Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: دستگاه تعلیم و تربیت با کمبود نیرو مواجه است؛ موضوعی که مدت‌هاست به عنوان یکی از چالش‌های دستگاه تعلیم و تربیت مطرح می‌شود و تنها راه آن نیز جذب نیرو است.

جذب نیرو در آموزش و پرورش در حال حاضر از طرق مختلف صورت می‌گیرد که طبق قانون فقط باید از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی صورت گیرد؛ یکی از روش‌های جذب نیرو، آزمون استخدامی است که در حال حاضر چند سالی است که آموزش و پرورش پای ثابت حضور در آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون استخدامی که از آزمون مکتوب، مصاحبه و گزینش سر بلند بیرون می‌آیند باید دوره یکساله‌ کسب مهارت‌های معلمی را در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بگذرانند که البته این موضوع در سال‌های اخیر به دلیل فرصت کم از زمان برگزاری آزمون و طی مراحل تا اول مهر، آن طور که شایسته هدف بود، برگزار نشده است.

* داوطلبان: زمان آزمون استخدامی آموزش و پرورش را تغییر دهید

امسال هم قرار شده است که آزمون استخدامی آموزش و پرورش 15 و 16 اردیبهشت برگزار شود که البته باز هم از زمان طی مراحل تا اول مهر، فرصت زیادی وجود ندارد و به نظر می‌رسد دوره‌های آموزشی دستخوش تلاطم‌هایی شود.

تعدادی از داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش با ثبت سوژه‌ای در سامانه فارس من خبرگزاری فارس با عنوان «درخواست تعویق آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۱» خواستار تغییر زمان آزمون استخدامی هستند.

یکی از داوطلبان آزمون استخدامی به خبرنگار فارس گفت: زمان برای مطالعه آزمون استخدامی آموزش و پرورش خیلی کم بود. اوایل اسفند فراخوان ثبت‌نام را دادند و قرار است اواسط اردیبهشت، آزمون گرفته شود؛ این چه کاری است که آموزش و پرورش انجام می‌دهد؟

وی ادامه داد: آیا اینطور با سرعت نیرو گرفتن به نفع آموزش و پرورش است؟ مگر آموزش و پرورش نمی‌خواهد معلم شایسته جذب کند پس چرا قواعد را رعایت نمی‌کند؟ مگر نمی‌گویند کسانی که پذیرفته می‌شوند از اول مهر به مدرسه بروند، پس چطور قرار است دوره یکساله مهارت‌های معلمی گذرانده شود؟ آیا همه اینها که پذیرفته می‌شوند آمادگی تدریس را دارند؟

 

*آموزش و پرورش: در برگزاری آزمون استخدامی تعویق و تأخیر نداریم

وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که زمان آزمون استخدامی آموزش و پرورش تغییر نمی‌کند؛ صادق ستاری‌فرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش به خبرنگار فارس گفت: آزمون استخدامی آموزش و پرورش 15 و 16 اردیبهشت برگزار می‌شود و 34 هزار و 813 نفر استخدام می‌شوند.

وی با بیان اینکه در برگزاری آزمون استخدامی تعویق و تأخیر نداریم، افزود: پذیرفته‌شدگان مهر ماه امسال سر کلاس درس حاضر می‌شوند. 

ستاری‌فرد درباره دوره یکساله آموزش معلمی نیز گفت: آموزش و پرورش در تلاش است که یک بخش از آموزش‌ها را در تابستان و یک بخش را ضمن تدریس در کلاس درس، ارائه دهد.

وی تصریح کرد: با توجه به کمبود نیروی انسانی که داریم، ناگزیر هستیم 34 هزار و 800 نفر در سال تحصیلی پیش رو در آموزش و پرورش فعالیت خود را آغاز کنند. 

*‌ بیش از ۵۰۰ هزار نفر متقاضی شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش هستند

آموزش و پرورش تأکید کرده است که آزمون استخدامی این وزارتخانه در تاریخ 15 و 16 اردیبهشت برگزار شود؛ علیرضا کریمیان مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارت ورود به جلسه نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در سال ۱۴۰۱ ویژه رشته‌های شغلی آموزش و پرورش در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه خبر داد.

وی ادامه داد: داوطلبان این آزمون، برای شرکت در جلسه امتحان باید از ۱۳ اردیبهشت ماه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و با درج اطلاعات شناسنامه‌ای شامل نام، نام خانوادگی، کد ملی، سال تولد و ... و اطلاعات ثبت‌نامی شامل شماره پرونده و کد پیگیری و ... از کارت شرکت در آزمون خود پرینت تهیه کرده و بر اساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوطه مراجعه کنند.

به گزارش فارس، بیش از ۵۰۰ هزار نفر متقاضی شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش هستند و قرار است که ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر جذب شوند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آزمون مدرسه اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش آموزش و پرورش شرکت در آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد
  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است