت چهره ها شبکه دو سیما رضا رویگری رادیو نمایش بنیاد سینمایی فارابی ایران و پرتغال سیدمهدی جوادی سفیر پرتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «عباس المالکی» فعال سیاسی عراقی تاکید کرد که سفارت آمریکا در بغداد به دنبال گسترش انحرافات اخلاقی در جامعه عراق و اجرای پروژه های مخرب خود است.

وی افزود: مخالفت آمریکا و انگلیس با تصویب قانون مبارزه با فحشاء در عراق به این دلیل انجام می شود که واشنگتن از انحرافات اخلاقی به عنوان وسیله ای برای اجرای سیاست های خود در برخی کشورهای منطقه از جمله عراق استفاده می کند.

المالکی تصریح کرد: آمریکا و انگلیس از عمله های خود در عراق که مشکلات اخلاقی دارند برای تحقق اهداف سیاسی و ناامن کردن کشور استفاده می کنند.

وی گفت: این کشورها از عناصر منحرف حمایت های مالی به عمل آورده و به آنها ویزا و محل اقامت در برخی کشورهای همسایه می دهند. سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی به شمار می رود. این مرکز عناصر مشکل دار را دور خود جمع کرده و آنها را به کشورهای دیگر اعزام می کند.

روز گذشته نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق تاکید کرد که «النا رومانسکی» سفیر آمریکا در بغداد قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده است.

وی افزود: سفیر آمریکا در امور داخلی عراق دخالت می‌کند که بدین ترتیب مفاد توافقنامه امضا شده میان بغداد و واشنگتن را نقض کرده است.

التمیمی اضافه کرد: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشاء در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

کد خبر 6092951

دیگر خبرها

  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است