Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده اعلام کرد: بررسی انجام شده در آلاباما روی موارد ابتلا به هپاتیت حاد در کودکان حاکی از ارتباط این بیماری با ویروسهاست.

به گزارش ایران اکونومیست، منشاء شیوع مداوم بیماری هپاتیت حاد و کشنده کودکان که در تعدادی از کشورهای جهان گزارش شده، کارشناسان را دچار ابهام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بر اساس گزارش جدید متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، مجموعه‌ای از موارد اخیر ابتلا به این بیماری در آلاباما با ویروس‌های شایعی ارتباط داشته است.

آمار رسمی سازمان جهانی بهداشت حاکی از آن است تاکنون ۱۶۹ مورد ابتلا به هپاتیت حاد در ۱۱ کشور گزارش شده، اگرچه گزارش رسانه ها نشان می دهد که این تعداد اکنون به ۲۰۰ نفر نزدیک شده است.

این مرکز در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر شد، اعلام کرد: در پاییز ۲۰۲۱، پزشکان بیمارستان کودکان در آلاباما پنج بیمار مبتلا به هپاتیت شدید و عفونت آدنوویروس را شناسایی کردند که برخی از آنها نارسایی حاد کبدی داشتند. در بررسی سوابق بالینی بیمارستان، چهار بیمار دیگر نیز شناسایی شدند که همگی آسیب کبدی و عفونت آدنوویروس داشتند. تمامی این بیماران پیش از این سالم بودند، در محدوده سنی یک تا ۶ سال بودند و به هیچ بیماری زمینه ای قابل توجهی مبتلا نبودند.

متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: همانطور که در بسیاری از موارد بررسی شده توسط سازمان جهانی بهداشت مشخص شد، تست آدنوویروس در تمامی ۹ بیمار در آلاباما مثبت بود.

آدنوویروس ها نوع بسیار شایعی از ویروس ها هستند که می توانند باعث ایجاد بیماری های مختلفی از سرماخوردگی گرفته تا ورم ملتحمه شوند.

به گزارش هلث دی، کارشناسان این مرکز خاطرنشان کردند: آزمایش‌های انجام گرفته مشخص کرد که برخی از این کودکان مبتلا به آدنوویروس نوع ۴۱ هستند که بیشتر باعث گاستروانتریت حاد کودکان می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان جهانی بهداشت ، آدنوویروس ، ایالات متحده ، هپاتیت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت آدنوویروس ایالات متحده هپاتیت هپاتیت حاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد