Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد جوانبخت صبح امروز  جمعه در جریان بازدید از سد یامچی اردبیل بر لزوم تامین آب کشاورزی برخی از روستاهای پایین دست سد یامچی از جمله یامچی سفلی و رضاقلی قشلاقی و همچنین روستای یامچی علیا در بالادست این سد تاکید کرد و خواستار انجام بررسی‌ها درخصوص نحوه تخصیص آب کشاورزی به این روستاها و اجرایی شدن آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به اهمیت تامین آب شرب پایدار برای شهروندان و مصارف کشاورزی بر نظارت دقیق به الگوی کشت اراضی پایاب شبکه آبیاری یامچی تاکید کرد و با توجه به کاهش بارش‌های حوضه آبریز سد یامچی در سال جاری، خواستار صرفه جویی در مصارف مختلف آب این سد شد.

جوانبخت در ادامه به ایجاد تاسیسات و زیرساخت‌های گردشگری در اطراف سد یامچی تاکید کرد و افزود: سد یامچی یکی از نقاط زیبا و طبیعی استان اردبیل برای ایجاد تاسیسات و زیرساخت‌های گردشگری است و با اجرای پروژه گردشگری در این سد شاهد حضور گردشگران و مسافران دراین منطقه خواهیم بود.

معاون وزیر نیرو در امور آب وآبفا بار دیگر با تاکید بر ضرورت صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب افزود: وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو در زمینه آبیاری تحت‌فشار و قطره‌ای اقدامات خوبی انجام داده‌اند و امید است با صرفه‌جویی ۲۵ درصدی در این بخش‌ها مشکلات آب شرب و صنعتی برطرف شود.

وی در ادامه از آمادگی امور آب برای واگذاری آب‌های گرم معدنی شهرستان نیر به سرمایه گذاران خبر داد و گفت: شهرستان نیر با توجه به وجود چشمه های فراوان و مناطق بکر و سرسبز، بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری در حوزه آبهای گرم معدنی است و سرمایه گذاران می‌توانند با حضور در شهرستان از این نعمت الهی به نحو احسن استفاده کنند.

جوانبخت گفت: در راستای اجرای شعار سال جدید که توسط مقام معظم رهبری با عنوان "تولید ،دانش بنیان ، اشتغال آفرین "نامگذاری شده است، امکانات و ظرفیت‌های بخش آب استان شناسایی و به سرمایه گذاران واگذار شود.

 وی درادامه خاطرنشان کرد: برای ارائه خدمات بهتر به مردم از هر فرصتی استفاده خواهیم کرد تا زمینه برای رشد و توسعه اقتصادی منطقه و ورود سرمایه بخش خصوصی به منطقه فراهم شود.

در پایان این برنامه و پس از بازدید مرکز ابراز دقیق و پایش سد یامچی، جوانبخت ضمن ارزنده دانستن فعالیت‌ها و تلاش‌های مدیران و کارشناسان بهره برداری و نگهداری از سد یامچی در ماههای اخیر، بر تامین مناسب آب شرب در آینده تاکید کرد و از تمامی شهروندان درخواست کرد در مصرف آب صرفه جویی  کنند.

به گزارش ایرنا  شبکه آبیاری یامچی در شهرستان نیر و در محدوده حوضه آبریز رودخانه‌های بالیخلوچایی و قره‌سو قرار دارد. بیش از پنج هزار هکتار از اراضی در 16 روستا زیر پوشش این شبکه قرار دارد.

 این سد که در ۵ کیلومتری شهر نیر در استان اردبیل قرار دارد، در مدت هشت سال با سیصد میلیارد ریال سرمایه‌گذاری از سال ۱۳۷۴ آغاز شده و در سال ۱۳۸۲ احداث شده است.

حجم آب ذخیره شده در این سد ۹۵ میلیون مترمکعب است و در حال حاضر از آب این سد برای تامین آب شرب شهر اردبیل و آبیاری اراضی پائین دست سد استفاده می شود.

چشم انداز زیبای دریاچه پشت سد همراه با آب و هوای معتدل و ارتفاعات دیدنی  در اطراف این سد، همه ساله مسافران زیادی را از سراسر ایران به این منطقه می کشاند. از تفریحات اهالی منطقه و گردشگران در این سد، ماهیگیری و استفاده از مناظر بی‌بدیل سد یامچی است. البته  در این سد جشنواره‌های ماهیگیری با نظارت سازمان محیط زیست برگزار می شود. از ماهی های موجود در سد می توان به کپور و آمور و ماهی سفید اشاره کرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان حفاظت محیط زیست استان اردبیل وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان حفاظت محیط زیست استان اردبیل وزارت جهاد کشاورزی سازمان حفاظت محیط زیست استان اردبیل وزارت نیرو سرمایه گذاران شهرستان نیر صرفه جویی سد یامچی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • منصوری: در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روندی رو به رشدی داریم
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • بازدید وزیر نیرو از پروژه‌های برقی البرز + تصا‌ویر
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند