Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:20:25 GMT

ماندگاری عوارض کرونا تا چه زمانی ادامه دارد؟

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۹۰۱۹۴

ماندگاری عوارض کرونا تا چه زمانی ادامه دارد؟

 نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که علائم و عوارض بیماری کووید در ۶۰ درصد بیماران بیش از یک سال باقی می‌ماند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نتایج مطالعه جدید نشان داده است، از هر ۱۰ نفر مبتلا به بیماری کووید، ۶ نفر بعد از یک سال حداقل یک علامت دارند. محققان تشخیص دادند که علائم کوویدی که برای ۱۵ هفته باقی می‌ماند احتمالاً حداقل تا یک سال نیز ماندگار خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایع‌ترین علائم طولانی‌مدت تنگی نفس، تحریک‌پذیری و خستگی است.

کارشناسان گزارش کردند که تا ۴۰ درصد از بیماران مبتلا به کووید به کووید طولانی مبتلا می‌شوند که با علائم پایدار مشخص می‌شود و می‌تواند بر اندام‌های متعدد بدن تأثیر بگذارد و مشکلات روانی نیز ایجاد کند.

«اورلی فیشر» و همکارانش در مؤسسه بهداشت لوکزامبورگ، حدود ۳۰۰ نفر را برای بررسی شیوع کووید طولانی‌مدت، به مدت یک سال پس از تشخیص، مورد بررسی قرار دادند. شرکت‌کنندگان در این مطالعه گزارش کردند که آیا ۶۴ علامت رایج کووید را تجربه می‌کنند یا خیر. این افراد همچنین به سوالاتی در مورد اینکه چگونه این علائم بر کیفیت زندگی آنها تأثیر می‌گذارد نیز پاسخ دادند.

تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان داد که حدود ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان حداقل یک سال پس از عفونت اولیه خود، حداقل یک علامت طولانی کووید داشتند. بیش از نیمی از این افراد از مشکلات خواب‌آلودگی مداوم رنج می‌بردند، در حالی که یک سوم هنوز خستگی را تجربه می‌کردند.

نتایج این بررسی نشان می‌دهد که کووید طولانی‌مدت می‌تواند حتی یک سال پس از عفونت، تأثیر زیادی بر کیفیت زندگی داشته باشد. به‌طور کلی، هر چه بیماری شدیدتر باشد، احتمال بروز علائم مداوم در فرد بیشتر است. با این حال، افراد بدون علامت و یا خفیف نیز ممکن است اثرات آن را بر کیفیت زندگی درک کنند.

بیماران مبتلا به بیماری کووید متوسط تا شدید در مقایسه با افراد بدون علامت، دو برابر بیشتر احتمال داشت که یک سال بعد حداقل یک علامت داشته باشند. محققان تاکید کردند که کووید طولانی احتمالاً از چندین زیرمجموعه تشکیل شده است که با ترکیب خاصی از علائم مشخص می‌شود.

به گزارش ایمنا، دبیر سازمان جهانی بهداشت روز گذشته اعلام کرد که کرونا در کل جهان روبه کاهش است، مرگ‌ومیر کرونا در ایران هم در دو هفته اخیر به کمترین میزان تا دو سال اخیر رسیده و به نظر می‌رسد بیماری کرونا در حال کنترل است.

کد خبر 571511

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کنترل کرونا در ایران وضعیت شیوع سویه های جدید کرونا در جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۰۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد