Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین نشست کمیته صیانت از اراضی ملی، جنگل‌ها و مراتع دادگستری به ریاست رئیس کل دادگستری استان گیلان با موضوع راهکار‌های رفع موانع کم آبی مزارع کشاورزی برگزار شد. خبرگزاری میزان- حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی با اشاره به خشکسالی و کم آبی که در سال جاری با آن مواجه خواهیم بود اظهار کرد: مسئولان باید برنامه دقیقی برای رفع کم آبی داشته باشند تا کمترین آسیب و خسارت بر کشاورزان وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کشاورزی تنها منبع درآمدی حیاتی برای مردم در روستا‌های استان محسوب می‌شود گفت: در گذشته آب بندان‌ها نقش اساسی در آبیاری مزارع داشتند که متاسفانه امروزه به دلیل عدم لایروبی از کارآیی لازم برخوردار نیستند.
رئیس شورای قضایی استان از دادستان‌های استان خواست تا به کمک مدیران متولی شتافته تا هیچ صاحب قدرتی حق اعمال نفوذ در این حوزه را نداشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه از همه ظرفیت‌های موجود باید استفاده شود تصریح کرد: چاه‌های کشاورزی باید مرمت شده و کشاورزان از هم اکنون به تهیه پمپ جهت کشیدن آب از چاه‌ها اقدام کنند. 
رئیس کل دادگستری استان گیلان از مسئولان خواست تا وام‌های کم بهره جهت تهیه موتور و سایر ملزومات مورد نیاز کشاورزی و همچنین جهت بیمه کردن مزارع به آنان اعطا کنند، زیرا غالب کشاورزان توان بیمه کردن زمین‌های خود را ندارند. بیشتر بخوانید: رئیس کل دادگستری استان گیلان: به زودی شاهد یک جریان بزرگ تولیدی و اشتغال زایی در زندان‌های استان خواهیم بود   انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری گیلان اراضی ملی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری گیلان اراضی ملی رئیس کل دادگستری کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیأت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال با حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

«حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی» رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای صورت گیرد.

رئیس شورای قضائی استان یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و تصریح کرد: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مساله چای سنواتی نباید موجب خدشه دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

وی حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان نمود و افزود: اراده همه مسؤولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع گردد.

این مقام ارشد قضائی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده اضافه کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه باشد و چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء گردد.

کد خبر 6090030

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است