Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل در ژنو می‌گوید که طبق منشور این سازمان حذف روسیه از شورای امنیت امکان پذیر نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «گنادی گاتیلوف» نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل در ژنو اعلام کرد که حذف روسیه از شورای امنیت سازمان ملل غیرممکن است، زیرا چنین سازوکار‌هایی در منشور این سازمان پیش بینی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در این باره گفت: حذف روسیه از شورای امنیت غیرممکن است. این مسئله در منشور سازمان ملل متحد پیش بینی نشده است، پس شما فقط باید کل سازمان را نابود کنید، زیرا شورای امنیت سازمان ملل متحد اصلی‌ترین نهاد مسئول حفظ صلح و ثبات است.

وی همچنین افزود که نابودی سازمان ملل به معنای نیاز به ایجاد ساختار جدید است و به نظر وی بعید است که هیچ یک از دولت‌ها بتوانند در این مورد با هوشیاری فکر کنند.

گاتیلوف افزود: عضویت روسیه در شورای امنیت حفاظت از منافع ملی ماست. بدون روسیه نمی‌توان فعالیت‌های شورای امنیت و همچنین فعالیت‌های کل سازمان ملل را تصور کرد.

پیشتر نیز «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل متحد، احتمال از دست دادن عضویت دائمی کشورش در شورای امنیت سازمان ملل را رد کرده بود.

نبنزیا در بیانیه‌ای به شبکه تلویزیونی «روسیا ۲۴» در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان روسیه را از جایگاهش به‌عنوان عضو دائمی شورای امنیت حذف کرد، گفته بود: نه، این امر بر اساس منشور سازمان ملل غیرممکن است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای امنیت روسیه سازمان ملل حذف روسیه از شورای امنیت شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون در مصاحبه با روزنامه «اکونومیست» که امروز (پنجشنبه) منتشر شد، در خصوص احتمال اعزام نظامیان اروپایی به اوکراین تصریح کرد: «من هیچ چیز را منتفی نمی‌دانم، زیرا با کسی روبرو هستیم که هیچ چیز را منتفی نمی‌داند».
برخی رسانه‌های غربی مدعی شده‌اند که روسیه احتمالاً در آستانه راه‌اندازی یک حمله گسترده جدید در اوکراین است و ماکرون در این خصوص گفت «اگر روسیه تصمیم بگیرد فراتر برود، ما در هر شرایطی مجبوریم این مسئله اعزام نظامی به اوکراین را از خود بپرسیم».
رئیس‌جمهور فرانسه بدون آن‌که اشاره‌ای به نقش کشور‌های غربی در طولانی‌شدن جنگ اوکراین از طریق ارسال تسلیحات به کی‌یف کند، ادامه داد که روسیه «قدرت ثبات‌زدای منطقه» و «تهدیدی برای امنیت اروپا است».
در ماه‌های اخیر، گزارش‌های زیادی از شکست‌های میدانی اوکراین در رسانه‌های غربی منتشر شده و برخی آن را به دلیل کمبود مهمات و خسته بودن نیروی انسانی در خط مقدم تصویف کردند.
با این‌حال ماکرون تصریح کرد «من یک هدف راهبردی دارم: روسیه نمی‌تواند در اوکراین پیروز شود. اگر روسیه در اوکراین پیروز شود، امنیت در اروپا نخواهد بود».
وی ادامه داد «چه کسی می‌تواند وانمود کند که روسیه در آن‌جا متوقف می‌شود؟ امنیت کشور‌های مجاور یعنی مولداوی، رومانی، لهستان و لیتوانی و دیگر کشورها، چه می‌شود؟»
مقام‌های روسیه بار‌ها هشدار داده‌اند که غرب با تجهیز اوکراین تنها به آتش درگیری‌ها در اوکراین دامن می‌زند.

دیگر خبرها

  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • بلینکن آتش‌بس با حزب‌الله همزمان با ادامه جنگ در غزه را غیرممکن خواند
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • ویسی:فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!