Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@17:50:30 GMT

انتقاد تند رائفی‌پور از صداوسیما

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۰۰۶۱

انتقاد تند رائفی‌پور از صداوسیما

خبرگزاری فارس نوشت:  چندی پیش «درخواست برنامه نود سیاسی با اجرای استاد علی اکبر رائفی‌پور» مطرح شد. مدیر روابط عمومی معاونت سیمای رسانه ملی هم از پیگیری و بررسی این پیشنهاد خبر داد.

حمید خواجه‌نژاد، مدیر روابط عمومی معاونت سیما گفت: سازمان صداوسیما ساز و کار مشخصی برای تولید برنامه‌های تلویزیونی دارد و براساس آن افرادی که طرح‌ها و ایده‌هایی برای برنامه‌سازی دارند، باید طرح مکتوب خود را به معاونت سیما ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی سیما با بیان اینکه اولویت در ساخت برنامه‌های تلویزیونی با تهیه‌کنندگان موظف و شناخته شده تلویزیون است، افزود: البته این بدان معنا نیست که طرح‌های نوآورانه دیگر بررسی نمی‌شود، بلکه آنها را هم با دقت بررسی می‌کنیم. اگر طرحی در این زمینه به معاونت سیما ارائه شود، آن را بررسی خواهیم کرد.

در سال ۹۸ و ۹۹ برنامه‌ای با موضوع مهدویت و آخرالزمان با عنوان «بازگشت» با حضور علی‌اکبر رائفی‌پور در قامت یکی از کارشناسان این برنامه از رسانه ملی پخش شد که بعد از پخش چند قسمت از این برنامه که به صورت ضبطی هم بود و بخش‌های زیادی از برنامه حذف می‌شد، رسانه ملی خبر از توقف آن داد.

علی‌اکبر رائفی‌پور، مدیر موسسه مصاف ایرانیان در پاسخ به این سوال که «آیا نسبت به حضور در برنامه‌های رسانه‌ملی منع شخصی دارید و یا مانعی برای حضور شما در برنامه‌های رسانه ملی وجود دارد؟» اظهار داشت: شخصاً منعی برای حضور در برنامه‌های رسانه ملی ندارم البته علاقه‌ای هم ندارم، زیرا تا قبل از اینکه به صداوسیما بروید یک وجهه اپوزیسیون دارید، اما وقتی به صدا و سیما بروید وجهه خودتان را از این حیث خدشه‌دار می‌کنید، درعوض چه آورده‌ای برای شما دارد؟ مثلاً شبکه افق من را دعوت کرد که براساس نظرسنجی‌ها یک درصد بیننده دارد! اگر من به دنبال حفظ شانیت خودم می بودم نباید به شبکه افق می‌رفتم، اما دیدم این برنامه درباره امام زمان(عج) است و حجت شرعی ندارم در برنامه‌ای که برای حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ولو تریبونی کم جمعیت باشد، حضور پیدا نکنم.

برای من مبانی انقلاب حدود و ثغور را مشخص می‌کند نه سلیقه شخصی آقایان

وی افزود: من نمی‌گویم آدم خوبی هستم، اما اصولی برای خودم در انتخاب مسائل، محل سخنرانی و چیزهای دیگر دارم و مراعات می‌کنم. افرادی نگران هستند که حرف‌هایی که من اینجا یا در سخنرانی‌هایم می‌گویم، در تلویزیون هم بزنم. در حالی‌ که من ضرورت‌های صداوسیما را می‌فهمم. این افراد می‌گویند اگر پای او به تلویزیون باز شود دیگر نمی‌توانیم جلوی او را بگیریم، او از ما حرف‌شنوی ندارد، نخیر من از انقلاب حرف‌شنوی کامل دارم.

رائفی‌پور تصریح کرد: گاهی رسانه ملی از سوراخ سوزن رد می‌شود اما از در دروازه عبور نمی‌کند، طرف سابقه امنیتی و سیاسی و بحث‌های اقتصادی زیادی دارد و در فتنه کف خیابان بوده است، اما در تلویزیون حضور پیدا می‌کند، اما از آن طرف، مانع حضور امثال من می‌شوند. این‌ها یک بام و دو هواست. اینها به کسی میدان و تربیون می‌دهند که حاصل دستپخت خودشان باشد. این اصل است حالا اگر این فرد کلکسیون انواع فساد هم بود، ایرادی ندارد، چون خودی آقایان است. از قضا با همان سوابق مشعشع مفسدانه‌اش اگر حرف زیادی زد، می‌شود افسارش را کشید؛ اما اگر فردی سلامت مالی، اعتقادی و اخلاقی داشته باشد، برای این‌ها قابل کنترل نیست.

طرح مکتوب برنامه تلویزیونی ارائه کردیم اما فاتحه‌اش را خواندند

مدیر موسسه مصاف ایرانیان با اشاره به اینکه پیش‌تر گفته بودند طرح مکتوب ارائه کنید، گفت: ما طرحی هم فرستادیم. اینقدر طرح جامعی بود که از داخل آن ۴ برنامه بیرون کشیدند و فاتحه‌اش را خواندند. برنامه جامعی بود و مدت‌ها روی آن کار شده بود. ما حتی برای دکور و خواننده تیتراژ هم فکر کرده بودیم. زمانی آقای علی‌عسگری رئیس وقت صداوسیما را در حرم امام رضا(ع) دیدم. گفتم اینقدر از ما نترسید! گفت نه بابا دولت روحانی اجازه نمی‌دهد شما به تلویزیون بیایید. این همه منتقد دولت در تلویزیون وجود دارد، فقط رائفی‌پور خطرناک است! خب حالا که دولت روحانی هم رفت، دیگر چه بهانه‌ای دارند؟

وی با اشاره به اینکه «این جماعت خلقیات بنده را می‌شناسند که هیچ‌گاه به منافع کشورم و انقلاب ان‌شاءالله پشت نخواهم کرد؛ ولی سوال من این است چرا سرمایه‌ها را نابود می‌کنید؟» تصریح کرد: چرا اینقدر فشار می‌آورید که طرف لج کند برود آن طرف مقابل شما بایستد، بعد بگویید دیدید از اول می‌گفتیم! نرود هم فحش می‌خورد و سرکوب می‌شود.

چرا برنامه بازگشت متوقف شد؟

رائفی‌پور با اشاره به اینکه برنامه «بازگشت» شبکه افق درباره موضوع مهدویت و آخرالزمان بود، اما بعد از ۶، ۷ برنامه جلوی پخش آن را گرفتند، چون در یکی از برنامه‌هایش با موضوع مهدویت و گره‌های انحرافی، کارشناس برنامه به فرقه‌های ضاله شیخیّه، بابیّه و بهائیّه اشاره کرد، سریع برنامه را متوقف کردند زیرا مثلاً ما مسئول عضو شیخیّه در جمهوری اسلامی داریم که مهم‌ترین مسئولیت‌ها را هم داشت. با این اصرارها، برنامه ضبطی ما متوقف شد. چه برنامه‌ای در حال حاضر در خصوص مهدویت داریم؟ چرا مردم سراغ شبکه‌های اجتماعی نروند؟ مگر شما برنامه‌های مورد علاقه آنها را از تلویزیون پخش کردید؟

هر مشکلی دارم ابلاغ کنید

مدیر موسسه مصاف ایرانیان تصریح کرد: من این موانع را ناشی از فشار امنیتی‌های فاسد می‌دانم. اما درخواستم این است که اگر فردی مشکلی دارد، کتبی بفرمایید مشکل او چیست و اعلام کنید! من هر مشکلی دارم ابلاغ و اعلام عمومی کنید. صداوسیما باید استقلالش را نسبت به عملکرد این لجنه‌های امنیتی حفظ کند، البته اصل و بدنه و عموم نیروهای امنیتی ما سالم و صالح هستند، اما بالاخره هر جایی عده‌ای مریض پیدا می‌شوند. بنده حاضرم بابت تمام گفته‌ها و کنشگری‌هایم پاسخ بدهم، به‌شرطی که جلسه رودررو بگذارند نه گزارش‌های مغرضانه و ناصحیح یک طرفه.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آقایان تلفن را برمی‌دارند و یک کلمه مثلاً می‌گویند: فلانی ملاحظاتی دارد، تمام. خوب این ملاحظات چیست؟ اگر راست می‌گویید اعلام کنید. حداقل بنده از این تریبون اعلام می‌کنم تمام ملاحظات مرتبط با رائفی‌پور را اعلام کنید، به قول معروف: تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: صداوسیما رائفی پور معاونت سیما رسانه ملی رائفی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • کلیپ| رائفی پور؛ «دستگاه دشمن‌سازی»
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • (ویدئو) انتقاد تند و تیز امیرعلی نبویان به شوخی رائفی‌پور
  • انتقاد تند و تیز امیرعلی نبویان به شوخی جنجالی رائفی‌پور
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم
  • برنامه‌ صداوسیما برای معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مشخص شد