Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با اعلام اینکه آماده همکاری برای گسترش ارتباطات با آذربایجان هستیم، گفت: مناسبات تجاری طرفین از طریق بندر کاسپین با بندر باکو و نیز کشتی‌های رو - رو و واگن‌بر و بهره‌برداری از راه‌آهن رشت-کاسپین افزایش می یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر اسدالله عباسی در دیدار علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در ایران، ضمن خوش‌آمدگویی به او از بابت سفر به گیلان اظهار داشت: وجود پیشینه فرهنگی، مذهبی، تاریخی بین دو کشور، احساس قرابت بین مردمان ایران و آذربایجان ایجاد کرده که در کنار آن؛ مبادلات تجاری می‌تواند استمرار و افزایش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اشتراکات بین دو کشور را در جهت رشد مناسبات بسیار اثرگذار دانست و افزود: در مرز آستارا ظرفیت استفاده حداکثری برای گسترش حجم مبادلات تا هزار کامیون با توسعه پل مرزی وجود دارد.

نماینده عالی دولت در گیلان به امکان افزایش ارتباطات تجاری از طریق بندر کاسپین با بندر باکو از طریق کشتی‌های رو - رو و واگن‌بر با بهره‌برداری از راه‌آهن رشت-کاسپین اشاره و خاطرنشان کرد: روند احداث راه‌آهن رشت-آستارا و بهره‌برداری از راه‌آهن آستارا-آستارا نیز تسریع می‌شود تا میزان مبادلات افزایش یابد.

وی با اشاره به شکوفایی اقتصاد دو کشور با توسعه ارتباطات دریایی و زمینی گفت: عدم دریافت عوارض از کامیون‌ها باید به‌صورت متقابل باشد تا روند تردد تسریع شود.

استاندار گیلان به علاقمندی فعالان اقتصادی و تجار گیلانی برای تسهیل و ارتقاء مبادلات اشاره و رفع موانع پیش‌رو را منجر به افزایش ارتباطات عنوان کرد.

وی تأکیدات رهبر معظم انقلاب و نگاه رئیس‌جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارتباطات تنگاتنگ با همسایگان را یادآور شد و گفت که آماده هرگونه همکاری برای افزایش این ارتباطات هستیم.

سفیر جمهوری آذربایجان در ایران نیز در این دیدار به بازدید امروز خود از پل مرزی و گمرک، پایانه و راه‌آهن آستارا اشاره و بیان کرد: گیلان به‌ویژه آستارا برای جمهوری آذربایجان نقش اساسی ایفا می‌کند.

علی علیزاده با اشاره به همکاری‌های مشترک با دولت سیزدهم و افزایش ارتباطات دو کشور پس از دیدار دو رئیس‌جمهوری و امضا توافقنامه افزود: با بهره‌برداری از پل ماشین‌رو آستارا در حمل‌ونقل، دو برابر وضعیت کنونی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه علیرغم وجود کرونا مرزها محدود نشد و ترانزیت کالا درحال انجام است، اظهار داشت: در مدت یک‌سال گذشته تجارت بین دو کشور، ۳۰ درصد افزایش داشته است.

وی به وجود پتانسیل‌های بالای ارتباطی دو کشور اشاره و خواستار شتاب در تقویت زیرساخت‌ها شد و خاطرنشان کرد: تعیین اولویت ارتباط با همسایگان از سوی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران باعث تعمیق و افزایش روابط می‌شود.

سفیر جمهوری آذربایجان در کشورمان همسایگی زمینی و دریایی دو کشور را منجر به گسترش روابط اقتصادی و همچنین مبادلات انرژی بین ایران، آذربایجان و روسیه دانست و گفت: درخصوص پایانه آستارا ، تلاش‌ شده تا در کمیسیون مشترک روند را شتاب ببخشیم.

وی به علاقمندی تاجران دو کشور برای گسترش مبادلات اقتصادی اشاره کرد و گفت: با افتتاح راه‌آهن رشت-آستارا حجم مبادلات تجاری چند برابر خواهد شد که بسیار اثربخش است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان بندر کاسپین سفیر جمهوری آذربایجان در ایران جمهوری آذربایجان بهره برداری راه آهن رشت برای گسترش دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۸۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید بر گسترش تعاملات میان ایران و ازبکستان با محوریت استان اصفهان

سفیر ازبکستان در ایران با استاندار اصفهان دیدار و در خصوص گسترش روابط میان ازبکستان و جمهوری اسلامی ایران با محوریت استان اصفهان، گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در دیدار با سفیر ازبکستان در ایران که در استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم با توجه به اراده رؤسای جمهور دو کشور بر مبنای گسترش ارتباطات و تعاملات بتوانیم روزهای درخشانی را نسبت به گذشته رقم بزنیم.

وی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از مهمترین استان‌های ایران اسلامی است، ادامه داد: این استان در بسیاری از حوزه‌های صنعتی، تولیدی و اقتصادی رتبه نخست کشور را دارد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه اصفهان مهد فرهنگ و هنر است، اظهار کرد: این استان مهد بسیاری از هنرهای اصیل ایرانی است و هنرمندان متعددی در اصفهان زندگی می‌کنند همچنین هنر صنایع دستی اصفهان در کشور و جهان زبانزد است.

مرتضوی گفت: در حوزه علم و فناوری نیز دانشگاه‌های معتبری در اصفهان مستقر هستند همچنین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سایر شهرک‌های صنعتی و تولیدی اصفهان ظرفیت‌های بسیار خوبی را در حوزه علم و فناوری دارند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: استان اصفهان در حوزه درمان و پزشکی نیز جایگاه ویژه‌ای دارد به نحوی که بیمارستان‌های ما میزبان گردشگران سلامت هستند.

مرتضوی گفت: استان اصفهان می‌تواند نقش ویژه‌ای در تعاملات میان دو کشور که مورد تأکید رؤسای جمهور ایران و ازبکستان است ایفا کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ما در رتبه هجدهم تعاملات بین‌المللی و تجاری کشور ازبکستان هستیم که لازم است با تعاملات بیشتر زمینه گسترش همکاری‌ها به خوبی شکل بگیرد.

استاندار اصفهان گفت: فراهم کردن زمینه همکاری اتاق بازرگانی ازبکستان با اتاق بازرگانی اصفهان می‌تواند شرایط مناسبی را جهت گسترش ارتباطات و تعاملات ایجاد کند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: هفته آینده اصفهان میزبان رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی است از این رو زمینه مناسبی جهت ایجاد روابط و تعاملات تجاری و اقتصادی فراهم خواهد شد و این موضوع مورد تأکید ما است.

برگزاری کنفرانس ویدئویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان

فرید الدین نصریوف سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران نیز در این گفت‌وگو ابراز کرد: اصفهان نخستین شهر ایران نیست که از آن بازدید می‌کنم اما علاقه من به اصفهان زیبا هیچ‌گاه از قلبم بیرون نخواهد رفت.

وی ادامه داد: روز گذشته بازدید و گفت‌وگوی خوبی در اتاق بازرگانی اصفهان داشتم و با تولیدکنندگان بزرگ اصفهان آشنا و متوجه شدم که تمایل دارند با ازبکستان همکاری و تعامل داشته باشند.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: سال گذشته مبادلات کالایی میان ازبکستان و ایران بیش از ۵۰۰ میلیون دلار بوده است اما با تعامل رؤسای جمهور دو کشور برنامه‌ریزی شده تا این رقم به بیش از یک میلیارد دلار برسد.

وی ادامه داد: امیدواریم در این تعاملات اصفهان نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران گفت: اولویت ما این است که کنفرانس ویدئویی با حضور تولیدکنندگان اصفهان و ازبکستان برگزار کنیم و من شخصاً رابط این تعامل خواهم بود.

وی اظهار کرد: امیدوارم همکاری میان دو کشور با محوریت اصفهان روز به روز بیشتر شود و ما در راستای ایجاد این همکاری تلاش خواهیم کرد.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: آمادگی برقراری ارتباط و گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران و استان اصفهان هستیم.

کد خبر 747489

دیگر خبرها

  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • تأکید بر گسترش تعاملات میان ایران و ازبکستان با محوریت استان اصفهان
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • افزایش همکاری‌های مرزی ایران و کویت
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی