Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای علی بابایی کارنامی در نشست علنی امروز مجلس گفت: وضع بازار خودرو قابل تحمل نیست و کالاهای اساسی هم از آن تأثیر گرفته است.

رئیس مجلس در پاسخ به این نماینده که خواستار نظارت نمایندگان بر بازار خودرو شده بود، گفت که با مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام، علاوه بر واردات خودرو، به تولید هم توجه شده، اما تولید در کشور اشکالات فنی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجمع تشخیص مصلحت نظام هفته پیش با کلیات مصوبه مجلس برای واردات مشروط خودرو موافقت کرد اما آن را به کمیسیون‌ تخصصی زیرمجموعه‌اش فرستاد با بررسی شود.

در نشست ۷ ارديبهشت ماه مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس قوه قضائیه با اعمال شرایطی بر مصوبه مجلس برای واردات خودرو موافقت کرد. حجت الاسلام محسنی اژه‌ای گفت که خودروسازها مشکلاتی دارند که نه با مجوز واردات و نه در مخالفت با واردات، برطرف نخواهد شد. خودرو گران است و نحوه مدیریت این دو کارخانه خودروسازی و حتی توزیع خودرو اشکالاتی دارد.

بیشتر بخوانید

واردات خودرو به ایران و «دوراهی مجلس - هیئت عالی نظارت»

آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم گفته بر اساس گزارش منابع مطلعی که دارد، نیاز  کشور حدود ۷۰۰ هزار خودرو بیش از تولید خودروسازان داخلی است و  ۷ میلیون خودرو هم در صف اسقاط قرار دارند.

او اضافه کرده در شرایط کنونی کشور، با حفظ برخی شرط‌ها، واردات خودرو به حمایت از تولید داخلی ضربه نمی‌زند.

پیش از این، هیئت عالی نظارت بخش‌هایی از مصوبه مجلس را مغایر قانون اساسی دانسته بود.

خروج ارز از کشور در شرایط تحریمی و حمایت از کالاهای ایرانی بخشی از محورهای ایرادهای این هیئت به مصوبه مجلس در مورد واردات مشروط خودرو بوده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم صحن علنی واردات خودرو خودروسازی سایپا مجمع تشخیص مصلحت نظام واردات خودرو مصوبه مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۳۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید

آفتاب‌‌نیوز :

این آزمایش را می‌توان در کمتر از ۳ دقیقه پس از گرفتن سواب پوست انجام داد. این سواب تغییرات در ترکیب شیمیایی سبوم که توسط پوست تولید شده و با پارکینسون مرتبط است را تجزیه و تحلیل می‌کند.

به گفته پزشکان، در حال حاضر هیچ آزمایش قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و متخصصان به علائم، سابقه پزشکی، نتایج یک معاینه فیزیکی طولانی و در برخی موارد، اسکن مغز برای تشخیص این بیماری رجوع می‌کنند.

مونتی سیلوردیل (Monty Silverdale) متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه منچستر در بریتانیا و پژوهشگر این مطالعات می‌گوید: این آزمایش پتانسیل بهبود گسترده تشخیص و مدیریت افراد مبتلا به بیماری پارکینسون را دارد. آزمایش جدید بر اساس سیستم غدد درون ریز کار می‌کند که پوست را مرطوب نگه می‌دارند. محققان متوجه شدند که چگونه ترکیب شیمیایی سبوم در یک فرد پس از وجود بیماری پارکینسون تغییر می‌کند.

سیلوردیل اضافه می‌کند: اکنون ما آزمایشی بر اساس آن تغییر در نشانگر‌های زیستی داریم. سواب‌های گرفته شده در یک کلینیک به آزمایشگاه فرستاده شده و در آنجا تحت آنالیز طیف سنجی جرمی قرار می‌گیرند تا ترکیب مولکولی آن‌ها بررسی شوند. برای اهداف مطالعه حاضر، نمونه‌هایی از ۷۹ فرد مبتلا به پارکینسون با نمونه‌هایی از ۷۱ فرد بدون این بیماری مقایسه شد.

دپانجان سارکار (Depanjan Sarkar) شیمیدان دانشگاه منچستر و یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه می‌گوید: وقتی این آزمایش را انجام می‌دهیم، بیش از ۴ هزار ترکیب منحصر به فرد پیدا می‌کنیم که ۵۰۰ مورد از آن‌ها بین افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در مقایسه با سایر شرکت کنندگان کنترل متفاوت است.

به گفته محققان، اینکه این آزمایش غیر تهاجمی و از نظر تولید نتایج سریع است، نشانه مثبتی تلقی می‌شود، اگرچه دانشمندان هنوز باید نشان دهند که می‌توانند این روش را مقیاس پذیر کرده و آن را خارج از شرایط آزمایشگاهی امتحان کنند.

علاوه بر این، محققان می‌گویند:بیماری‌ها و شرایط دیگر را می‌توان از طریق تجزیه و تحلیل سبوم تشخیص داد، اگرچه هنوز کاملاً مشخص نیست که چرا شروع پارکینسون باید این تغییرات را در مایع ترشح شده در بدن تولید و ایجاد کند.

پارکینسون در حال حاضر سریعترین بیماری عصبی در حال رشد است و این رشد همچنان ادامه خواهد داشت. در حالی که دانشمندان سخت در تلاش برای یافتن درمانی برای آن هستند، راه‌هایی برای کاهش سرعت و مدیریت آن وجود دارد و اینجاست که تشخیص زودهنگام می‌تواند بسیار مهم باشد.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • تصادف زنجیره ای در آزاد راه شیراز _ اصفهان