Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شهرک گلخانه‌ای نودهک در تاکستان یک افتخار ملی بوده و صرفا متعلق به این شهرستان نیست که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش خبر نگار اقتصادی برنا از قزوین؛ محمدعلی زلفی گل روز چهارشنبه در نشست بررسی مسایل و مشکلات شهرستان تاکستان واقع در فرمانداری این شهر افزود: این شهرک از ظرفیت بسیار بالایی در زمینه تولید دارد که رتبه کشاورزی این استان را ارتقاء بخشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: اگر از فضای کشاورزی تاکستان در حوزه‌های باغداری و زراعت به نحو مطلوب استفاده شود، دستاوردهای آن ملی و حتی فراملی خواهد بود که این مهم باید بیش از پیش مورد توجه باشد. 

زلفی گل تاکید کرد: همین داربستی کردن باغات باعث افزایش گردشگری شده و مسافران بسیاری را از استان‌های همجوار به تاکستان می‌کشاند و درآمدزایی ایجاد می‌کند که این نیازمند هنر مسؤولان استان در تبیین این مهم است. 

این مسئول بیان کرد: ظرفیت تولید و صادرات محصولات کشاورزی در تاکستان بر اساس آینده‌نگری نیازمند احداث یک فرودگاه است که بتواند بازار کشورهای همسایه را به دست بیاورد. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: این که مردم تاکستان دغدغه کتاب و کتابخانه دارند نشان از بالا بودن شأن اجتماعی و فرهنگی مردم این شهرستان است.

زلفی گل با بیان اینکه وحدت صاحبنظران تاکستان باید بیش از پیش در دستور کار مسؤولان قرار گیرد، گفت: افراد ثروتمند، پزشک، ورزشکار، نخبه و افراد نامی اگر با وحدت کنار هم کار کنند و هدف مشترک داشته باشند، به سرعت پیشرفت این شهرستان کمک خواهند کرد. 

وی خاطرنشان کرد: وجود ۲۰ میلیون تحصیل کرده دانشگاهی در کشور نشان از ظرفیت‌های علمی بالا در جمهوری اسلامی است که همواره در حوزه‌های موشکی، پهپادها، نانو، بایو، پزشکی و توریسم توانسته قله‌های افتخار را فتح کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۷۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری استان تولید شود.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین در رابطه با برنامه نهاد متبوعش برای تولید تخم مرغ اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری این استان تولید شود.

وی از فعالیت ۷۶ واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در استان قزوین خبر داد و افزود: استان قزوین رتبه چهارم تولید تخم مرغ در کشور را دارد و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی تخم مرغ در شهرستان آبیک است.

رئیس جهاد کشاورزی استان همچنین از تولید ۸ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخم‌گذار استان قزوین طی ماه اخیر خبر داد و افزود: ۸ هزار و ۷۶۰ تن تخم مرغ در فروردین ماه امسال در واحدهای مرغداری تخم‌گذار این استان تولید شده است.

عطایی با اشاره به عملیات مبارزه با آفت سن مادر تصریح کرد: مبارزه با آفت سن مادر در ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آبیک شروع شده و این عملیات به طور دقیق در سطح ۱۰ هزار و ۲۹۵ هکتار از مزارع گندم و جو این شهرستان که قطب اصلی تولید گندم و جوی استان است، اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این میزان مبارزه انجام شده نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: همچنین اجرای طرح کشت روی پشته‌های بلند در ۴۲۶ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان البرز از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با تاکید بر اینکه در این طرح گندم و کلزا با دستگاه کشت روی پشته‌ های بلند ثابت و به صورت آبیاری تیپ انجام شده است، اضافه کرد: از این میزان ۴۰۰ هکتار به زیر کشت گندم و ۲۶ هکتار به کشت کلزا رفته است.

عطایی اضافه کرد: در این طرح ارقام هیدرومیل، نپتون، اکاپی، نیما و نفیس از لحاظ خصوصیات فنولوژیکی و عملکردی با هم مقایسه می‌شوند که تراکم بهینه و کاهش مصرف بذر حداقل تا ۵۰ درصد، هوادهی مناسب بوته‌ها و کاهش بیماری‌های قارچی از مهمترین مزایای این طرح است.

وی از اجرای طرح مبارزه با علف‌های هرز در ۱۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آوج خبر داد و گفت: با توجه به سطح زیر کشت ۵۰ هزار هکتار گندم در اراضی کشاورزی این شهرستان پایش این مزارع توسط کارشناسان ادامه دارد.

کد خبر 751125

دیگر خبرها

  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • میز خدمت جهادی در شهرک امام زاده ابراهیم (ع) شفت برپا شد
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • شهرک حمل ونقل خمینی‌شهر راه‌اندازی می‌شود
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • دستگیری سارقان ۲۲ دستگاه موتورسیکلت در تاکستان
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین