Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو-ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد تاریخ به تازگی ادعا کرده که فناوری تراشه مغزی او می‌تواند چاقی و سوت کشیدن گوش را درمان کند. مخترع و رئیس تسلا می‌گوید استارتاپ جدیدش که "Neuralink" نام دارد، سبب ارتباط مستقیم رایانه با مغز انسان شده و حتی می‌تواند فعالیت مغزی افراد را تقویت کند.

به گزارش فرارو، این ایده بسیار دور از ذهن به نظر می‌رسد؛ اما ماسک به اجرایی کردن برنامه‌های بلند پروازانه معروف است و کارمندان او می‌گویند که این ایده ممکن است اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توانایی Neuralink برای هدف قرار دادن مناطق خاصی از مغز می‌تواند برای کنترل ناحیه هیپوتالاموس که مسئول اشتها است، استفاده شود. شرکت جدید ماسک، می‌تواند به افرادی که دچار آسیب مغزی شده اند نیز کمک کند. ماسک می‌گوید: «برخی از ایمیل‌هایی که به شرکت جدیدمان "Neuralink" ارسال می‌شود، بسیار دلخراش هستند. مردم داستان‌های غم انگیزی را از زندگی خود برای ما تعریف می‌کنند. یکی از این ایمیل‌ها در خصوص یک فرد موفق بود که پس از تصادف با موتور سیکلت خانه نشین شد و حتی توانایی سیر کردن خود را نداشت. این چیزی است که ما می‌توانیم آن را حل کنیم.»

Neuralink هنوز در مرحله توسعه تولید است و آزمایش‌های انسانی آن هنوز آغاز نشده است. اگرچه این شرکت قبلاً روی میمون‌ها برخی آزمایش ها را انجام داده است. به گفته ماسک این فناوری می‌تواند نزدیک‌تراز آن چیزی باشد که تصور می‌کنیم و ممکن است در کمتر از پنج سال دیگر اجرایی شود. ماسک ‌می‌گوید: «نسخه فعلی Neuralinks به ۱۰۰۰ الکترود برای خواننده و نویسنده عصبی نیمه تعمیم یافته و احتمالا بیش از ۱۰۰۰ الکترود برای سوت کشیدن گوش نیاز دارد. نسل جدید Neuralinks تعداد الکترود‌ها را به ترتیب افزایش می‌دهد.»

استفاده از ریزتراشه و الکترود‌هایی که به جمجمه و مغز افراد نفوذ می‌کنند، به اندازه روش‌هایی که در حال حاضر استفاده می‌شود، مانند اصلاح فیزیکی سیستم گوارش، آسیب‌زا نخواهد بود. Neuralink فقط کاربرد پزشکی ندارد؛ ماه گذشته ادعا شد که این فناوری می‌تواند حتی در صورت نیاز کاربران را به ارگاسم برساند.

منبع: theautimes

منبع: فرارو

کلیدواژه: ایلان ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۴۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • سقوط مرگبار عکاس ۴۰ ساله از ارتفاعات جنگل ابر شاهرود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند