Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستای اسلامیه یکی از روستا‌های شهرستان تفت است و بیش از ۲ هزار نفرجمعیت دارد.مهمترین ویژگی این روستا توجه خاص مردم این دیار به قرآن کریم است.

ساکنان روستای اسلامیه تفت حافظ کل یا بخشی از قرآن هستند و به حفظ کلام وحی توجه ویژ‌ه ای دارند.


وارد روستا که می شوی از هر کوی و برزنی نوای دلنشین قرآن به گوش می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردمانی که زندگیشان پر از اخلاص، بزرگواری، زهد، تقوا، قناعت و ساده زیستی است.

حاج رضا یکی از اهالی این روستا می‌گوید: همه قشر‌های این روستا از کودک ، نوجوان ، جوان ، میانسال و بزرگسال اهل تلاوت قرآن هستند و با آیه‌های کتاب خدا مأنوس هستند.

زهرا همسر حاج رضا که خود حافظ قرآن است، گفت: حال و هوای قرآنی این روستا در ماه رمضان بیشتر است.

حبیب یکی از جوان‌های محل می‌گوید: برپایی جلسات هفتگی قرآن در هیئت‌ها، مساجد و منازل، فعالیت موسسه‌های قرآنی ویژه سنین مختلف، کلاس‌های ترتیل، قرائت ، تفسیر، سبک زندگی قرآنی، جمع‌های قرآنی نوجوانان و برنامه حفظ قرآن از جمله برنامه‌هایی است که در همه روز‌های سال در این روستا برگزار می شود.

به گفته زهرا، دانش آموزان زیادی در برنامه های هفتگی شرکت می کردند که دوشنبه هرهفته را برای آموزش و حفظ قرآن به دانش آموزان اختصاص دادیم.

اهالی این روستا سعی کرده اند از آیات قرآن کریم در زندگی شان بهره ببرند. روستائیانی که زندگیشان با قرآن عجین شده است. جلساتی که عشق و حلاوت بیان قاریان، آمیختگی با چاشنیِ نشاط  دل مردمان روستا، آن را خاص کرده است.

اهالی روستای ده عرب ابرکوه، انس فراوانی با قرآن دارند به طوری که تا حد توان دستورات قرآن را در زندگی خود پیاده کرده اند.

زهرا یکی حافظان قرآن کریم می گوید: تلاش خانواده‌ها و قاریان روستای ده عرب ابرکوه نتیجه داد و این روستا در جمع روستا‌های برتر قرآنی کشور قرار گرفت.

او می گوید: وجود مراکز و موسسات قرآنی در این روستا که غالباً به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند، زمینه توسعه فعالیت‌های قرآنی و پذیرش علاقمندان به فراگیری قرآن کریم به ویژه حفظ قرآن از استان‌های مختلف کشور را فراهم کرده است.

حاج قاسم همسر زهرا گفت: برگزاری جلسات خانگی در اکثر منازلِ اهل روستا از ویژگی‌های بارز روستای ده عرب به شمار می آید. به خصوص جوانان  که از جلسات قرآن خوانی استقبال خوبی کردند.

او می گوید: در حال حاضر ۱۳۷ حافظ کل قرآن کریم در این روستا تربیت شده اند که ۲۵ حافظ از اهالی روستا و سایرین از استان‌های مختلف کشور هستند.

به گفته او پایین بودن قابل توجه میزان آسیب‌های اجتماعی در این روستا که بی تردید متأثر از حاکم بودن فرهنگ قرآنی است از دیگر خصایص این روستا به حساب می آید.

حاج قاسم می گوید: اختصاص مستمر بخشی از محصولات کشاورزی و باغداری اهالی روستا به توسعه فعالیت‌های قرآنی و دینی از جمله برنامه‌های مثال زدنی روستای قرآنی ده عرب است.

به گفته او در این روستا، خانواده‌ها علاوه بر، برگزاری کلاس‌های آموزش، ترتیل خوانی و حفظ قرآن برای کمک به نیازمندان دست بخیر هستند.


روایت از مهربانی مردم روستاست که می خواهند، شادی را به منازل نیازمندان و آسیب دیدگان هدیه دهند.

روستای خوش آب و هوای ده عرب در ۲۵ کیلومتری شهرستان ابرکوه در استان یزد واقع شده است. اهالی این روستا به کشاورزی و باغداری مشغول هستند.

روستای ده عرب بیش از هشتصد و ۵۰ نفر جمعیت دارد که بیش از پنجاه درصد آن‌ها قرآن آموز هستند.

گزارش از صدیقه فلاحتی

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روستای قرآنی حافظان قرآن کریم قرآن کریم حفظ قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۱۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مشاور استاندار بوشهر در ترویج امور قرآنی و مدیران عامل صنعت آب و برق، ظهر یکشنبه در آئین تجلیل از قرآن آموزان و روزه اولی‌های فرزند همکاران شرکت‌های تابعه صنعت آب و برق استان بوشهر اظهار کرد: شرکت‌های آب و برق استان بوشهر علیرغم ترافیک کاری بالا، اهتمام ویژه ای به مسائل فرهنگی و قرآنی دارند.

علیرضا یزاف خاطرنشان کرد: وزارت نیرو همواره یکی از دستگاه‌های شاخص در حوزه ترویج فعالیت‌های قرآنی بوده است و حمایت مدیران عامل شرکت‌های تابعه این وزارتخانه در استان بوشهر از امور فرهنگی قابل تقدیر است.

وی افزود: همه اتفاقات فرهنگی و دینی که در شب‌های ماه مبارک رمضان و دیگر ایام سال رقم می‌خورد باعث می‌شود تا ارزش خدمت رسانی تخصصی دستگاه‌ها به مردم دوچندان شود.

امام جماعت شرکت آب منطقه‌ای بوشهر نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در نمازخانه کوی آبشیرین کن در طول ایام ماه مبارک رمضان عنوان کرد: با برنامه ریزی مناسب و تشکیل جلسات پیش از ماه مبارک رمضان، اقدامات متنوعی جهت همکاران صنعت آب و برق و خانواده‌های ایشان در نمازخانه کوی آبشیرینکن انجام شد.

حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی مطلق گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی قرآن ویژه فرزندان همکاران، بیان احکام و مسائل دینی، اقامه نماز جماعت و برگزاری جلسات قرائت قرآن از جمله این فعالیت‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: همچنین احیا شب‌های قدر و استفاده از ظرفیت ائمه جماعت صنعت آب و برق در راستای مشاوره امور دینی و فرهنگی از دیگر اقدامات این حوزه است.

در ادامه این برنامه گروه نمایشی «عمو سید و خرگوش ناقلا» به اجرای تئاتر با هدف انتقال آمیزه‌های دینی پرداختند و از روزه اولی‌ها و فعالین مراسم قرآنی و نماز تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6091044

دیگر خبرها

  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • گزارش صداوسیما درباره نکوهش قرآنی ذخیره طلا و دلار در خانه که دوباره وایرال شد + فیلم | به جای احتکار خانگی طلا و ارز چه کنیم؟
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند