Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@20:08:08 GMT

پرینتر انواع سلول و مواد زیستی ساخته شد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۷۶۵۸

پرینتر انواع سلول و مواد زیستی ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روش چاپ زیستی یکی از جدیدترین روش‌های تولیدی بافت‌های زنده حاوی سلول در مهندسی بافت است. چاپگر زیستی سه‌بعدی با فناوری منحصربه‌فرد خود سبب می‌شود تا از بافت‌های بدن و سلول‌ها، پرینت تهیه شود. این دستاورد موجب می‌شود تا مشکلات مربوط به پیوند اعضا، هموارتر شده و افراد، دیگر در صف انتظار طولانی‌مدت باقی نمی‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستاورد همچنین سبب می‌شود تا بافت‌های آسیب‌دیده را با بافت‌هایی که پرینت شده، جایگزین کنیم که یک اتفاق بزرگ و حیاتی در این حوزه به حساب می‌آید.

مجید حاجی‌حسینعلی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولید کننده چاپگر زیستی سه‌بعدی گفت: این دستگاه امکان پرینت انواع سلول و مواد زیستی را به‌صورت هم‌زمان فراهم می‌کند. این چاپگر هم‌اکنون به تولید انبوه رسیده و در حال فروش به مراکز بیمارستانی و تحقیقاتی است.

وی افزود: از دیگر قابلیت‌های این دستگاه می‌توان به پرینت هم‌زمان تا چهار نوع سلول یا مواد زیستی، پرینت مواد کراسلینک‌شونده نوری در طول موج‌های مختلف و پرینت مواد با ویسکوزیته پایین به کمک ماژول سرنگی اشاره کرد. این محصول از همگرایی زیست‌فناوری و فناوری نانو تولید شده است.

کد خبر 5475955 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پرینتر سه بعدی شرکت دانش بنیان فناوری همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی تحقیقات علمی حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان اینترنت نوآوری همراه اول فضانوردان تهدیدات سایبری زلزله شرکت اسپیس ایکس ناسا گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟

اطلاعات ارائه شده نشان می‌دهد که پرینتر لنوو Xiaoxin Panda Printer Pro با قیمت 138 دلار وارد بازار چین شد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شرکت لنوو یک پرینتر لیزری جدید به نام Xiaoxin Panda Printer Pro را در چین عرضه کرده است، این محصول نسبت به پرینتر Xiaoxin Panda که برای اولین بار در سال ۲۰۲۱ وارد بازار شد، ارتقا یافته است، محصول جدید دارای طراحی سبک وزن و زیبا است و برای استفاده در منزل یا محل کار مناسب است، وزن آن تقریباً ۶.۵ کیلوگرم است.

پرینتر لنوو Xiaoxin Panda Printer Pro از شبکه Wi-Fi, دوبانده برای چاپ کارآمد پشتیبانی می‌کند، همچنین از شبکه دو بانده ۲.۴ یا ۵ گیگاهرتزی بهره می‌برد، این پرینتر با چندین روتر برای اتصال طولانی‌تر سازگار است؛ پرینتر یادشده را می‌توان از طریق چند گزینه اتصال از جمله USB، برنامه Zhixiangija و NFC به رایانه یا تلفن همراه متصل کرد؛ این محصول قابلیت‌های چاپ، اسکن و فتوکپی را ارائه می‌دهد، از اسکن رنگی نیز پشتیبانی می‌کند، اما چاپ و فتوکپی فقط به صورت سیاه و سفید است، اسکن رنگی آن دارای حداکثر وضوح 4800dpi و دقت چاپ 1200dpi است.

نحوه استفاده از پرینتر لنوو Xiaoxin Panda Printer Pro بسیار آسان است، به طوری که حتی کودکان و افراد مسن نیز می‌توانند با آن کار کنند؛ قیمت پرینتر یادشده ۱۳۸ دلار ارزیابی شده است.

کد خبر 748601

دیگر خبرها

  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟