Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس بنیاد مستضعفان در حاشیه افتتاح و بهره‌برداری از طرح توسعه خطوط پالایش روانکارها با سرمایه گذاری ۱۴۳ میلیارد تومانی بنیاد، از بکارگیری ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای اجرایی شدن این طرح که ظرفیتی بالغ بر ۱۰۰ میلیون لیتر به تولیدات انواع روغن صنعتی کشور اضافه می‌کند خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، «سید پرویز فتاح» در حاشیه بهره‌برداری از طرح توسعه خطوط پالایش روانکارها در یکی از شرکت‌های پالایشگاهی بنیاد مستضعفان، با اشاره به راه‌اندازی این خط اظهار کرد: ۲ سال پیش طرحی نوآورانه مطرح شد که با توجه به ریسک بالای آن و تکنولوژی مدرن بکار رفته در آن، بسیاری در اجرای آن تردید داشتند ولی خوشبختانه به همت دانشمندان ایرانی و مهندسان و متخصصان جوان کشور، این طرح اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه این طرح بر پایه فناوری روز دنیا و با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان اجرایی شده و به ثمر نشسته است، افزود: با اجرای این طرح هم کیفیت محصولات و هم میزان تولید محصول در این شرکت به میزان قابل توجهی افزایش یافت و امروز بیش از ۱۰۰ میلیون لیتر به ظرفت تولید انواع روغن در این مجموعه اضافه شد.

وی ادامه داد: علاوه بر افزایش تولید، با بهره‌گیری از این طرح توسعه‌ای، ظرفیت صادرات محصولات تولیدی به میزان قابل توجهی افزایش یافت و حتما بازار صادراتی روغن‌های تولیدی ما که امروز به ۲۲ کشور جهان صادر می‌شود، توسعه می‌یابد.

فتاح با اشاره به رکوردزنی تولید انواع روغن صنعتی در این شرکت با بهره‌گیری از این طرح گفت: امروز ۹۸ درصد روغن‌های کشور در داخل تولید می‌شود و تقریبا نیازی به واردات در این حوزه نداریم.

رئیس بنیاد مستضعفان با تقدیر از مهندسان و متخصصان شرکت‌های دانش بنیان که با توان علمی خود توانستند در این صنعت تنه به تنه کشورهای پیشرفته جهان بزنند، افزود: بهره‌برداری از این طرح، نمونه و نماد عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری است که با بکارگیری آن ۲۰ درصد به تولیدات این شرکت افزوده شد و زمینه اشتغال بسیاری از جوانان و متخصصان را فراهم آورد و علاوه بر این دو، زمینه صادرات و ارزآوری را نیز در کشور توسعه داد.

وی با تاکید بر استفاده بنیاد مستضعفان بر توان شرکت‌های دانش بنیان برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها طی سال‌های اخیر، گفت: کشور و بنیاد مستضعفان در این سال‌ها تحت شدیدترین تحریم‌ها بودند و ما در بنیاد مستضعفان با تکیه بر توان دانشمندان داخلی و شرکت‌های دانش بنیان، تا امروز اجازه ندادیم هیچ کاری به دلیل فشار تحریم‌ها، معطل بماند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سید پرویز فتاح

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سید پرویز فتاح شرکت های دانش بنیان بنیاد مستضعفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۵۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا عباسی صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی را برای نمایش توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و صادراتی کشور از جمله البرز فراهم کرده و اتاق بازرگانی البرز نقش مهمی برای حضور شرکت‌های استان در این رویداد داشته است.

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال مجموعه‌های تولیدی و صنعتی البرز در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو بیان کرد: به دنبال بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو و گفتگو‌هایی که با مدیران و فعالان اقتصادی البرز در این نمایشگاه از جمله صنایع غذایی داشتیم، موانع موجود در مسیر کار شرکت‌ها مطرح گردید.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: بر اساس شعار سال که باید جهش تولید را با مشارکت مردم عملیاتی کنیم، در این میان استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی کشور در حوزه تولید و صنعت و خصوصا بخش‌های دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی البرز به ویژه در حوزه تولید و صنعت گفت: می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی البرز از این پتانسیل‌ها در استان برای تحقق هرچه بهتر شعار سال بهره‌برداری کرده و اقتصاد استان و به تبع آن کشور را شکوفا کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به استقرار درصد قابل توجهی از صنایع کشور در استان البرز عنوان کرد: البرز مزیت‌های بسیاری دارد که موجب شده بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی کشور در این استان شکل گیرد، این فرصت‌ها شامل نزدیکی به پایتخت، مسیر‌های ارتباطی و بازار چند میلیون نفری در دسترس است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان البرز فعال است، گفت: پیشنهاد ما این است که از ظرفیت شرکت‌ها و نیرو‌های تحصیل‌کرده و جوان شاغل در این حوزه برای بهبود سیمای اقتصادی و فرصت‌های صادراتی و افزایش ارزش افزوده استان البرز استفاده شود تا از خام فروشی جلوگیری شود و با ارتقای ارزش افزوده ارز آوری کشور تقویت گردد.

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود