Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

خساراتی که اگر به شدت نوع جانی نباشد، کم هم نیستند. یکی از خسارات مالی که زیاد هم اتفاق می‌افتد، برخورد و در نتیجه آسیب به اجسام ثابت هستند.

این مسئله ممکن است که برای هر راننده‌ای حداقل یکبار اتفاق بیفتد. گاهی شدت برخورد به حدی است که علاوه بر خودرو، آن وسیله ثابت هم آسیب جدی خواهد دید. حالا سوال اینجاست که اگر راننده خودرو مقصر باشد، جبران خسارت به چه صورت خواهد بود؟ پوشش برخورد خودرو با اجسام ثابت در این تصادفات به کمک بیمه‌گزاران می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درادامه به شرح این پوشش می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

مقصر در برخورد با اجسام ثابت کیست؟

اول از همه این چالش مطرح می‌شود که اگر خودرویی با جسم ثابتی برخورد کند، مقصر کیست؟ خودرو یا کسی که آن وسیله را در آنجا قرار داده‌است؟

قبل از اینکه بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم، اول از همه بهتر است که جسم ثابت را تعریف کنیم. هر وسیله‌ای که به صورت ثابت و همیشگی در محلی قرار گرفته‌است، در گروه اجسام ثابت قرار می‌گیرد.

اصولاَ مالک این وسیله‌ها سازمان‌های دولتی هستند و در صورت برخورد، شما باید به آن‌ها خسارت بدهید. گاردریل، چراغ های راهنمایی و رانندگی، کیوسک‌ها، درختان و تیر چراغ برق که اجسام ثابت هستند. البته این اشیا متعلق به سازمان‌های دولتی از جمله: شهرداری، اداره راهنمایی و رانندگی هستند. در این حالت شما مقصر هستید و پرداخت خسارت بر عهده‌تان است.

جبران خسارات وارد بر بدنه خودرو در برخورد با جسم ثابت بر عهده بیمه بدنه است.

آیا سنگریزه‌های کوه هم جزو اموال ثابت هستند؟ خیر. در صورتی که در جاده‌ای رانندگی می‌کنید و سنگ ریزه‌ای روی خودروی شما بیفتد، در اینجا شما متضرر هستید و می‌توانید از اداره مربوطه و بعد از طرح دعوا، خسارت خود را دریافت کنید. البته می‌توانید از بیمه بدنه هم استفاده کنید؛ اما در مورد قبل شما مقصر هستید و جبران صدمات وارد شده بر عهده شما است. در این حالت می‌توانید از بیمه شخص ثالث استفاده کنید.

بیمه شخص ثالث خسارات جانی و مالی به اموال و خودروی دیگر اشخاص و همچنین خسارات جانی وارد شده به راننده مقصر را پوشش می‌دهد. خسارات جانی شامل: فوت، ازکارافتادگی، شکستگی و نقص عضو است. البته باید هزینه‌های پزشکی را هم به این مسئله اضافه کرد. نکته اصلی اینجاست که خسارات وارد شده به اموال و خودروی مقصر با این بیمه پوشش داده‌نخواهد شد. در این حالت، فرد مقصر باید از بیمه بدنه خودروی خود استفاده کند.

پرداخت خسارت در برخورد با اشیا ثابت چگونه است؟

تصادف با اشیا ثابت اتفاقی است که ممکن است برای هر شخصی به وجود می‌آید. حتی اگر شما هم خیلی با دقت و اصولی رانندگی کنید، احتمال این مسئله وجود خواهد داشت. شما خیلی اصولی و آرام رانندگی می‌کنید؛ اما ممکن است خودرویی جلوی ماشین شما بپیچد، کنترل خودرو از دست شما خارج شود و با یک شی ثابت مانند تیرچراغ برق تصادف کنید. از آنجایی که این اشیا در جای خود ثابت هستند، مقصر، راننده خودرو است و باید خسارت آن را بپردازد. در این حالت از پوشش برخورد خودرو با اجسام ثابت استفاده می‌شود.

در پرداخت خسارت دو راه وجود دارد که به صورت زیر هستند:

اول از همه شما باید با پلیس تماس بگیرید تا علاوه بر کشیدن کروکی، گزارشی تهیه کند. سپس باید نماینده‌ای از آن سازمان مراجعه، گزارش و میزان خسارت را ثبت کند. بعد از آن، شما باید با این مدارک به دفتر بیمه خودروی خودتان بروید. در آنجا کارشناس بیمه به بررسی مدارک پرداخته و مبلغ خسارت را به حساب سازمان واریز خواهد کرد. در حالت دوم، نماینده سازمان به شرکت بیمه مراجعه می‌کند. البته او باید معرفی نامه‌ای داشته‌باشد و همراه با کارشناس ارزیاب خسارت به محل حادثه برود و بعد از بازدید، خسارت به حساب سازمان واریز خواهد شد. مدارک لازم برای پرداخت خسارت

برای پرداخت خسارت از طرف شرکت بیمه‌گر، باید مدارک زیر را همراه داشته باشید:

کروکی و گزارش پلیس گزارش نماینده سازمان مربوطه از میزان خسارت وارد شده مدارک خودرو بیمه‌نامه شخص ثالث معرفی نامه صادر شده

 

جبران خسارات وارد بر جسم ثابت در برخورد ماشین با جسم ثابت بر عهده بیمه شخص ثالث است.

چند نکته مهم در خصوص پوشش برخورد خودرو با اجسام ثابت

برای استفاده از پوشش برخورد با اجسام ثابت باید چند مورد زیر را در نظر گرفت:

داشتن کروکی تصادف و گزارش پلیس ضروری است. در هنگام برخورد به هیچ وجه نباید صحنه را تغییر داد. جبران خسارت به بدنه خودروی مقصر فقط از طریق بیمه بدنه امکان پذیر است. ارزیابی نهایی را کارشناس شرکت بیمه انجام می دهد. احتمال بازدید از محل هم وجود دارد.

پوشش برخورد خودرو با اجسام ثابت از جمله موارد تحت پوشش بیمه شخص ثالث است که میزان خسارات وارد شده به جسم ثابت را جبران می‌کند؛ اما برای دریافت خسارات وارد شده به بدنه خودرو، راننده باید بیمه بدنه داشته باشد تا بتواند خسارات وارد شده به بدنه خودرو را از شرکت بیمه‌گر بگیرد. در صورت برخورد با این اجسام، قدم اول شما تماس با پلیس و سازمان مربوطه برای اعزام کارشناس است. حتی اگر کارشناس هم برای مراجعه در دسترس نبود، شما به گزارش پلیس نیاز دارید.

برای اطلاعات بیشتر درخصوص پوشش برخورد خودرو با اجسام ثابت به سایت بیمه دات کام در اینجا مراجعه نمایید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بیمه شخص ثالث بیمه خودرو بیمه بدنه خرید بیمه بیمه ماشین خسارات وارد شده بیمه شخص ثالث پرداخت خسارت ثابت هستند بدنه خودرو شرکت بیمه بیمه بدنه بر عهده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی روکش آسفالت آزادراه فیروزکوه - تهران رانندگان را به دردسر انداخت + فیلم

مدتی است رانندگانی که در آزادراه فیروزکوه به سمت تهران تردد می‌کنند در بخش‌هایی از جاده در حد فاصل تونل شماره ۱، ۲، ۳ با مشکل بریدگی‌های عریض روکش آسفالت مواجه هستند و با خسارت هایی که به خودروها وارد می کند برای رانندگان دردسر ساز شده است.

شهروندخبرنگار ما با ارسال فیلم خواستار رسیدگی به این مشکل شد. 

متن پیام شهروندخبرنگار

 سلام و وقت بخیر، در آزاد راه فیروزکوه به سمت تهران به مدت ۲هفته است که بخش‌هایی از آسفالت در حد فاصل تونل ۳،۲،۱ بریدگی عریض دارند که به خودرو‌های در حال عبور آسیب شدیدی وارد می‌کنند و هیچ اقدامی نسبت به ترمیم و مرمت آن صورت نگرفته است. لطفا این موضوع پیگیری شود تا از ورود خسارت به خودرو‌های مردم جلوگیری شود.

منبع: شهروندخبرنگار - تهران

بیشتر بخوانید:

فرسودگی روکش آسفالت در معابر دغدغه شهروندان شهریار شد + تصاویر

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • فرسودگی روکش آسفالت آزادراه فیروزکوه - تهران رانندگان را به دردسر انداخت + فیلم
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲