Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

قزاقستان ممکن است به دلیل آنچه همکاری با روسیه عنوان شده، در معرض تحریم قرار گیرد و این موضوع بر نگرانی کارکنان بخش لجستیک قزاق دامن زده و مسلم است که این امر چالش های بیشتری را برای جامعه اوراسیا ایجاد می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از آسام تدبیر، هر مسیری را که انتخاب کنید، قزاقستان در وسط راهتان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دالان شمالی، قزاقستان حلقه رابط بین چین و بلاروس است. در کریدور میانی قزاقستان کشوری است که باید برای رسیدن به دریای خزر از آن عبور کرد.

در حال حاضر محموله هایی که نمی توانند از روسیه عبور کنند، مسیر قزاقستان را انتخاب می کنند و استفاده از این راه رو به افزایش است.

 مارگارت هاج، عضو پارلمان بریتانیا در ۲۸ فوریه ۲۰۲۲، این سوال را مطرح کرد که آیا نباید کشورهایی مانند قزاقستان و جمهوری آذربایجان به علت حمایت از روسیه تحریم شوند؟

لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلستان به وی پاسخ داد که این احتمال را بررسی خواهد کرد، زیرا بریتانیا، بلاروس را نیز به دلیل حمایت از روسیه تحت فشار قرار می دهد.

نورلان باگیبایف، متخصص لجستیک و زنجیره تامین در قزاقستان در یادداشتی نوشته: تحریم های بی سابقه بر علیه روسیه به ما آموخت که لجستیک بین المللی همیشه بخشی از ژئوپلیتیک است.

به خاطر داشته باشید که قزاقستان در یک اتحاد اقتصادی و نظامی با روسیه قرار دارد.

تیمور سلیمانوف، معاون اول رئیس دفتر رئیس جمهور قزاقستان در مصاحبه با Euractiv بر تمایل خود برای باز ماندن مرزهایش برای تجارت با همه کشورها تأکید کرد.

او گفته اگرچه ما بخشی از اتحادیه اقتصادی با روسیه، بلاروس و سایر کشورها هستیم، اما بخشی از جامعه بین المللی نیز هستیم. بنابراین تحریم های ثانویه آمریکا و اتحادیه اروپا آخرین چیزی است که ما می خواهیم بر قزاقستان اعمال شود.

این مقام گفت: ما به تجارت با روسیه و سرمایه گذاری در روسیه ادامه می دهیم و به دنبال تداوم جذب سرمایه روس ها هم هستیم، اما تمام تلاش خود را برای کنترل کالاهای تحریمی را انجام خواهیم داد. ما هر گونه سرمایه گذاری از سوی یک شخص یا نهاد تحریم شده در قزاقستان را مورد نظارت قرار می دهیم و این چیزی است که می خواهیم آشکارا به اروپایی ها منتقل کنیم.

باگیبایف به طور مرتب به همتایان خود در سراسر جهان هشدار می دهد که این خطرات را در نظر بگیرند زیرا ظرفیت مسیر میدل کریدور به هر صورت محدود است و بخشی از آن هم که آزاد است ظرف چند ماه آینده تماما عملیاتی خواهد شد.

او هفته گذشته گفت: من به شدت توصیه می کنم برای مدیریت ریسک، حمل محمولات خود را از مسیرهای جایگزین مانند ازبکستان - ترکمنستان یا ایران هم انجام دهید.

این روزها بهتر است تخم مرغ های خود را در سبدهای مختلف نگه دارید.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: روسیه تین قزاقستان قزاقستان چین دریای خزر روسیه بریتانیا وزیر امور خارجه معاون اول رئیس جمهور مصاحبه تجارت اتحادیه اروپا تجارت جهان ترکمنستان اتحادیه اروپا دریای خزر قزاقستان وزیر امور خارجه انگلیس حمله روسیه به اوکراین جنگ اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۴۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز

مدیرعامل «توتال انرژی» هشدار داد تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه، باعث افزایش شدید قیمت گاز و سود بردن فروشندگان جهانی گاز از جمله خود «توتال انرژی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، پاتریک پویانه در پاسخ به سوال تحلیلگری که درباره تاثیر تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا پرسیده بود، گفت: اگر اتحادیه اروپا، پروژه «یامال ال‌ان‌جی» را تحریم‌ کند، قیمت ال‌ان‌جی به سرعت بالا خواهد رفت و در سطح جهانی، به نفع ما خواهد بود. اگر تحریم‌هایی در کار باشند، مثبت است و منفی نیست زیرا درآمد توتال از پروژه «یامال ال‌ان‌جی»، کاملا محدود است.

مدیرعامل «توتال انرژی» گفت: سران اروپا بر این موضوع واقف هستند که امنیت تامین کنونی آنها، بر ال‌ان‌جی متکی است و نمی‌خواهند دوباره افزایش قیمت را مشاهده کنند. آنچه من درک می‌کنم این است که آنها ممکن است ایده‌هایی داشته باشند اما این ایده‌ها برای سال ۲۰۲۷ به بعد خواهد بود نه قبل از آن.

شرکت فرانسوی «توتال انرژی»، سهم ۲۰ درصدی در پروژه «یامال ال‌ان‌جی» واقع در شرق روسیه دارد و سهم عمده این پروژه در اختیار شرکت روسی نواتک است. توتال همچنین ۱۹.۴ درصد سهم در نواتک دارد.

پویانه اظهار کرد: توتال، سود نقدی از پروژه «یامال ال‌ان‌جی» از سال ۲۰۲۳ دریافت نکرده است زیرا تحریم‌ها علیه مبادلات مالی با روسیه، خارج کردن پول از این کشور را دشوار کرده است. این شرکت حدود ۴۵۰ میلیون دلار سود نقدی نیم سالانه را در اواخر سال ۲۰۲۲ از نواتک دریافت کرد.

قیمت گاز طبیعی اروپا پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین و کاهش شدید واردات گاز از روسیه در سال ۲۰۲۲، به شدت افزایش یافت.

ظرفیت جهانی جدید ال‌ان‌جی تا سال ۲۰۲۷ که قرار است پروژه‌های بیشتری راه اندازی شوند، محدود خواهد بود و به معنای آن است که اروپا با آسیا و خریداران دیگر برای محموله‌های ال‌ان‌جی، در رقابت خواهد بود و این موضوع، قیمت‌ها را بالا می‌برد.

چندین کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار وضع تحریم‌هایی علیه ال‌ان‌جی روسیه شده اند اما برای تصویب چنین اقدامی، موافقت همه اعضای این بلوک، ضروری است.

روسیه در سال میلادی گذشته، ۱۴.۸ درصد از گاز اتحادیه اروپا را تامین کرد و محموله‌های ال‌ان‌جی تخفیف‌دار روسیه، تا حدودی جایگزین واردات گاز اروپا از این کشور از طریق خط لوله شد.

بر اساس گزارش رویترز، پس از افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و کسب و کارهای اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تضمین امنیت تامین آن، تحت فشار قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم