Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@18:43:52 GMT

نیسان جوک در مقابل نیسان قشقایی + فیلم

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۰۲۴۹

نیسان جوک در مقابل نیسان قشقایی + فیلم

‍‍‍‍‍‍

قشقایی موتور بزرگ‌تر و قوی‌تری نسبت به جوک دارد؛ در تست ها، موتور ۱.۳ لیتری قشقایی در ۹.۹ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسید. جوک، با موتور کوچک ۱.۰ لیتری سه سیلندر خود، با زمان ۱۱.۷ ثانیه‌ای به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسید.

قشقایی رانندگی بسیار آرام تری نسبت به جوک دارد؛ یعنی در این خودرو می‌توان بدون کارکردن زیاد موتور در ترافیک ماند، در حالی که انجام این کار در جوک به دور‌های زیاد و تعویض دنده‌های مکرر نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ۲ خودرو با جعبه دنده شش سرعته عرضه می‌شوند؛ هر دو جعبه عملکرد نسبتاً سبکی دارند، اما جوک، وقتی با چرخ دنده درگیر می‌شود عملکرد ضعیف تری دارد.

    جوک از قشقایی چابک‌تر است و در پیچ‌ها به خوبی عمل می‌کند. نقطه ضعف این خودرو فرمان آن است که در برخی موقعیت‌ها به خوبی عمل نمی‌کند و به خصوص زمانی که در پیچی قرار دارید و می‌خواهید فرمان را صاف کنید، این زمان فرمان خوب عمل نمی‌کند.

در مقابل، فرمان قشقایی بسیار خوب عمل می‌کند و حس ارتباط بهتری در با جاده به راننده می‌دهد. همانطور که تفاوت در راحتی سواری وجود دارد، قشقایی نه تنها بهتر از جوک سرنشینان را از ضربه محافظت می‌کند، بلکه در کنترل حرکات ناخواسته بدن نیز عملکرد بهتری دارد.

    این خودرو در ۲ نوع لاستیک عرضه می‌شود که شامل چرخ‌های آلیاژی ۱۹ اینچی و ۱۷ اینچی است که ۱۹ اینچی در تریم Tekna عرضه می‌شود؛ چرخ‌های ۱۷ اینچی بیشتر مورد پسند افرادیست که به دنبال رانندگی نرم هستند.

موقعیت رانندگی نیسان قشقایی جذابیت بیشتری نسبت به جوک دارد؛ هر دو خودرو موقعیت رانندگی اساساً راحت را با تعداد زیادی تنظیم صندلی و فرمان ارائه می‌کنند.

دید رو به جلو در هر دو خودرو خوب است، تا حدی به لطف ستون‌های شیشه جلو که جلوی دید را در تقاطع‌ها نمی‌گیرد. هر دو خودرو دارای حسگر‌هایی در جلو و عقب هستند که هنگام مانور در فضا‌های تنگ به کمک آن می‌آیند، و همچنین دوربین ۳۶۰ درجه‌ای که در هنگام پارک کردن، دید پرنده‌ای از خودرو را به راننده می‌دهد.

نیسان جوک DIG-T ۱۱۴ Tekna با موتور ۳ سیلن ۹۹۹ سی سی توربو بنزینی می‌تواند حداکثر قدرت ۱۱۲ اسب بخار در ۵۰۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور ۱۴۸ Ib فوت در ۳۰۰۰ دور در دقیقه تولید کند.

 

   

نیسان قشقایی DIG-T ۱۴۰ هیبریدی ملایم N-Connecta نیز با موتور ۴ سی سی ۱۳۳۲ سی سی توربو بنزینی می‌تواند حداکثر قدرت ۱۳۶ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور ۱۷۷ Ib فوت در ۱۶۰۰-۴۰۰۰ دور در دقیقه تولید کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو دور در دقیقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۰۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران

خودروی موردبحث را می‌توان یکی از اولین وانت پیکاپ‌های کاملاً برقی چینی با دو موتور و سیستم چهار چرخ محرک دانست. البته همان‌طور که گفته شد جک T ۹ هانتر برقی بر اساس نسخه درون‌سوز این خودرو شکل می‌گیرد. T ۹ یک وانت میان سایز است که از سال ۲۰۲۰ تاکنون در بازار حضور دارد و سال قبل فیس لیفت شده است. همانطور که قبلا در پدال نیز اشاره کردیم، جک T ۹ قرار است توسط کرمان موتور در کشورمان نیز عرضه شود.

به گزارش پدال، جک T ۹ برقی قبلاً در نسخه پروتوتایپ رؤیت شده و محصولی آشنا به نظر می‌رسد. البته باید گفت نسخه بدون آلایندگی این خودرو تفاوت‌های ظاهری نسبتاً زیادی با مدل درون‌سوز دارد تا بهتر از آن متمایز شود. در بخش جلوی این خودرو طراحی کاملاً متفاوتی را شاهد هستیم و مکان لوگوی جک نسبت به مدل درون‌سوز تغییر کرده است. با اینکه پوشش اطراف جلوپنجره تفاوت زیادی نسبت به مدل برقی ندارد، اما اندکی به‌روزرسانی جهت هماهنگی با کلیت بخش جلو صورت گرفته است. رینگ‌های ۱۸ اینچی جک T ۹ هانتر برقی از پوشش آیرودینامیک برای بهبود شعاع حرکتی سود می‌برند. نسخه‌های درون‌سوز این وانت پیکاپ چینی به رول کیج و ریل‌های جانبی در فضای بار مجهز هستند، اما در مدل برقی خبری از آن‌ها نیست و تنها ریل‌های کرومی ساده در کناره‌های فضای بار به چشم می‌خورد. همچنین پوشش پلاستیکی مشکی‌رنگی نیز اطراف شیشه عقب این وانت بکار رفته است.

نسخه بدون آلایندگی T ۹ طول/عرض/ارتفاع ۵۶۲۰/۱۹۶۵/۱۹۲۰ میلی‌متری داشته و طول فضای بار آن نیز به ۱۸۱۰ میلی‌متر می‌رسد. نیروبخش این خودرو دو موتور برقی است که در جلو ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند درحالی‌که قدرت و گشتاور موتور برقی عقب به ۲۱۴ اسب بخار و ۳۴۲ نیوتون متر می‌رسد. باتری لیتیوم آهن فسفات ۸۸ کیلووات ساعتی T ۹ هانتر برقی نیز با یک‌بار شارژ توان پیمایش ۵۰۰ کیلومتری را فراهم خواهد کرد.

از نظر طراحی کابین تفاوت زیادی بین مدل‌های برقی و درون‌سوز جک T ۹ وجود ندارد هرچند مهم‌ترین تغییر را می‌توان دکمه چرخان مربوط به انتخاب‌گر دنده در کنسول مرکزی دانست. این وانت چینی با اینترفیس ژیلینگ ۳.۰، کنترل صوتی، ناوبری دو حالته، شارژ بی‌سیم گوشی هوشمند، خروجی برق ۲۲۰ ولتی و صندلی‌های برقی عرضه خواهد شد. گفته می‌شود جک در حال کار روی نسخه پلاگین هیبریدی T ۹ نیز هست و می‌خواهد آن را در سال ۲۰۲۵ عرضه کند. در خاتمه باید دانست چینی‌ها قبلاً نسخه برقی از وانت T ۸ را نیز در بازار‌هایی همچون کنیا عرضه کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • طلسم پرسپولیس بعد از ۸ سال شکسته شد!
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق، فوت راننده و سرنشین آن را رقم زد
  • ۲ فوتی در اثر واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق در بندرخمیر
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور