Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@00:52:25 GMT

رودخانه قوروچای در باروق میاندوآب طغیان کرد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۶۹۷۳

رودخانه قوروچای در باروق میاندوآب طغیان کرد

به گزارش خبرنگار ایرنا، به دنبال بارندگی های ۲ روز گذشته، این رودخانه که یک رودخانه فصلی است، دوباره پرآب شد و طغیان کرد.

 پس از حدود ۴۰ روز، نخستین بارش باران بهاری موجب خوشحالی مردم و به ویژه کشاورزان در شهرستان‌های میاندوآب، باروق و چهاربرج شد و طبیعت تشنه را سیراب کرد.

همچنین تلاش اهالی روستای قطار در باروق برای جلوگیری از تخریب پل تازه احداث شده با مشارکت ۱۰۰ درصدی اهالی که پل ارتباطی این روستا با روستاهای بالادست و اراضی کشاورزی شان است، بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون گزارشی از خسارت سیل به فرمانداری نشده است 

سرپرست فرمانداری باروق در خصوص سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی قوروچای و آجرلو به خبرنگار ایرنا گفت: باوجود بارش باران سیل‌آسا گزارشی بابت وارد شدن خسارت به اراضی کشاورزی و ابنیه‌ها به دست ما نرسیده است.

صالح حسینی افزود: با توجه به فعالیت سامانه بارشی به همراه رعد و برق و صاعقه تا اواسط هفته آینده در شهرستان و کوهستانی بودن منطقه که هر لحظه جاری شدن سیل بر اثر بارش‌های رگباری وجود دارد، مردم حد امکان از قرار گرفتن در مجاورت رودخانه‌ها و مسیرهای سیلابی (دره‌ها) خودداری کنند.

بارش‌ها در میاندوآب ۱۰ درصد افزایش یافت 

رییس اداره هواشناسی میاندوآب نیز به خبرنگار ایرنا گفت: از اول سال زراعی جاری تاکنون ۱۹۹.۳ میلیمتر بارش در میاندوآب  ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش و نسبت به‌ دوره آماری ۵۰ سال گذشته ۱۵ درصد کاهش یافته است‌.

احمدعلی بنایی افزود: بارش‌ها تا آخر هفته‌ جاری به صورت متناوب و رگباری توام با وزش باد، رعد و برق و در مناطق مستعد با بارش تگرگ ادامه خواهد داشت. 

میاندوآب دارای سه رودخانه سیمینه‌رود، زرینه‌رود و قوروچای است که از داخل و حاشیه این شهر عبور می‌کند.

سیمینه‌رود یکی از رودهای مهم آذربایجان‌غربی است که از کوهستان‌های بوکان، سقز، بانه و شمال عراق سرچشمه می‌گیرد و پس از عبور از شهرهای بوکان و میاندوآب به دریاچه ارومیه می‌ریزد.

رودخانه زرینه‌رود نیز با طول ۲۳۰ کیلومتر طولانی‌ترین رود استان است که در طول مسیر خود شهرستان شاهین‌دژ و میاندوآب را می‌پیماید و به دریاچه ارومیه می‌ریزد.

سرچشمهٔ این رود از کوه‌های «چهل چشمه» در سقز استان کردستان است و در شهرستان تکاب رودخانه‌های خورخوره و ساروق و در شهرستان شاهین‌دژ رودخانه‌های هولاسو و هاچه‌سو و محمودآباد و آجرلوچای و در میاندوآب لیلان چای به آن می‌پیوندند.

شهرستان میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع است.

برچسب‌ها بارش باران باروق سیل میاندوآب رودخانه های کوهستانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بارش باران باروق سیل بارش باران باروق سیل میاندوآب رودخانه های کوهستانی رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۶۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدرضا رضایی امروز در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت بوده و دولت سیزدهم عزم جدی و راسخ برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار دارد.   فرماندار میاندوآب با بیان اینکه بهسازی و نوسازی مساکن روستایی یکی از اقدامات دولت در حوزه مسکن در مناطق محروم و روستایی است، افزود: افزایش سهمیه بهسازی مساکن روستایی شهرستان از یک هزار و ۲۰۰ مسکن به یک هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان منطقه است.   وی با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان میاندوآب، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد در نظر گرفته است.   رضایی تصریح کرد: تنها ۵ درصد از سود این تسهیلات ۲۳ درصدی توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی‌مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که این موضوعی قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مساکن است.   فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه این شهرستان با پوشش ۵۵ درصدی معرفی‌شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده است، اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است.   رضایی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های دریافتی کسانی علی‌رغم معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، افزود: بنیاد مسکن موظف است طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل اقدام کند.   وی افزود: بنیاد مسکن ضمن اعلام گزارش کامل از دلایل عدم مراجعه برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد؛ راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل نیز ارائه دهد. ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان ها
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • (ویدئو) طغیان شدید رودخانه‌های فصلی در امارات بعد از بارش سنگین امروز صبح
  • هشدار نارنجی  هواشناسی: بارش باران استان فارس را در بر می‌گیرد