Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای رضا نواز گفت: هر جا در مورد سیاست‌های توزیع تصمیم گیری می‌شود، بخش خصوصی باید طبق قانون محیط کسب و کار درباره آن نظر دهد و میزان سرمایه گذاری و درآمد‌ها، باید در این سیاست گذاری لحاظ شود. در قانون جدید مجوز‌ها که اجرایی می‌شود نیز، باید این موارد در نظر گرفته شود. نافی رقابت نیستیم؛ اما وقتی برای یک فرآورده‌ای نرخ و حق العمل تکلیفی و محدودیت توزیع روزانه وجود دارد، نباید تعداد مجوز‌های صادره برای جایگاه‌های سوخت به صورت بی‌رویه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: نمی‌شود که کشور به طور مداوم افزایش مصرف فرآورده‌های نفتی داشته باشد و به همین علت، فرآورده به طور محدود تولید می‌شود و یک محدودیت نیز بابت سهمیه وجود دارد؛ اما تعداد توزیع کننده آن، مدام در حال زیاد شدن است و به همین علت، از میزان توزیع هر جایگاه سوخت، کم می‌شود و فرآورده در آن جایگاه، زودتر به اتمام می‌رسد. مالک جایگاه سوخت به عنوان سرمایه گذار و بخش خصوصی، باید بازدهی مناسب را از تاسیسات و سرمایه گذاری که ایجاد کرده ببرد و سیاست‌های کلان کشور، نباید منجر به کاهش درآمد در جایگاه سوخت شود.

به گفته سخنگوی انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی، برخی جایگاه‌ها نمی‌توانند ۲۴ ساعته فعالیت کنند؛ به طور ویژه این مشکل در خصوص فرآورده گازوئیل وجود دارد که میزان حق العمل دریافتی بابت توزیع آن نیز، نسبت به عرضه بنزین کمتر است.

طبق تبصره (۲) ماده (۲) قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی و اصلاحات بعدی آن (مصوب ۱۵ بهمن ۱۳۹۹)، صادرکنندگان مجوز کسب و کار اجازه ندارند به دلیل «اشباع بودن بازار»، از پذیرش تقاضا یا صدور مجوز کسب و کار امتناع کنند.

پنجم فروردین امسال آخرین مهلت قانونی اتصال دستگاه‌های اجرایی به درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار (mojavez.ir) بود و سامانه درگاه ملی مجوز جایگاه سوخت (niordc-station.ir)، پیش از پایان این مهلت قانونی، در روز ۱۶ اسفند پارسال راه اندازی شد. به گفته آقای امید وطن خواه مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در روز‌های ابتدایی اردیبهشت امسال، نخستین موافقتنامه جایگاه عرضه سوخت مایع به صورت تمام الکترونیکی از طریق این سامانه صادر شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جایگاه سوخت جایگاهداران سوخت جایگاه سوخت کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا

خودروی پراید که در جایگاه سوخت جانبازان آستارا اقدام به سوخت گیری می کرد، دچار آتش سوزی شدید شد و مسئولان جایگاه بلافاصله اقدام به قطع سیستم سوخت رسانی کردند اما خودرو آتش گرفت و خاموش نشد.

خوشبختانه  این حادثه تلفات جانی در پی نداشته است.

به گفته  اردشیر هوشیار رییس شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان آستارا به دلیل آسیب به جایگاه جانبازان فعلا امکان سوخت گیری در آن وجود ندارد و مسئولان جایگاه و شرکت پخش در حال رفع نواقص و ایرادات هستند تا بتوانند کار را به روال عادی بازگردانند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود