Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@07:31:01 GMT

رفع اختلال خواب و افسردگی با نسخه درمان کم کاری تیروئید

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۸۰۷۵

رفع اختلال خواب و افسردگی با نسخه درمان کم کاری تیروئید

آفتاب‌‌نیوز :

در برخی افراد عواملی مانند کمبود ید، ضعف سیستم ایمنی و مصرف دارو‌های اعصاب و روان ممکن است باعث اختلال در کارکرد غده تیروئید شود. تیروئید غده مهمی در بدن است که بخش زیادی از متابولیسم بدن را بر عهده دارد؛ در برخی از افراد عواملی مانند کمبود ید، ضعف سیستم ایمنی و مصرف دارو‌های اعصاب و روان ممکن است باعث اختلال در کارکرد این غده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از علائم کم‌کاری تیروئید می‌توان به کاهش ضربان قلب، تغییرات در فشار خون، افزایش وزن، ریزش مو، خشکی پوست، اختلال در خواب، ضعف و خستگی، یبوست، کم‌خونی، کاهش سوخت و ساز بدن، ورم صورت، اختلال قاعدگی، کاهش تعریق و رنگ پریدگی لب‌ها اشاره کرد؛ این بیماری به صورت دوره‌ای بروز می‌کند و معمولاً با مصرف دارو‌های شیمیایی علائم آن تا حدودی رفع می‌شود؛ در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که تاثیر بسزایی در درمان کم‌کاری تیروئید دارند.

مغز گردو

به علت داشتن ید و منگنز باعث تقویت عملکرد غده تیروئید می‌شود و در درمان کم‌کاری تیروئید موثر است؛ این افراد باید از منابع غذایی سرشار از ویتامین A و E استفاده کنند و میوه هایی، چون توت فرنگی، آناناس، موز، سیب، هویج و فلفل دلمه‌ای را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

غذا‌های دریایی

مانند میگو، ماهی تن و ساردین نیز غنی از ید البته ماهی آب‌های شور نسبت به انواع پرورشی مناسب‌تر هستند؛ مصرف گوشت مرغ نیز برای افراد دچار کم‌کاری تیروئید مفید است؛ مبتلایان به این عارضه باید به اندازه کافی آب بنوشند و از استفاده زیاد از نوشیدنی‌های کافئین‌دار و قندی اجتناب کنند؛ گیاه جینسینگ نیز در افزایش متابولیسم بدن، تحریک و ترشح هورمون تیروئید مؤثر است؛ مصرف گیاه کوهوش سیاه و پنج انگشت نیز در مبتلایان به کم‌کاری تیروئید توصیه می‌شود.

روغن نارگیل

روغن نارگیل انرژی و سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد همچنین پس از مصرف این روغن دمای بدن نیز بالا می‌رود.

نعناع

نعناع نیز باعث تحریک گردش خون و ترشح هورمون‌های بدن می‌شود که سوخت و ساز بیشتر بدن را به همراه دارد.

سرکه سیب

سرکه سیب برای کاهش وزن بسیار موثر است در نتیجه برای درمان کم‌کاری تیروئید استفاده می‌شود تا افزایش وزن ناشی از آن را برطرف کند؛ برای این منظور باید ۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب ولرم اضافه و روزانه یک‌بار از آن میل کنید.

روغن اسطوخودوس

از روغن اسطوخودوس می‌توانید برای کاهش علائم کم کاری تیروئید استفاده کنید؛ این روغن همچنین در درمان اختلال خواب، افسردگی، اضطراب و استرس نیز مفید است.

منبع: سایت رکنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تیروئید کم کاری تیروئید اختلال خواب درمان کم کاری تیروئید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی