Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با انتقاد از سیاست‌های نادرست دولت در تنظیم بازار کالاهای اساسی گفت: علیرغم افزایش هزینه‌های تولید، دولت مرتب اعلام می‌کند قیمت کالاهای اساسی نباید تغییر کند.

به گزارش ایران اکونومیست، ارسلان قاسمی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران  با انتقاد از سیاست‌های نادرست دولت در تنظیم بازار کالاهای اساسی گفت: علیرغم افزایش هزینه‌های تولید، دولت مرتب اعلام می‌کند قیمت کالاهای اساسی نباید تغییر کند درحالی‌که ما حتی تورم را در نظر نگیریم و فقط به افزایش حقوق کارگران، قیمت آب و برق و حمل و نقل توجه داشته باشیم، قاعدتاً قیمت کالاها نیز باید تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: وقتی چنین اتفاقاتی می‌افتد، بازار به این سیاست‌های نادرست دهن‌کجی و قیمت‌ها بیش از اندازه افزایش پیدا می‌کند بنابراین تاوان تصمیمات اشتباه دولت را مردم می‌دهند و استفاده آن نیز به دلال می‌رسد.

قاسمی تصریح کرد: چرا باید قیمت اکثر محصولات کشاورزی از جمله میوه از مزرعه تا سفره ۲۰۰ درصد فاصله داشته باشد؟ این رقم به جیب چه کسی می‌رود و چرا هیچ‌وقت هیچ‌کس پاسخگوی این مسئله نیست؟

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ادامه داد: در ۹ استان کشور در حال حاضر ۲ میلیون رأس دام سبک وجود دارد که این دام‌ها در شرایط بحرانی به سر می‌برند چرا که به دلیل خشکسالی با کمبود شدید علوفه مواجه هستیم و نهاده نیز به اندازه کافی وجود ندارد. از طرفی دولت هم جلوی صادرات را گرفته است.

وی با اشاره به اینکه چون این دام‌ها پروار نشده‌اند و استخوانی هستند، به اصطلاح آنها را «نیم‌گوشت» می‌گویند، گفت: در حال حاضر این دام‌ها را به زور از دامداران کیلویی ۶۰ هزار تومان خریداری می‌کنند.

قاسمی با بیان اینکه ۹۰ درصد نهاده دام سبک از بازار آزاد تأمین می‌شود، افزود: فقط ۱۰ درصد نهاده‌های این دام‌ها را دولت تأمین می‌کند اما درباره همه چیز آن تصمیم‌گیری دولتی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه از زمانی که توزیع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه انجام می‌شود، گفت: همواره شاهد این هستیم که در بازارگاه نهاده به اندازه کافی وجود ندارد اما در بازار آزاد به هر اندازه که لازم باشد، نهاده وجود دارد.



منبع: خبرگزاری مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیاست های نادرست کالاهای اساسی دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور صبح امروز دهم اردیبهشت ماه، در آئین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم.

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می‌گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا همواره به دنبال حضور در منطقه هستند و امروز تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست.

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق آن به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراث‌شان نگهداری کرده و می‌کنند.

حسینی با اشاره به فرهنگ ۸ هزار ساله خلیج فارس نیز گفت: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز ۱۰ اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد.

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره‌ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب‌های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی‌ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند.

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد.

کد خبر 6092080

دیگر خبرها

  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز