Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد حیدری با بیان اینکه میزان مراتع و جنگل مورد استفاده دام در استان کرمانشاه یک میلیون و ۷۲۷ هزار هکتار است، گفت: تقریبا ۳۷ درصد از مراتع مناطق گرمسیری استان در معرض خشکسالی قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد حیدری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: یکی از برنامه‌های محوری و اولویت‌های منابع طبیعی، مدیریت و حفاظت اصولی از مراتع است زیرا که در صورت مشارکت مردم محلی و بهره‌برداران، مدیریت مراتع و عرصه‌های منابع طبیعی دچار مشکل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: اجرای طرح‌های مرتع‌داری نیز به کاهش تخریب و مدیریت بهینه و پایدار مراتع کمک می‌کند و نقش موثری در افزایش تولید، حفظ و احیای مراتع، درآمد بیشتر و بهبود معیشت بهره‌برداران محلی دارد.

وی با بیان اینکه میزان مراتع و جنگل مورد استفاده دام در استان یک میلیون و 727 هزار  هکتار است، یادآور شد: تقریبا ۳۷ درصد از مراتع مناطق گرمسیری استان در معرض خشکسالی هستند.

حیدری تصریح کرد: بر اساس قانون، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری سامانه‌های عرفی مناطق ییلاقی و قشلاقی را شناسایی و به نام بهره‌برداران مرتع، پروانه چرای دام صادر می کند.

۷هزار خانوار مرتعدار عشایر دارای پروانه چرای دام هستند

رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: تقریباً تعداد بهره برداران 63 هزار خانوار هستند که از این تعداد  ۷هزار خانوار مرتعدار عشایر دارای پروانه چرای دام هستند.

وی در خصوص عوارض پروانه چرای دام گفت: عوارض تمدید پروانه چرای دام هر سال از طرف سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تعیین می‌شود که رقم آن ناچیز است و با "هزینه کرد" آن در اجرای طرح‌های اصلاحی و احیایی در واقع عواید و منافع آن به دامدار و مرتعدار باز می‌گردد.

گفتنی است سطح عرصه های منابع طبیعی استان کرمانشاه 1727000 هکتار متشکل از جنگل و مراتع است که دام های موجود استان از پوشش گیاهی مراتع و پوشش کف جنگل که به آن زیر اشکوب جنگل می گویند استفاده می کنند و و زمان ورود به مراتع ییلاقی استان ۱۵ اردیبهشت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروانه چرای دام استان کرمانشاه بهره برداران منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال

ایسنا/خراسان شمالی رئیس گروه هواشناسی کاربردی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی از رشد ۱۹.۵ درصدی بارش باران در سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

علیرضا گلرخ در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: میزان بارندگی در استان از ابتدای فروردین ماه تا کنون ۵۸.۶ میلیمتر بوده که این میزان پارسال ۲۰.۱ میلیمتر بوده است.

وی با اشاره به بارندگی‌های این سال زراعی، گفت: بارندگی از ابتدای مهر ماه سال گذشته تا ۱۸ اردیبهشت ماه امسال ۱۸۵.۸ میلیمتر بوده و این میزان در بلندمدت ۱۹۹.۴ میلیمتر بوده است. میزان بارندگی‌ها در این سال زراعی نسبت به دوره بلندمدت، کاهش ۶.۸ درصدی داشته است.

وی ادامه داد: بارندگی‌ها در سال زراعی گذشته ۱۳۲ میلیمتر بوده که بارندگی‌های انجام‌شده در این سال زراعی نسبت به سال گذشته ۴۰.۷ رشد داشته است.

رئیس گروه هواشناسی کاربردی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی گفت: ۷۷.۲۵ درصد پهنه خراسان شمالی در یک سال گذشته درگیر انواع خشکسالی بوده است. اکنون ۲۷.۶۱ درصد پهنه استان درگیر خشکسالی خفیف، ۲۸.۲۱ درصد درگیر خشکسالی متوسط، ۲۵.۶۴ درصد درگیر خشکسالی شدید و ۵.۸۰ درصد درگیر خشکسالی بسیار شدید بوده است.

گلرخ افزود: از بین شهرستان‌های استان بام و صفی‌آباد ۱۰۰ درصد درگیر خشکسالی است. همچنین شهرستان شیروان با ۴۹.۶۷ درصد شرایط بهتری را نسبت به سایر مناطق استان از لحاظ خشکسالی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع