Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست مشترک با مسئولان سازمان بهزیستی که در جریان حضور وی در یکی از مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست، برگزار شد، سرپرست معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی را به تشکیل کارگروهی مشترک با سازمان بهزیستی به منظور بررسی و رفع مشکلات و نظارت بر اقدامات دستگاه‌های اجرایی در این حوزه، مکلف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - ذبیح الله خداییان شامگاه سه شنبه (ششم اردیبهشت ماه) ضمن گفت‌وگوی با جمعی از ایتام در موسسه زنجیره مهر ماندگار واقع در منطقه تهرانپارس، روزه خود را با آنان افطار کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور کودکان بی سرپرست تحت پوشش این موسسه را مورد مهر و محبت و ملاطفت قرار داد و شنوای حرف‌ها و صحبت‌ها شد. فرزندان این خانه نیز دور تا دور سخنگوی قوه‌قضاییه در فضایی صمیمانه نشستند و از آرزو‌های خود گفتند.

 خداییان با ابراز خوشحالی از حضور در جمع فرزندان خانه زنجیره مهر ماندگار، به آنان توصیه کرد که با خوب درس خواندن و تلاش و برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف، خود را برای نقش‌آفرینی موثر در آینده کشورمان آماده کنند.

وی با اشاره به برخی افراد موفقی که در فضای محرومیت رشد پیدا کرده‌اند، افزود: تجربه نشان داده است که عموما استعداد‌ها در شرایط سختی شکوفا می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با قدردانی از مسئولان و مربیان موسسه زنجیره مهر ماندگار و با یادآوری اجر و پاداش دنیوی و اخروی خدمت به ایتام و مشارکت در این امر خداپسندانه، به چند حدیث گهربار پیرامون این موضوع اشاره و از درگاه خداوند موفقیت و سلامتی همه خدمتگزاران در این حوزه را مسئلت کرد.

سخنگوی قوه قضاییه پس از گفت‌وگویی یک ساعته با ایتام، در نشستی با رئیس، معاونان و مدیران سازمان بهزیستی، مشکلات این حوزه را مورد بررسی قرار داد.

مسئولان سازمان بهزیستی در این نشست خواستار معاضدت حقوقی و قضایی و تعامل بیشتر دستگاه قضا در رابطه با رسیدگی به پرونده‌های حوزه بهزیستی علی الخصوص فرزندخواندگی شدند.

مدیران این سازمان همچنین همراهی دستگاه‌های اجرایی در رفع آسیب‌های اجتماعی و نظارت بر اجرای صحیح قانون جامع حمایت از حقوق معلولان را به عنوان دیگر خواسته‌های خود از رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کردند.

خداییان در این زمینه سرپرست معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی را به تشکیل کارگروهی مشترک با سازمان بهزیستی به منظور بررسی و رفع مشکلات فوق و نظارت بر اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مورد اشاره، مکلف کرد.

خداییان با اشاره به ماموریت ویژه سازمان بازرسی در دوره تحول و تعالی مبنی بر پیشگیری از بروز تخلفات، از این موضوع به عنوان اولویتی اساسی یاد کرد و حمایت از مدیران پاکدست و سختکوش را مورد اشاره قرار داد.

رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور نیز در این نشست به بیان مطالبی پیرامون روند رسیدگی به پرونده‌های حوزه بهزیستی پرداخت.

در ادامه علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کل کشور ضمن تشکر از برگزاری این نشست و اقدام رئیس سازمان بازرسی کل کشور برای حضور در جمع ایتام و توجه به مشکلات حوزه بهزیستی، ابراز امیدواری کرد که ثمرات این جلسه، رفاه بیشتر مددجویان تحت پوشش این سازمان را به همراه داشته باشد.

برنامه بعدی سخنگوی قوه قضاییه در این نشست، رسیدگی به درخواست‌های حقوقی و قضایی تعدادی از افراد در حوزه بهزیستی بود که وی ضمن استماع مشکلات مراجعه کنندگان، دستورات لازم را در این زمینه صادر کرد.

پس از طنین انداز شدن صدای اذان در فضای معنوی خانه زنجیره مهر ماندگار، دکتر خدائیان به همراه قائم‌مقام و سرپرست معاونت امور تولیدی، مدیرکل حوزه ریاست و بازرس کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، روزه بیست و چهارمین روز از ماه مبارک رمضان را در کنار ایتام افطار کرد؛ بنابراین گزارش، خانه غیردولتی زنجیره مهر ماندگار از سال ۱۳۹۴ کار خود را آغاز کرده و در حال حاضر ۲۱ نفر از فرزندان بی سرپرست در آن حضور دارند و ضمن تحصیل، مهارت‌های مختلف را می‌آموزند.   گفتنی است که همزمان با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ضیافت افطار با ایتام، معاونان این سازمان نیز در راستای فرمان رئیس عدلیه مبنی بر حضور در بین مردم، در مساجد شهر تهران حضور یافته و مشکلات حقوقی و قضایی شهروندان را مورد رسیدگی قرار دادند. بیشتر بخوانید: معاون دادستان کل کشور از مرکز نگهداری زنان معتاد و شیرخوارگاه شبیر بازدید کرد/ لزوم تسهیل فرآیند صدور مجوز برای فعالیت مراکز کاهش آسیب

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان بهزیستی قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان بهزیستی قوه قضاییه رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستگاه های اجرایی سازمان بهزیستی حوزه بهزیستی امور تولیدی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۳۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی

معاون قضایی رئیس دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم خراسان رضوی از کاهش برخی جرایم در حوزه های قضایی در پی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی خبر داد و گفت: شاهد سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل ۴۵۰۰ مورد پرونده، پیشگیری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر مرتضوی امروز در نشست مدیران حوزه پیشگیری  از جرم در مشهد اظهار داشت: با تلاش مسئولان، قضات و کارمندان مجموعه قضایی خراسان رضوی در سال 1402 و اهتمام بر اجرای محورهای سند تحول قضایی از جمله در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش جرایم بودیم.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت پذیرفته توسط این حوزه در سال گذشته بیان کرد: طرح ها و برنامه‌های متعدد ومتنوعی با رویکرد اجتماعی و با استفاده از ظرفیت های مردمی، با محوریت این معاونت به مرحله اجرا در آمد که نتیجه آن در نهایت به ارتقاء رضایت‌مندی اقشار مختلف اجتماعی انجامید.

معاون قضایی رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه قضایی با همیاری سایر سازمان‌ها در زمینه صیانت و تحکیم بنیان خانواده به انجام رسید که ماحصل آن کاهش پرونده‌ها در زمینه طلاق و افزایش ایجاد سازش در این‌گونه پرونده‌ها و سایر پرونده‌های مرتبط  از جمله حضانت و ملاقات طفل بود، به نحوی که با اقدامات جمعی پیشگیرانه و حمایتی، شاهد سازش 25 درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل 4500 مورد پرونده، پیشگیری شد.

مرتضوی افزود: در پی اقدامات مؤثر پیشگیرانه در زمینه پرونده های حضانت و ملاقات طفل نیز بیش از 50 درصد سازش داشتیم. از جمله اقدامات دیگر، اجرای طرح قاضی مدرسه در تعداد زیادی از مدارس بود که جلسات متعددی با رویکرد ارتقای آگاهی‌های حقوقی برای دانش آموزان، والدین و مربیان در مناطق مختلف شهری توسط قضات برگزار شد.

وی عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های موفق این معاونت در سال گذشته، راهبری قرارگاه اجتماعی زندان بود که با محوریت مجموعه قضایی و همیاری و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و سیاست‌های اصولی دستگاه قضایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری، توانمند سازی مددجویان، باز اجتماعی کردن آنها و حمایت از خانواده‌ها و مراقبت پس از خروج زندانیان به نحو مطلوب دنبال شد که علاوه بر آزادی تعداد قابل توجی از مددجویان، زمینه‌های اشتغال تعدادی از این افراد نیز فراهم شد به صورتی که در بهار امسال بیش از 3600 نمادهای شهری و فلاور باکس برای تزئین شهر توسط این افراد ساخته و در معرض دید شهروندان قرار گرفت.

مرتضوی گفت: در پاسخ به مطالبات عمومی، اقدامات منسجمی نیز در زمینه برخورد با جرایم مربوط به سرقت صورت گرفت که در نتیجه این اقدامات، شاهد کاهش جرایم مربوطه در 15 حوزه قضایی بودیم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷