Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ایجرود با بیان اینکه گلیم‌بافی، تنور سازی و مسگری از جمله صنایع دستی شاخص شهرستان ایجرود است، گفت: در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ مجوز صنعتگری برای شهرستان ایجرود صادر شده است که بالاترین مجوز مربوط به روستای اوچ‌تپه با گلیم‌بافی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لاله عبدی کیا در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: شهرستان ایجرود به عنوان اولین شهرستانی است که در راستای ایجاد روستاهای هدف صنایع دستی قدم برداشت چراکه روستایی جزو روستاهای هدف صنایع دستی معرفی می‌شود که تعداد اعضای فعال در زمینه صنایع دستی در آنجا بالا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فعالان روستای اوچ‌تپه شهرستان ایجرود در زمینه گلیم‌بافی فوق‌العاده ماهر هستند، افزود: در این روستا بیش از ۱۵۰ مجوز گلیم‌بافی وجود دارد این در حالی است که در روستای چاپوق نیز بیش از ۵۰ مجوز گلیم بافی صادر شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ایجرود با اشاره به اینکه برخی مزایا شامل روستاهای هدف صنایع دستی می ‌شود و نمونه آن ارائه تسهیلات است، گفت: در حال حاضر علاوه بر صندوق کارآفرینی حتی بانک ها نیز در سطح شهرستان همکاری مناسبی با متقاضیان دریافت تسهیلات روستاهای هدف صنایع دستی دارند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون در روستای آلاچمن صنایع دستی فلز و مسگری در حال رشد است، گفت: هم‌اکنون در این روستا ۷ کارگاه فعال مس‌گری در روستای آلاچمن وجود دارد که به دلیل استقبال روستائیان از این صنعت، صدور مجوز‌ها بیشتر خواهد شد.

عبدی کیا با اشاره به اینکه شیوع کرونا سبب شد تا مشکلاتی برای فعالان صنعت مس ایجاد شود، عنوان کرد: برخی کارگاه‌ها تعطیل و نیمه فعال شدند در حالی که ما تعداد را افزایش داده و به ۱۴ نفر رسانده بودیم، با اینکه مقرر بود آموزش‌هایی در زمینه فلز کاری انجام شود اما متاسفانه این امر به دلیل کرونا انجام نشد با این حال با برنامه‌ریزی‌هایی که وجود دارد این روستا به عنوان روستای هدف صنایع دستی فلزی معرفی خواهد شد.

وی با بیان اینکه رشته تنور سازی نیز از جمله صنایع دستی شاخص شهرستان ایجرود در روستای گلابر است، خاطر نشان کرد: ۷ کارگاه در این روستا فعال است و تمام فعالان در این عرصه نیز بانوان هستند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ایجرود با بیان اینکه گلیم‌بافی، تنور سازی و مسگری از جمله صنایع دستی شاخص شهرستان ایجرود است، ابراز داشت: در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ مجوز صنعتگری برای شهرستان ایجرود صادر شده است که بالاترین مجوز مربوط به روستای اوچ‌تپه با گلیم‌بافی است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: روستاهای هدف صنایع دستی شهرستان ایجرود گلیم بافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۴۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ محمدرضا قربانی گفت: در شهرستان برخوار دو منطقه صنعتی دولت آباد و حبیب آباد و یک ناحیه صنعتی در کمشچه فعال است که بیش از ۲۱ هزار کارگر بیمه شده دارد و در صنایع کوچک و بزرگ، واحد‌های تولیدی و کارگاهی فعال هستند.


وی افزود: شهرستان برخوار رتبه اول اشتغال از لحاظ کمترین نرخ بیکاری را دارد و پارسال بیش از دو هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی جدید در سامانه رصد توسط دستگاه را ثبت کرده است.


در این بازدید فرماندار برخوار از صنایع دستی قالی بافی، نقشه کشی، خیاطی، نقاشی روی مس، نقاشی روی کاشی و سفال، مینا کاری و فیروزه کوبی در مجموعه هنری درنا بازدید

دیگر خبرها

  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید