Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، محسن منصوری استاندار تهران در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به برگزاری راهپیمایی روز قدس اظهار کرد: باید از حضور حماسی و افتخارآفرین مردم تهران در روز قدس قدردانی کنم. پس از دو سال وقفه به دلیل کرونا در برگزاری راهپیمایی روز قدس دیروز حماسه دیگری رقم خورد که امیدواریم ریشه اسرائیل غاصب در منطقه بخشکد و شاهد آزادی و پیروزی مردم فلسطین باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن قدردانی از تلاش همه دستگاه‌های مرتبط در حوزه مقابله با کرونا گفت: به لطف خدا کشور و استان تهران آرامش خوبی را در موضوع کرونا تجربه می کند که این موضوع را باید قدر بدانیم و البته تشدید مراقبت ها را در دستور کار خود قرار دهیم. رفتارهای مدیریتی ما بعضا تکرار می شود به شکلی که در هنگام افزایش شیوع کرونا و پیک شیوع موضوع را جدی تر می گیریم و وقتی شاهد کاهش آمارها هستیم کار را رها می کنیم. ما در گذشته نیز تجربه ۳۰ فوتی را داشتیم که دوباره پس از مدتی فوتی های روزانه به ۲۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

منصوری افزود: بیماری کرونا قابل پیش بینی نیست و نمی‌دانیم که در آینده چه پیش خواهد آمد لذا باید مراقبت کنیم و با پیگیری روند مقابله که امروز باعث شده آمارها به زیر ۲۰ نفر فوتی در روز برسد، ادامه داشته باشد و به فضل خدا تعداد فوتی ها به صفر برسد و ریشه کن شدن این بیماری منحوس را اعلام کنیم. بر همین اساس همه دستگاه ها باید با جدیت پیگیر موضوع باشند.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تأکید بر پیگیری تزریق دُز سوم واکسن و اهمیت آن بیان کرد: باید نسبت به تکمیل تزریق دُز سوم با جدیت عمل کنیم تا همان گونه که تزریق دُز اول و دوم انجام شد، دُز سوم که در حال حاضر با نسبت بسیار پایین تری تزریق شده است پیگیری شود. این کار باید از طریق رسانه ها فرهنگ سازی شود. براساس گزارش ها تزریق دُز سوم واکسن ایمنی را تا حدود ۷۵ درصد افزایش می‌دهد؛ لذا باید جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: در خصوص شهرستان پاکدشت به عنوان تنها شهرستانی که آمار مراجعین سرپایی در آن افزایش پیدا کرده است و این افزایش معنادار است و موجب ایجاد نگرانی می‌شود باید فرماندار و مسئولان مرتبط با حوزه کرونا بررسی کنند و علت این موضوع را پیدا کنند.

منصوری تأکید کرد: موضوع فاصله گذاری مدارس نیز روشن است. نمی‌توانیم و نباید مدارس را تعطیل کنیم. واقعیت کلاس‌های ما نیز مشخص است. با همین ساختار موجود حتی الامکان باید رعایت پروتکل های بهداشتی محقق شود. بی تردید دوگانه رعایت و تعطیلی مدارس گذاره‌ای غلط است و در شرایط فعلی هر چه می توانیم باید رعایت‌ها را جدی‌تر بگیریم.

استاندار تهران افزود: سرویس های مدارس نیز از اهمیت بسزایی برخوردار هستند چرا که چند دانش آموز با یک راننده در فضای ماشین قرار می گیرند لذا باید این موضوع به سرویس مدارس توسط مدیران مدارس تذکر داده شود تا مراعات کنند. اگر راننده ای رعایت نمی کند مدارس باید نسبت به تغییر آن اقدام کنند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود بر لزوم ورود اطلاعات مدارس به سامانه سنجش سلامت دانش آموزان تأکید کرد و گفت: استانی همانند تهران با حدود ۸۰۰۰ مدرسه قطعا برای ورود به اطلاعات نیازمند سامانه است. این زیرساخت ها برای کرونا و پس از آن نیاز می‌باشد. بی تردید کرونا علیرغم مشقات و آسیب هایی که به همراه داشت برکاتی همچون پیشرفت در حوزه دولت الکترونیک و ارتقای سطح خدمات در حوزه نرم افزاری و فناورانه را نیز به همراه داشته است. مبنای طراحی و اجرای سامانه ها نیز همین موضوع است.

منصوری ادامه داد: اگر سامانه کارآمدی نداشته باشیم قطعا مورد بهره برداری قرار نمی‌گیرد. لذا دانشگاه‌های علوم پزشکی باید نسبت به ارتقای سامانه سنجش سلامت دانش آموزان اقدام کند و آموزش و پرورش نیز ورود اطلاعات مدارس را جدی بگیرد. بر همین اساس باید به مدیران مدارس اطلاع رسانی شود و ورود اطلاعات آن ها به سامانه نیز پیگیری شود.

استاندار تهران تأکید کرد: در سطح استان تهران اگر دانشگاه های علوم پزشکی پروتکل و دستورالعملی را پس از جمع بندی به نتیجه برسند و به مدارس ابلاغ کنند باید اجرایی شود. این طور نیست که تنها به ابلاغیه‌های وزارتخانه توجه شود. اگر در دانشگاه‌های علوم پزشکی به دستورالعمل جدیدی برسند و در کمیسیون تخصصی در ستاد استانی مقابله با کرونا به تصویب برسد حتما باید اجرایی شود.

انتهای پیام/ز

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار تهران محسن منصوری ستاد کرونا ستاد مقابله با کرونای استان تهران استاندار تهران ورود اطلاعات تزریق د ز د ز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:اما افزوده شدن این کلاس‌ها هم برای خلوت‌تر شدن کلاس‌های مدارس دولتی چاره ساز نبودند و باز هم میانگین جمعیت کلاس‌های درس مدارس دولتی با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد. با توجه به این امر که ٧٠ درصد دانش‌آموزان تهرانی در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، اهمیت این موضوع بیشتر رخ نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید:پیامدهای منفی تراکم کلاسی

بر اساس استانداردهای آموزشی‏‏ مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش، استاندارد تعداد دانش‌آموزان هر کلاس درس در مقطع ابتدایی٢٠ نفر‏‏، در دوره متوسطه اول و دوم ۲۲ نفر و در هنرستان‌ها حداکثر ۱۵ نفر است‏‏‏، درحالی‌که تراکم جمعیت دانش‌آموزان در مدارس دولتی استان تهران ٣٧ دانش‌آموز است و در هیچ یک از مقاطع تحصیلی این استاندارد جمعیتی دیده نمی‌شود. حتی به گفته معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش شهر تهران، در بعضی از مناطق پایتخت تعداد دانش‌آموزان هر کلاس به ٤٦ نفر هم می‌رسد و در منطقه ١۵ تعداد زیادی از کلاس‌های درس جمعیتی بالای ٤٠ نفر دارند.

تراکم دانش‌آموزی صعودی است

در این میان شیب صعودی این شاخص آموزشی جای تإمل دارد و آمار و ارقام نشان می‌دهند هر سال بر میزان تراکم دانش‌آموزی مقاطع تحصیلی مختلف افزوده می‌شود. به طوری که در سال ١٣٩٠ میانگین تراکم دانش‌آموزی در هر کلاس درس استان تهران ٣٠ نفر بوده که در طول یک دهه به ٣٧ نفر رسیده است.
دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول بیش از سایر مقاطع درس خواندن در کلاس‌های شلوغ و پرجمعیت را تجربه می‌کنند. به طوری که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تراکم دانش‌آموزان در همه مقاطع تحصیلی به۲۳/۹ درصد رسیده که در دوره ابتدایی ۲۴/۴درصد، ‌متوسطه اول ۲۶ درصد و متوسطه دوم ۲۰/۶درصد بوده است. مقایسه این آمار و ارقام با تراکم دانش‌آموزی مدارس غیردولتی نشان می‌دهد دانش‌آموزان این مدارس شرایط بهتری را تجربه می‌کنند و در این سال تراکم دانش‌آموزی در دبستان‌های غیردولتی ۱۸/۸درصد، در متوسطه اول ۱۲/۵درصد و متوسطه دوم ۱۴/۲درصد بوده است.

راهکاری برای خلوت شدن کلاس‌ها

نظر معصومیان بیراه نیست که لزوم پایبندی به‌حقوق کودکان و تحت پوشش قرار دادن دانش‌آموزان اتباع و ایرانی را یکی از مهمترین دلایل کمبود فضای آموزشی در شهر تهران می‌داند، اما تدوین و تدارک بسته تقویت مدارس دولتی این نوید را می‌دهد که میزان تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس مدارس دولتی طی چند سال آینده به شرایط مطلوب نزدیک‌تر شود. در این بسته که در آغاز سال تحصیلی جاری بر اساس سند تحول بنیادین و با هدف تحقق عدالت آموزشی طراحی شده، راهکارهایی برای استانداردسازی تراکم دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است. محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش دراین‌باره می‌گوید: «با اجرای بسته تقویت مدارس دولتی ۵٠ درصد کلاس‌هایی که تراکم دانش‌آموزی نامناسبی دارند، طی دو سال آتی ساماندهی می‌شوند و ۵٠ درصد دیگر در قالب برنامه‌ای ٨‌ساله به شرایط مطلوب می‌رسند.»

کد خبر 847323 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش خبر مهم مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت