Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@00:05:39 GMT

زیر پوست دنیای آینده

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۲۹۸۹

زیر پوست دنیای آینده

فارس پلاس؛ شبکه‌های اجتماعی: کمیل خجسته در کانال شخصی خود نوشت: حالا که خبر خرید #توییتر توسط #ایلان_ماسک داغ است؛ خواندن این متن کاستلز از کتاب قدرت ارتباطاتش خالی از لطف نیست. این بررسی نشان می‌دهد که برخلاف تکثر محصول و رسانه‌ای که مخاطب در دنیا احساس می‌کند اما در لایه‌ی پنهان ما با چند شرکت و چند مدیر به‌هم‌پیوسته روبرو هستیم:

« در طول دهه ۱۹۸۰م در امریکا شبکه‌های مرتبط با سه غول رسانه‌ای ای‌بی‌سی، سی‌بی‌سی، ان‌بی‌سی سلطۀ رسانه‌ای را در اختیار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آغاز دهۀ ۹۰م ادغام رسانه‌ای و مالکیتی با سرعتی چشمگیر رشد کرد. به‌طوریکه ۵۰ شرکت بزرگ رسانه‌ای در هم ادغام شدند و به ۲۳ شرکت تبدیل شدند. در ۱۹۹۷م به ده شرکت رسیدند و در سال ۲۰۰۰م به شش شرکت رسیدند.این عدد در سال ۲۰۰۴م به پنج رسید. این موضوع فقط در حوزۀ رسانه‌ای نبود. بلکه در سال ۲۰۰۶م پنج شرکت‌ #دیزنی ، تایم‌وارنر، ان‌بی‌سی یونیورسال، فاکس‌استودیو و ویاکام ۷۹درصد حجم تولید فیلم را در انحصار داشتند.

این موضوع در حوزۀ شرکت‌های اینترنتی هم هست. هفت قدرت برتر و بزرگترین شرکت‌های اینترنتی از طریق یک شبکۀ متراکم مشارکتی و با سرمایه‌گذاری مشارکتی، اعضای هیئت مدیره و مدیرانی کارآمد به‌هم پیوسته‌اند. این مسیر ادغام‌ها با محو مرزبندی‌های میان شرکت‌های اینترنتی، رسانه‌ای و مخابراتی همچنان روبه افزایش است.»

واقعیت اینست که جهان آینده با پیشرانی فناوری اینترنتی و ارتباطاتی، جهانی دیجیتال است. ذات این جهان اینست که روزبه‌روز تلاش کند تا دیگر فناوری‌ها را با خود هم‌گرا کند. اینکه تسلط بر فناوری در اختیار که باشد، نظم آینده این دنیا را معلوم می‌کند. 

ما با الگو و شکل جدیدی از دنیای استعماری‌انحصاری و در عین حال متکثر در ظاهر روبرو خواهیم شد که مسئولیت مهمی برای ملت‌ها برای حفظ فرهنگ و استقلال‌شان به‌وجود می‌آورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توییتر کاستلز ایلان ماسک توئیتر رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۲۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • پوست الکترونیک کشسانی که حس لامسه به روبات‌ها می‌دهد
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده