Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه روند ارائه خدمات بیمه‌ای به ایثارگران استان رو به بهبود است گفت: ۲۵۵۰ پرونده پزشکی ایثارگران شهرستان‌های استان و پرونده ۱۵۰ ایثارگر متقاضی در سال جدید بررسی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، عبدالله مرتضوی ظهر امروز در حاشیه برگزاری نخستین کمیسیون پزشکی ایثارگران از بررسی 2 هزار 550 پرونده پزشکی ایثارگران شهرستان استان تهران در سال 1400 خبر داد و اظهار داشت: سال گذشته در مجموع 68 جلسه کمیسیون پزشکی برگزار و پرونده این عزیزان توسط تیم پزشکی بررسی و منجر به صدور درصد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: شرکت در کمیسیون پزشکی برای ایثارگران شهرستان‌های استان تهران به روز شده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن سازوکار شرکت متقاضیان ایثارگر در کمیسیون انجام می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت: در سال گذشته 319 ایثارگر متقاضی افزایش حق پرستاری بودند که از این تعداد نزدیک به 200 مورد منجر به افزایش حق پرستاری شد.

 وی با بیان اینکه عمده درخواست ایثارگران در حوزه درمان مربوط به هزینه‌های بستری و تأمین تجهیزات پزشکی است ابراز داشت: روند ارائه خدمات بیمه‌ای به ایثارگران استان رو به بهبود است و با نشست‌های مشترک با مدیران بیمه طرف قرارداد و نیز مسئولان بهداشت و درمان ستاد مرکز، تلاش کردیم تا رضایت ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا را افزایش دهیم.

مرتضوی در ادامه بیان کرد: امروز نیز یک تیم تخصصی شامل 12 نفر از پزشکان مختصص اعصاب و روان، پوست و مو، گوش حلق و بینی، چشم، داخلی، جراحی عمومی، مغز و اعصاب، ارتوپد و یک دبیر، پرونده 150 ایثارگر متقاضی را بررسی کردند که این نخستین کمیسیون پزشکی در سال جدید است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در پایان با تأکید بر ارائه خدمت صادقانه به ایثارگران معظم خاطرنشان کرد: خدمت به ایثارگران در عرصه سلامت همانند جهاد در راه خداست و تلاش می‌کنیم تا با همراهی والدین معظم شهیدان و ایثارگران عزیز در حوزه بهداشت و درمان، در مسیر شهیدان گام برداریم.

مصوبه مجلس برای حمایت از طرح هایی که متعلق به ایثارگران استشناسایی دهک‌های درآمدی ایثارگران در پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیانافزایش حقوق خانواده شهدا و ایثارگران پس از ابلاغ ضوابط قانونی واریز می‌شود

گفتنی است طبق ماده 26 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، دولت موظف است به منظور حمایت از سلامت جانبازان 50 درصد و بالاتر و جانبازان اعصاب و روان و شیمیایی و جانبازان دارای محدودیت جسمی و حرکتی به تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد و براساس شدت و نوع ضایعات ناشی از مجروحیت و میزان ساعت کاری که از جانبازان مراقبت می‌شود، نسبت به برقراری و پرداخت حق پرستاری و حق همیاری بر مبنای حداقل دستمزد ماهانه کارگران اقدام و اعتبار مورد نیاز را در لوایح بودجه سنواتی منظور کن  و همچنین حق پرستاری مشمولان بر اساس افزایش حداقل حقوق کارگران با 57 درصد افزایش همراه است.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایثارگران شهرستان های استان تهران کمیسیون پزشکی حق پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟

عبدالحسین خسروپناه درباره سرنوشت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را فقط شورا می تواند تغییر دهد و فعلاً مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی تغییر نکرده است.

وی افزود: قرار بود بر اساس این مصوبه، از مناطق محروم دانشجو جذب شود و افزایش ظرفیت به منظور رفع نیاز آن مناطق طراحی شده بود. ضمن اینکه بر اساس این مصوبه قرار شده بود افرادی که در این ظرفیت جذب شوند باید تعهد خدمت دهند تا در آن مناطق محروم خدمت کنند. قرار بود سازمان برنامه و بودجه هم زیرساخت های وزارت بهداشت را تامین کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از این مصوبه که افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش بود، اجرا شد و در بخش هایی هم بیش از ۲۰ درصد ظرفیت اضافه شد. طبیعتاً تامین نشدن زیرساخت ها ما را در آینده با افت تحصیلی در آموزش پزشکی مواجه کند و می تواند برای آینده خطرناک باشد.

وی با اشاره به تشکیل کمیسیون سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در کمیسیون سلامت هم پزشکان، هم مهندسان مرتبط با مباحث پزشکی، هم روانشناسان و هم دیگر دست اندرکاران و صاحب نظران علم و فناوری کشور حضور دارند، از این رو  شایبه تعارض منافع منتفی است. موضوع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در این کمیسیون در حال بررسی است.

خسروپناه اظهار داشت: این مصوبه در کمیسیون سلامت در حال بررسی است و در حال جمع آوری اطلاعات جامعی در این زمینه هستند که آن را در صحن شورا ارائه کنند. اگر اعضای شورا این جمع بندی را پذیرفتند و آن را مصوب کردند یک مهلتی برای سال های آینده برای اجرای این مصوبه درنظر گرفته می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید