Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلیپو گراندی، کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل گفت که تصویب «لایحه ضد مهاجرتی» در انگلیس می‌تواند به طور قابل توجهی سیستم بین المللی را تضعیف کند.

به نقل از رسانه‌های خارجی، فیلیپو گراندی، کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در واکنش به تصویب لایحه جنجالی «ملی و مرزها» در انگلیس طی بیانیه‌ای هشدار داد که تصویب لایحه ضد مهاجرتی می‌تواند به طور قابل توجهی سیستم بین المللی را تضعیف کند که فرصت جدیدی برای زندگی برای کسانی که از جنگ و آزار و اذیت فرار می‌کنند فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گراندی گفت متاسفم از اینکه دولت انگلیس این لایحه را تصویب کرده است که قوانین و شیوه‌های تثبیت شده بین المللی حمایت از پناهجویان را تضعیف می‌کند. ناامیدکننده است که (انگلیس) روشی را انتخاب کرده است که هدف آن جلوگیری از پناهندگی بیشتر پناهجویان با وضعیت جدید، پایین‌تر، حقوق کمتر و تهدید دائمی اخراج است.

گراندی گفت این قانون این امکان را دارد که آنها را از حق پناهندگی در انگلیس محروم کند و با کنوانسیون پناهندگان در تضاد است.

گراندی با اشاره به اینکه او همچنین نگران است که انگلستان تلاش می‌کند تعهدات خود را برای محافظت از پناهندگان و پناهجویان به کشورهای دیگر زیر پا بگذارد، به برنامه این کشور برای اعزام مهاجران غیرقانونی به رواندا اشاره کرد.

این لایحه که شامل مقرراتی مانند زندانی کردن مهاجرانی که قصد ورود غیرقانونی به انگلستان‌ را دارند و سلب تابعیت شهروندان بدون اطلاع آنها را شامل می‌شود، با ۲۱۲ رای موافق در مقابل ۱۵۷ رای مخالف در مجلس اعیان این کشور تصویب شد.

این لایحه با تصویب ملکه الیزابت دوم به قانون تبدیل می‌شود.

به گفته کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) که به عنوان مجری کنوانسیون پناهندگان ۱۹۵۱ و پروتکل ۱۹۶۷ مربوط به وضعیت پناهندگان عمل می‌کند، حفاظت از پناهندگان مسئولیت اصلی کشورهاست.

کشورهایی که کنوانسیون ۱۹۵۱ را امضا کرده‌اند، موظف به حمایت از پناهندگان در داخل مرزهای خود و برخورد با آنها مطابق با استانداردهای بین المللی هستند.

ماده ۱۴ اعلامیه جهانی حقوق بشر بیان می‌کند که هر کس حق دارد به دلیل آزار و اذیت در کشورهای دیگر پناهنده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهاجرت انگلیس سازمان ملل بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان

به گزارش «تابناک» به نقل از یورو نیوز، فون در لاین در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من با نگرانی شدید اوضاع گرجستان را دنبال و خشونت در خیابان‌های تفلیس را محکوم می‌کنم.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا ادامه داد: مردم گرجستان خواهان یک آینده اروپایی برای کشورشان هستند.

وی با بیان اینکه اعتراضات روز چهارشنبه مردم گرجستان در واکنش به تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» از سوی پارلمان این کشور صورت گرفته است، افزود: آنها نگرانند که از این قانون برای محدود کردن آزادی مطبوعات در گرجستان استفاده شود.

همچنین جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز خشونت علیه معترضان گرجستانی را به شدت محکوم کرد.

بورل در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من خشونت علیه معترضان را به شدت محکوم می‌کنم و از مقام‌های گرجستان می‌خواهم که حق تجمع مسالمت‌آمیز را تضمین کنند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: استفاده از زور برای سرکوب معترضان غیرقابل قبول است.

بورل پیشتر نیز هشدار داده بود که این لایحه در صورت تصویب و تبدیل شدن به قانون، ممکن است شانس پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا را از بین ببرد.

به نوشته یورو نیوز، هزاران نفر از مردم گرجستان روز سه‌شنبه در حالی که پارلمان این کشور در مورد تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» بحث می‌کرد، به خیابان‌های تفلیس پایتخت گرجستان آمدند.

پلیس ضد شورش گرجستان با استفاده از گلوله‌های لاستیکی، گاز اشک آور، نارنجک‌های شوکر و ماشین‌های آب پاش، معترضانی را که پرچم‌های این کشور و اتحادیه اروپا را در دست داشتند، متفرق و چندین نفر از آنان را دستگیر کرد.

اعتراض مردم گرجستان به تصویب این لایحه در روز چهارشنبه هم ادامه داشت ولی پارلمان این کشور بدون توجه به اعتراضات، این لایحه را در روز چهارشنبه تصویب و آن را به قانون تبدیل کرد.

این لایحه جنجالی، سال گذشته با نام «عامل نفوذ خارجی» پیشنهاد شده بود و در ادامه به «شفافیت نفوذ خارجی» تغییر نام یافت.

معترضان این لایحه را بازتابی از یک قانون مشابه روسی می‌دانند و در تظاهرات خود شعار می‌دادند: نه به قانون روسی.

این قانون، رسانه‌ها و سازمان‌های غیرتجاری را ملزم می‌کند در صورتی که بیش از ۲۰ درصد از بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، به عنوان نهادهای تحت نفوذ خارجی ثبت نام کنند.

«عامل خارجی» یک اصلاح مربوط به اتحاد جماهیر شوروی سابق است و چنین افرادی خائن یا دشمن کشور شناخته می‌شوند.

معترضان می‌گویند که این لایحه تلاش گرجستان برای پیوستن به اتحادیه اروپا را تضعیف می‌کند.

سالومه زورابیشویلی رئیس جمهور گرجستان نیز در شبکه‌های اجتماعی از واکنش پلیس به تظاهرات‌های روز سه‌شنبه و چهارشنبه معترضان انتقاد کرد.

وی خشونت پلیس را کاملاً غیرقابل توجیه، تحریک کننده و نامتناسب توصیف کرد.

زورابیشویلی پیشتر متعهد شده بود که در صورت تصویب این لایحه در پارلمان گرجستان، آن را وتو خواهد کرد.

همه این اعتراض‌ها و محکومیت‌ها در حالی انجام می‌شود که حامیان این قانون در گرجستان معتقدند که تصویب آن برای تضمین حاکمیت ملی گرجستان ضروری بود.

دیگر خبرها

  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • لایحه علیه تظاهرات های حمایت از فلسطین در آمریکا تصویب شد
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • بودجه شهرداری کرمانشاه تصویب شد
  • افزایش شمار پناهجویان بی‌خانمان در انگلیس
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌ها