Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس 2022، یکی از علت‌های اینکه مردم با دستاوردها و محصولات فناورانه آشنایی کمتری دارند، نبود شناخت از اثرگذاری این نوع محصولات در زندگی جاری آنهاست.

با در دسترس و معرض دید قرار دادن و ترغیب به استفاده از این نوع محصولات و نشان دادن اهمیت این محصولات در ایجاد آرامش و آسایش در زندگی روزمره آنها، می توان توجه مردم به این محصولات را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین در این راستا یکی از مهمترین دغدغه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور نیز فرهنگ‌سازی ورود محصولات دانش‌بنیان و فناور به سبد استفاده خانوار است.

این نوع فعالیت در دنیا در حوزه‌های تکنولوژیکی مانند گوشی‌های همراه کاربرد دارد و کاربران می توانند جهت خرید نسخه‌های جدید محصولات در فروشگاه‌های عرضه حضور پیدا کرده و بعد از بررسی تکنولوژی‌های جدید، برای خرید در همان محل اقدام می کنند.

در پارک فناوری پردیس نیز حدود 2 هزار محصول فناور توسط شرکت‌های پارک در حوزه‌های مختلف سلامت، کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی، دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان، محصولات شیمیایی، فناوری نانو، ماشین‌آلات و تجهیزات، تجهیزات پزشکی، تجهیزات برق و الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه ای تولید می شود.

بعضی از این محصولات برای رفع نیاز صنایع بزرگ، بعضی برای صنایع متوسط و کوچک و بعضی از آن ها قابل مصرف برای همه جامعه می باشد و با استفاده از روش فروش B2C قابلیت فروش مستقیم به مشتری را دارد.

در این راستا فروشگاه محصولات پارک فناوری پردیس (PTP SHOP) در نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس 2022 ایجاد شده تا بتوان در آن محصولاتی که قابلیت فروش مستقیم به عموم مردم را دارند به نمایش گذاشته شود.

این غرفه که دارای فضایی جهت معرفی و نمایش محصولات با امکان فروش مستقیم دارد با حمایت پارک فناوری پردیس در اختیار شرکت‌های عضو قرار می‌گیرد.

هدف از ایجاد این فروشگاه ایجاد بستر برای فروش محصولات B2C است. در سال گذشته محصولاتی از حوزه‌های مختلف نانو، بازی‌های ساخت ایران برای کودکان و اپلیکیشن‌های کنترل استرس و ... از این دست محصولات بودند که استقبال مناسبی از این محصولات شد و فروش خوبی را هم برای شرکت‌های حاضر داشته است.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اینوتکس پارک فناوری پردیس شرکت های عضو پارک پارک فناوری پردیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی ۲۵ محصول برتر در اینوتکس 2024
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴