Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا پناهنده احساس درد در گلو، آبریزش و دیگر نشانه‌های تنفسی از عوارض عفونت‌های ویروسی است، در کودکان بروز چنین علائمی نشانه خطرناکی نیست و با یک درمان خفیف، شامل مصرف مایعات، استراحت و در صورت نیاز مصرف تب بُرها قابل درمان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا پناهنده فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی کودکان در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: احساس درد در گلو، آبریزش و دیگر نشانه‌های تنفسی از عوارض عفونت‌های ویروسی است اما به دلیل شیوع بیماری کرونا همه نسبت به سرماخوردگی هم حساس هستند، در کودکان بروز چنین علائمی نشانه خطرناکی نیست و با یک درمان خفیف، شامل مصرف مایعات، استراحت و در صورت نیاز مصرف تب بُرها قابل درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بیماری رفلاکس در کودکان باعث بی قراری مفرط، عدم وزن‌گیری، درگیری آسیب ریوی همراه است که باید سریعا مورد درمان قرار گیرد، گاهی بالا آوردن کودکان را نیز رفلاکس تلقی می‌کنند که درست نیست هر کودکی ممکن است به دلیل تغذیه ناصحیح، پرفرکانس (تند غذا خوردن) و... شیر بالا بیاورد.
فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی کودکان ادامه داد: در حال حاضر آلرژی‌های متعددی ناشی از عوامل مختلف در کودکان شاهد هستیم، وظیفه خانواده در قبال این کودکان این است که تا جایی که می‌تواند کودک را از محیط‌هایی با بوی عطرها، اسپند، مواد شیمیایی، دود و... دور کنند.
پناهنده عنوان کرد: ویژگی دستگاه تنفسی شیرخواران به گونه‌ای است که حتی عفونت‌های ویروسی خوش خیم و ساده هم می‌تواند مشکلات زیادی برای ان‌ها ایجاد کند، واقعیت این است که بهترین کاری که می‌تواند برای جلوگیری از عفونت‌های ویروسی کرد استفاده از ترکیب سدیم کلراید برای شستشویی بینی آن‌ها است، یک خطوط قرمزی برای درمان آلرژی کودکان وجود دارد، اگر تنگی نفس و سختی در نفس کشیدن باعث اختلال در شیر خوردن می‌شود، پزشک باید مداخله کند اما اگر صرفا آبریزش از بینی باشد به سرعت کنترل می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: زیاد می‌بینم کودکانی که حساسیت‌های تنفسی دارند را به دلیل لوزه تحت عمل جراحی قرار می‌دهند، واقعیت امر این است که بسیاری از این کودکان وقتی درمان آلرژیک می‌شوند علائمشان بهبود پیدا می‌کند.
فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی کودکان اضافه کرد: در مورد گروه سنی کودکان تعدادی از واکسن‌ها اجازه تزریق گرفتند، هیچ کدام مزیتی بر دیگری ندارند و هر کدام که در دسترس بود در صورت ضرورت می‌توان استفاده کرد.
پناهنده بیان کرد: سرفه یکی از مکانیسم‌های دفاعی بدن انسان است و در عفونت‌های ویروسی بلاشک یکی از اجزا است، گاهی به دنبال یک عفونت تنفسی فرد ممکن است دچار حساسیت ریوی شود، یا حتی سرفه ممکن است نشانه یک عفونت باکتریایی جدی به دنبال عفونت تنفسی باشد، به همین دلیل در عفونت‌های تنفسی ساده اگر علائم کشدار باشد توصیه می‌شود حتما کودک توسط پزشک معالجه شود.
وی تاکید کرد: در یک کودک چهارساله با تغذیه صحیح کم خونی کمتری دیده می‌شود، کم‌خونی یک اطلاق عام است که شامل تعدادی از انواع بیماری‌ها می‌شود، شاید یک آزمایش یاده خون که میزان هموگلوبین و میزان اندازه گلبول قرمز را تعیین می‌کند راه‌گشا باشد اما اینکه کودک چهار ساله قرص مصرف می‌کند صحیح نیست ترکیبات آهنی در بازار وجود دارد که طعم مطلوب‌تری دارند و می‌توان به جای قرص آهن به کودک خوراند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عفونت های ویروسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز