Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از اداره کل مدیریت بحران خوزستان، بر اساس هشدار سطح نارنجی در این استان، فعالیت سامانه بارشی از اوایل روز چهارشنبه -هفتم اردیبهشت - آغاز و تا اوایل وقت روز پنجشنبه ادامه دارد .

تداوم این سامانه با مخاطراتی از قبیل رگبار باران همراه با رعد و برق، ریزش تگرک در مناطق مستعد، وزش باد شدید و تند باد لحظه ای و برخاستن گـرد و خاک همرفتی همراه است که پدیده رگبار باران همراه با رعد و برق در مناطق شمال ، شمال شرق و شرق و با توجه به ماهیت فصل بهار به صورت نقطه ای در دیگر مناطق استان و پدیده گرد و خاک همرفتی در مناطق غرب ، جنوب ، جنوب غرب و مرکز پیش بینی شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احتمال شکستگی درختان ، صاعقه شدید ، کاهش دید ناشی از گرد و خاک همرفتی ، ریزش تگرگ ، جاری شدن سیلاب در برخی مناطق و طغیان رودخانه های فصلی در مناطق کوهستانی از جمله مخاطرات این سامانه است.

براساس این هشدار، انجام تمهیدات لازم جهت کاهش خسارات احتمالی ناشی از رعدوبرق، تگرگ، وزش باد شدید، صاعقه و گرد و خاک همرفتی، احتیاط در صعود به ارتفاعات و پرهیز از سفرهای غیرضروری توصیه شده است.

تداوم آماده باش و برقراری کشیک شبانه روزی و حضور در محل کار اعضای ستاد پیشگری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران و مراکز خدماتی و عملیاتی و بهداشتی و درمانی و دستگاه های مورد نیاز شهرستان‌ها، ابلاغ به شرکت های برق برای بازدید و بررسی مستمر پست ها و خطوط انتقال برق و اتخاذ تدابیر لازم جهت پایداری شبکه برقرسانی ، بازدید و بررسی مستمر شبکه های آبرسانی و آماده نمودن سیستم ها و تاسیسات دفع فاضلاب و آبهای سطحی، بررسی مستمر سیل بندها و پل ها و راه ها در مناطق شهری و روستایی از توصیه های مدیریت بحران برای پیشگیری از حوادث احتمالی در این مناطق بیان شده است.

اداره کل مدیریت بحران خوزستان در این اخطاریه همچنین بر ارائه توصیه های مورد نیاز به کشاورزان جهت پیشگیری از وارد آمدن خسارت به اراضی و کشت های زراعی و باغی، آمادگی کامل اداره های راه و شهرسازی و راهداری شهرستان به منظور انجام اقدام های مورد نیاز، آمادگی کامل شعب هلال احمر جهت فراهم ساختن امکانات لازم برای امداد رسانی به موقع درصورت لزوم و اطلاع رسانی به افراد ساکن در مناطق در معرض خطر وقوع سیل، صاعقه، تگرگ، تندباد و گرد وخاک و استقرار مراکز درمانی سیار و اورژانس ۱۱۵ در مناطق درمعرض آلودگی هوا تاکید کرده است.

این اداره کل ضمن توصیه به عموم مردم جهت عدم تردد غیر ضروری در هنگام وقوع گرد وخاک و استفاده از ماسک مناسب در مواقع مورد نیاز، بر عدم تردد ، برپایی کمپ و اسکان در مناطق پرخطر، مرتفع و حاشیه رودخانه ها و مسیل ها و کانال های فصلی و سایر تدابیر مورد نیاز با توجه به وضعیت حادثه خیزی هر شهرستان جهت پیشگیری یا کاهش آثار حوادث احتمالی تاکید کرده است.

اقدامات و تمهیدات مورد نیاز در قالب ۲۴ بند طی این هشدار سطح نارنجی به تمامی دستگاه‎های مربوطه، فرمانداری ها، بخشداری ها و دهیاری های سطح استان ابلاغ شده است.

برچسب‌ها گرد و غبار مدیریت بحران خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرد و غبار مدیریت بحران خوزستان گرد و غبار مدیریت بحران خوزستان مدیریت بحران خوزستان خاک همرفتی مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اجرای بیش از ۶۰۰ طرح پیشگیری از سیل در این استان در انتظار تامین اعتبار است و به ۶ هزار میلیارد ریال در سالجاری نیاز دارد.

منصور شیشه فروش افزود: تقویت سفره‌های زیرزمینی، احداث سیل بند، ساماندهی رودخانه ها، آبخیزداری، بهسازی پل‌های واقع در جاده‌ها و جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در شهر‌ها از جمله اهداف طرح‌های پیشگیری از سیل است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طبق بخشنامه ها، وزارت نیرو به‌عنوان مسوول کارگروه راهبری سیل باید پیگیری لازم را برای تخصیص اعتبارات به استان انجام دهد، اما این مساله تعیین تکلیف نشده است.

او با بیان اینکه مطالعات این طرح‌ها انجام شده  افزود: با توجه به رخداد تندباد، سیلاب‌های محلی و بارش شدید در برخی مناطق استان لازم است تامین اعتبار این طرح‌ها در اولویت قرار گیرد.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: اگرچه اقدام‌های مختلفی در این زمینه انجام شده، اما همچنان برخی مناطق استان اصفهان تحت تأثیر وقوع سیل است.

او تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری لازم است بطور جدی به موضوع مهار سیلاب ورود پیدا کنند.

شیشه فروش تاکید کرد: نیازمند تخصیص اعتبارات پیشگیرانه در زمان مناسب هستیم تا با اجرای این طرح‌ها یک بار برای همیشه با تهدید سیل مقابله کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اعتبارات بیشتر با هدف بازسازی و جبران خسارت‌های سیل پرداخت می‌شود درحالیکه توجه به سیاست‌های پیشگیرانه مغفول مانده است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: خسارت سیل خرداد سال گذشته در استان اصفهان در بخش عمرانی نیز هنوز تخصیص پیدا نکرده است.

 به گفته مسوولان در ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۵ مورد وقوع سیل در استان اصفهان گزارش شده است.

بر اساس پژوهش‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری، خسارت‌های سیل تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد و بیش از ۵۰ درصد بارش‌ها ذخیره می‌شود.

بارش‌های فروردین ماه امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

شامگاه سه‌شنبه پنج اردیبهشت نیز شدت بارش‌های رگباری در مناطق شمال و شرق اصفهان سبب جاری شدن سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل مسکونی و خسارت به برخی جاده‌ها شد.

بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی