Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@02:34:49 GMT

ثبت پنجمین ماه متوالی افزایش قیمت نفت

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۶۳۵۶

ثبت پنجمین ماه متوالی افزایش قیمت نفت

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، هر دو شاخص نفتی طی هفته گذشته افزایش یافت و پنجمین ماه متوالی افزایشی را ثبت کرد. نفت برنت طی ماه گذشته 1.3 درصد و نفت خام آمریکا 4.4 درصد افزایش یافت.

قیمت ها به علت نگرانی از اختلال در عرضه نفت روسیه به علت درگیری های اوکراین افزایش یافته است. قیمت نفت برای فروش آتی در هفته گذشته با افزایش احتمال پیوستن آلمان به سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در تحریم نفت روسیه بالا رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویترز مدعی است که سندی از وزارت اقتصاد روسیه نشان داده است، تولید نفت روسیه در سال 2022 احتمالا 17 درصد کاهش می‌ یابد.

منابع آگاه می گویند، با اینکه انتظار می رود، تولید نفت روسیه بیشتر کاهش یابد، اوپک پلاس احتمالا به توافق کاهش تولید خود ادامه خواهد داد و در نشست پنجم ماه می، با یک افزایش جزئی تولید در ماه ژوئن موافقت خواهد کرد.

با این حال، عوامل تاثیرگذار برای کاهش تقاضا وجود دارد. هیچ نشانه ‌ای از کاهش محدودیت های قرنطینگی در چین که به اقتصاد این کشور و زنجیره تامین در جهان آسیب زده است، دیده نمی شود.

اما قیمت نفت در معاملات آخرین روز کاری بازارهای جهانی به علت افت بیش از 20 درصدی قیمت نفت کوره در آمریکا، کاهش یافت.

هر بشکه نفت برنت با 12 سنت کاهش 107.14 دار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 67 سنت کاهش 104.69 دلار معامله شد.

قیمت قراردادهای نفت کوره در آمریکا که نفت گرمایشی در این کشور و شاخص قیمت دیزل است به 4 دلار و 40 سنت کاهش یافته است. قیمت دیزل به علت درگیری های اوکراین و کمبود سوخت در جهان، به 5.8 دلار در هر گالن افزایش یافته بود که رکوردی محسوب می شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نفت اوکراین اوپک اوپک پلاس نفت روسیه قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم آلمان دوباره افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، حذف کمک‌هزینه انرژی یک محرک کلیدی برای صعود دوباره قیمت‌ها و تورم در آلمان در ماه جاری بوده است. روند مشابهی در اوایل روز دوشنبه در اسپانیا هم به نمایش گذاشته شد؛ پس‌ازآنکه دولت حمایتی که به جلوگیری از افزایش هزینه‌های انرژی کمک می‌کرد را حذف کرد، نرخ تورم به ۳٫۴ درصد رسید. در همین حال، رشد قیمت‌ها در ایرلند از ۱٫۷ درصد به ۱٫۶ درصد کاهش یافت.

انتظار می‌رود که داده‌های منطقه ۲۰ کشوری یورو که روز سه‌شنبه منتشر می‌شود، برای اولین بار رقم اصلی تورم را بدون تغییر روی ۲٫۴ درصد نشان دهد.

مقامات بانک مرکزی اروپا با اتکا به عقب‌نشینی نرخ تورم از اوج دورقمی خود در سال ۲۰۲۲، در حال آماده شدن برای اولین کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن هستند. اینکه حجم کاهش نرخ بهره در سال جاری چه اندازه خواهد بود، موضوع بحث پرجنب‌وجوشی است که تعداد کمی جرأت ارائه پیش‌بینی‌های ملموس را دارند زیرا چشم‌انداز کاملاً نامشخص است.

به گفته اقتصاددانان، تورم سرفصل آلمان که بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به شمار می‌روند و نوسان قیمت‌ها در آن تأثیری مستقیم بر اقتصاد کل اروپا دارد، در ماه آوریل به دلیل افزایش هزینه‌های انرژی اندکی افزایش یافت و احتمالاً در ماه آینده به دلیل تأثیرات پایه بر قیمت حمل‌ونقل، جهش صعودی دیگری خواهد داشت. بااین‌حال، روند کلی تورم در حال کاهش است.

سیاست‌گذاران به‌ویژه بر قیمت خدمات داخلی متمرکز هستند، جایی که رشد در ماه‌های اخیر سرسخت باقی‌مانده است. این روند به‌شدت تحت تأثیر روند افزایش دستمزدها است که برای جبران افزایش هزینه‌های زندگی با سرعت بالایی در حال افزایش است. به گفته اقتصاددانان، خطرات برای رسیدن به‌موقع به هدف تورمی همچنان وجود دارد و یک عامل تعیین‌کننده در اینجا آن است که چگونه رشد ضعیف بهره‌وری همراه با افزایش شدید دستمزدها فشار کلی قیمت اقتصادی را به همراه خواهد داشت.

درعین‌حال، درآمدهای بالاتر پیش‌شرطی برای احیای اقتصادی نوپا است. در آلمان، استثنائات تجاری بهبودیافته و فعالیت‌ها، به‌ویژه در بخش خدمات، با نشانه‌هایی مبنی بر جلوگیری از رکود زمستانی در حال افزایش است.

لغو تدابیر کمک‌هزینه‌ای در سرتاسر اروپا دلیلی کلیدی است که تورم ممکن است در بقیه سال به‌طور گسترده تغییر کند و در آستانه هدف تورمی نوساناتی داشته باشد. در آلمان، پایان کاهش موقت مالیات گاز طبیعی اصلی‌ترین عامل افزایش قیمت‌ها بوده است.

افزایش قیمت‌ها در آلمان در ماه مه بیشتر خواهد شد که عمدتاً به دلیل تأثیرات پایه مربوط به قیمت حمل‌ونقل است. بااین‌حال، روند نزولی گسترده‌تری باید پس از پایان شوک قیمت انرژی و بهبود مشکلات زنجیره تأمین ادامه یابد.

کد خبر 6095483 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پنجمین قهرمانی متوالی بارسلونا در لیگ زنان اسپانیا؛ شکست ناپذیران جور تیم مردان را می‌کشند
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد