Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب کودک «پس مرتضی کو؟» براساس خاطره‌ای از دوران کودکی شهید آیت‌الله مرتضی مطهری توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی به نگارش درآمده و روانه بازار نشر شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تازه‌ترین اثر از تولیدات مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عنوان «پس مرتضی کو؟» در قالب کتاب کودک منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر که براساس خاطره‌ای از دوران کودکی شهید آیت‌الله مرتضی مطهری به نگارش درآمده، اولین جلد از مجموعه کتاب‌های «ستاره‌ دنباله‌دار» است که با هدف معرفی شخصیت‌های مهم و اثرگذار انقلاب، توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی به طبع رسیده است.

کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر این اثر در زمره برجسته‌ترین خالقان کتاب کودک بوده و آثاری از وی در جشنواره‌های مختلف، جوایزی را کسب کرده است.

محمدرضا هراتی معاون فرهنگی هنری مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم درباره این کتاب گفت:  فروردین 1390 بود که مقام معظم رهبری در دیدار مسئولین و محققان مرکز اسناد انقلاب اسلامی، توجه به مخاطب نسل جوان را متذکر شدند. ارائه دانش تاریخی به مخاطب جوان، یکی از منویات رهبر معظم انقلاب بود. ایشان صریحاً عنوان کردند که اصلی‌ترین مخاطب تاریخ، نسل جوان هستند که از قضا از حوادث انقلاب و جزئیات آن، اطلاعات کمی دارند. از این رو، مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی، یکی از کارویژه‌های خود را دانش‌افزایی برای این قشر قرار داد. مجموعه «دانستنی‌های تاریخ انقلاب برای جوانان» با همین هدف شروع به کار کرد و امروز به حمدلله بیش از 140 عنوان کتاب در این حوزه در اختیار نسل جوان قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: پس از ورود به عرصه تولید محتوای تاریخی برای قشر جوان و نوجوان، همکاران ما در مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی به این نتیجه رسیدند که باید در عرصه‌های مهم دیگر و از جمله عرصه کتاب کودک نیز ورود کرد.

هراتی ادامه داد: از آنجا که صفحات تاریخ معاصر ایران به ویژه تاریخ انقلاب اسلامی قهرمانان برجسته و ویژه‌ای به خود دیده است، بر آن شدیم تا این قهرمان‌ها را به کودکان این سرزمین معرفی کنیم. چرا که کودکان به اقتضای سن خود، همیشه مجذوب قهرمانان می‌شوند و چه بهتر که به جای اسطوره‌سازی‌های خیالی، قهرمانان واقعی را به عنوان الگو به کودکا‌ن‌مان معرفی کنیم. از اینجا بود که ایده مجموعه «ستاره دنباله‌دار» خلق شد.

معاون فرهنگی هنری مؤسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی با بیان اینکه اولین عنوان از مجموعه «ستاره دنباله‌دار» به شخصیت شهید آیت‌الله مطهری اختصاص دارد، یادآور شد: این اثر با عنوان «پس مرتضی کو؟» براساس خاطره‌ای از دوران کودکی شهید مطهری، در قالب داستانی آمیخته با تخیل به نگارش درآمده است.

وی درباره نویسنده این کتاب گفت: خانم کلر ژوبرت که در عرصه کتاب کودک آثار ارزنده‌ای خلق کرده‌اند، زحمت نگارش و تصویرگری این کتاب را بر عهده داشتند. خانم ژوبرت با متنی روان و با خلق تصاویری جذاب، کودک را با قصه همراه می‌کند.

هراتی با بیان این که کتاب «پس مرتضی کو؟» با نظارت کارشناسان حوزه کودک و مشاوران مطرح این عرصه تولید شده است، گفت: علاوه بر سیر داستان، تلاش شده با کمک روانشناسی رنگ‌ها، نمای بصری مناسبی به مخاطب کودک عرضه شود.

وی از تولید آثاری دیگر در این حوزه خبر داد و گفت: به امید خدا در آینده، عناوین جذاب دیگری از این مجموعه به دست مخاطبان خواهد رسید و تلاش خواهد شد تا کودکان این سرزمین با قهرمانان تاریخ انقلاب بیشتر آشنا شوند.

توصیه حاج قاسم سلیمانی درباره "کتاب الغارات" چه بود؟/ سال‌های روایت‌نشده از حکومت امیرالمومنین(ع)برگزیدگان دومین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی / آثار خوب در حوزه تاریخ انقلاب مانع از تحریف می شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرکز اسناد انقلاب کتاب مرکز اسناد انقلاب کتاب تاریخ انقلاب کتاب کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۷۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش‌عالی و داشبورد‌های مربوطه و ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور بین مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی شورای عالی انقلاب فرهنگی منعقد شد.

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این تفاهم‌نامه به امضای علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و مسعود فیاضی قائم مقام دبیر و رئیس مرکز رصد، برنامه‌ریزی و ارزیابی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

از جمله مهم‌ترین زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه می‌توان موارد زیر را برشمرد:

- ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور

شامل: پایش و رصد وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی مبتنی بر شاخص‌های مورد اشاره در اسناد بالادستی و اساسنامه­‌های مصوب به طور نظام­مند و در ابعاد مختلف (سطح کنشگران اعم از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانش‌آموختگان، یاوران علمی و کارکنان و سطح داده‌های نهادی) بر اساس شاخص­‌های بیان شده در سند نقشه جامع علمی کشور و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی

- استخراج روند‌های داخلی و بین‌المللی تغییرات در تولید علم و وضعیت دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی

- ایجاد و توسعه پایگاه جامع آمار و اطلاعات آموزش عالی در محور‌های مختلف

- تأمین زیرساخت لازم برای پایش و رصد مستمر و استقرار اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- ایجاد و توسعه داشبورد‌های مدیریتی – تحلیلی برای بهره‌برداری مرکز، مدیران دانشگاهی و سایر ذینفعان نظام برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آموزش‌عالی

- ارائه گزارش‌های مبتنی بر داده­‌ها و روند‌های رصدی به منظور استفاده در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به مرکز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ببینید | توصیه جالب و متفاوت بهرام بیضایی به بهاره رهنما
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟