Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، فرهاد زیویار عصر امروز در بازدید از مجموعه راه‌آهن لرستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز از پروژه راه‌آهن خرم‌آباد-دورود- بروجرد که یکی از پروژه‌های مهم در حوزه زیرساخت استان است بازدید کردیم. 

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ردیف پروژه‌های مصوب سفر ۱۹ آذر ریاست‌جمهوری به لرستان است، از این رو با دیگر پروژه‌ها متفاوت بوده و هزینه و اعتبار آن بسیار بیشتر از دیگر مصوبات سفر است کمااینکه اعتبار چند هزار میلیارد تومانی برای آن در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار لرستان با اشاره به پیگیری‌های وزیر راه و شهرسازی برای تکمیل پروژه راه‌آهن استان، بیان داشت: وزیر راه تاکید داشت که این مجموعه در قالب طرحی سه ساله پیش‌بینی شود که در همین راستا طرح تکمیل پروژه تهیه و به وزارت راه و شهرسازی ارائه شد. 

زیویار با بیان اینکه قرارداد پروژه در سال‌های گذشته بسته شده و نیازمند اصلاحاتی بود، افزود: این تغییرات در قرارداد مستلزم این است که از طرف وزارت راه و شرکت زیرساخت در اختیار سازمان برنامه و بودجه و شورای فنی سازمان قرار داده شود که این موضوع فرایندهای طولانی در بر داشت و بدنبال آن هستیم تا هرکه سریع‌تر موانع اداری برطرف شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در راستای اصلاح کردن موارد و موانع مورد نیاز، گفت: تغییرات منظور شده در اختیار وزارت راه قرار گرفت و نهایتا قرار شد در جلسه فردای شورای فنی سازمان برنامه و بودجه مطرح و در صورتی که مصوب شود فرآیندهای بعدی آن شروع می‌شود.

استاندار لرستان، راه‌آهن لرستان را از جمله ابر پروژه‌های کشور عنوان و تصریح کرد: اعتبارهای این پروژه چند هزار میلیاردی است و از این‌رو باید تامین اعتبارها و پشتوانه‌های مالی متفاوتی از جمله تهاتر نفت برای آن پیش‌بینی شود.

زیویار از شروع به کار پروژه راه‌آهن لرستان از ماه آینده خبر و ادامه داد: چنانچه در این راستا با مانعی مواجه شویم به صورت شفاف، از طریق رسانه‌ها آن را اعلام خواهیم کرد.

وی، پیشرفت فعلی پروژه راه‌آهن لرستان را ۳۹ درصد خواند و افزود: طی روزهای آینده از طرف شرکت زیرساخت و قرارگاه خاتم بازدیدهایی را خواهند کرد.

استاندار لرستان بیان داشت: در حال حاضر موانع پیش‌روی پروژه اداری است، ضمن اینکه عزم اضلاع چندگانه این مجموعه از قبیل قرارگاه خاتم، وزارت راه و سازمان برنامه و بودجه همگی درصدد راه‌اندازی و تکمیل این پروژه هستند.

زیویار از اشتغال‌زایی و درآمدزایی بالای این پروژه پس از برطرف شدن موانع خبر داد و گفت: اعتبارات آماده تزریق به پروژه هستند و تنها موانع اداری باید حل شوند. یا توجه به اقدامات صورت گرفته پروژه ظرف ماه آینده و نهایتا تا ابتدای تابستان مجددا فعال خواهد شد. 

وی، احداث راه‌آهن لرستان را از جمله اقدامات در راستای تحقق شعار سال دانست و خاطرنشان کرد: تکمیل این پروژه راه‌های کشور را ارتقا بخشیده و نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه دارد و در عین حال اشتغال‌زایی بالایی نیز به همراه خواهد داشت و بر همین اساس تمام تلاش خود را برای آغاز مجدد پروژه بکار گرفته‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار لرستان فرهاد زیویار راه آهن لرستان راه آهن لرستان پروژه راه آهن وزارت راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۰۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود