Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، محمدجواد حاجی‌حسینی در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد به تلاش‌های شبانه‌روزی و بدون وقفه وزیر صمت اشاره کرد و گفت: توقع و انتظاری که آقای  فاطمی‌امین دارد همین است که شبانه روز کار کنیم و دنبال تشریفات نیستیم چرا که به اندازه کافی شرمنده مردم هستیم و باید تلاش‌هایمان را دو برابر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صمت در ادامه با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد به خاطرات کم‌ کاری ما مسئولان کمتر توسعه یافته است، گفت: در مدتی که آقای فاطمی امین سکان وزارت صمت  را به عهده گرفته کارهای خوبی انجام شده است، صادرات غیر نفتی که قول داده بودیم ۵ میلیارد دلار بیشتر از سال قبل باسد که بیش از ۷ میلیارد دلار محقق شد که افزایش صادرات باعث ارزآوری می‌شود.

وی با اشاره به تنظیم قیمت کالاهای پایه مانند سیمان و فولاد گفت: اگر خاطرتان باشد قیمت هر کیسه سیمان  به ۷۰ و ۱۰۰ هزار تومان رسیده بود که تنظیم شد و قیمت میلگرد هم به همین شکل تنظیم شد.

حاجی‌حسینی عنوان کرد: احیاء ۱۳۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه تعطیل از دیگر اقدامات وزارت صمت است که در جلسه‌ای به استحضار رئیس جمهور رسید.

معاون وزارت صمت با اشاره به هوشمند‌سازی فرآیندها گفت: یکی از اثرات هوشمندسازی فرآیندها  حذف امضای طلایی بود که با توسعه و تکمیل سامانه تجارت این جمع می شود و دیگر بچه ۵ ساله و پیرزن ۹۰ ساله کارت تجارت نخواهند داشت و طبق قانون کارت تجارت شامل کسانی خواهد بود که در این حیطه فعالیت دارند.

وی با اشاره به ۱۰۶ برنامه و پروژه تحول‌زا در وزارت صمت که بی‌سابقه بوده گفت: این پروژه‌ها در ۱۱ سبد تعریف شده که  بخشی که از این اقدامات برای مدیران تبیین شد که اتفاقا خوبی در پیش داریم.

وی با تاکید  بر اجرای پروژه‌ها با رویکرد دانش بنیان بر تولید ثروت از طریق علم تاکید کرد و گفت: باید به سمت شرکت دانش بنیان تقاضا محور پیش برویم به همین دلیل جایزه صادراتی امسال با محوریت شرکت های دانش بنیان خواهد بود که یک اتفاق ویژه است.

حاج‌حسینی در ادامه با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد دومین تولید کننده نفت است، گفت: دو هزار گونه گیاهان دارویی در استان وجود دارد که از طرح‌های توسعه گیاهان دارویی در استان حمایت خواهیم کرد.

 وی با بیان اینکه عامل بسیاری  از گرفتاری‌ها در استان‌ها نبود طرح آمایش صنعتی است، خاطر نشان کرد: برای ۴۸۰ شهرستان طرح آمایش سرزمین نوشته و تدوین شده است.

وی با بیان اینکه همه به دنبال توسعه هستیم گفت: برای توسعه نگاه چپ و راستی نداریم همه فرزند ایران هستیم شاید از یکسری انتصاب‌ها دلخور شویم   اما همه برای کار و کمک به استان آمده‌ایم.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس افزایش صادرات غیرنفتی طرح آمایش صنعتی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۱۹۸ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی،  پس از این جلسه در خصوص پیشنهاد تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار بیان کرد: براساس تأکید رئیس جمهور بر ضرورت وجود هیئت امنای مشترک و متمرکز برای هدایت تمامی ستاد‌های فناوری با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه شماره ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد ماده واحده‌ای در خصوص تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار تدوین و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح شود.

وی افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به منظور ارتقای عملکرد و بهره‌وری ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و ایجاد زمینه ساختاری لازم برای رفع چالش‌های اداری و مالی موجود این ستاد‌ها ماده واحده پیشنهادی خود را برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد علم و فناوری ارسال کرد که پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این ستاد، موضوع در این جلسه ارائه شد و با استماع نظرات اعضای شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مقرر شد در جلسه آتی این شورا در خصوص اعضای این هیئت امنا و حوزه وظایف آن جمع‌بندی صورت گیرد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: پیشنهاد تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی توسط سازمان انرژی اتمی مطرح شد و در جلسه ۱۳۵ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورخ مقرر شد تدوین سند در دستور کار ستاد علم و فناوری قرار گیرد. به منظور مشارکت سایر دستگاه‌ها در تدوین این سند مکاتباتی در این خصوص صورت گرفت و با توجه به تدوین سند‌های مختلف بخشی در این خصوص توسط دستگاه‌های مختلف، تمامی این سند‌ها برای تهیه سند واحد و یکپارچه کوانتوم با ابعاد ملی دریافت و مقرر شد بررسی و نهایی‌سازی پیش‌نویس این سند در قالب میز تخصصی تدوین سند کوانتوم انجام گرفته و برای طی فرآیند تصویب در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طرح شود.

وی افزود: میز تخصصی تدوین سند کوانتوم پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اولین پیش‌نویس این سند برای طرح در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آماده کرده است. در این جلسه پس از بیان اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در علوم و فناوری‌های کوانتومی و ملزومات توسعه این فناوری، کلیات سند مطرح  شد. در جلسات آتی ستاد، در خصوص جزئیات و برخی موارد باقیمانده تصمیم گیری خواهد شد، و امیدواریم طی هفته‌های آینده بتوانیم به تصویب پیش نویس در ستاد، جهت طرح و تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲