Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان بسیج سازندگی از آغاز رزمایش «جهادگران فاطمی» از روز 17 اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: این رزمایش به مدت 10 روز و با حضور 14 هزار گروه جهادی در مناطق محروم کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش  آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، نشست خبری رزمایش «جهادگران فاطمی» ویژه اعزام 14 هزار گروه جهادی به مناطق محروم کشور امروز، 10 اردیبهشت‌ماه با حضور سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار زهرایی در این نشست خبری طی سخنانی اظهار کرد: مأموریت اصلی بسیج سازندگی که طی سال 79 و با دستور مقام معظم رهبری تأسیس شد، ساماندهی، سازماندهی و هدایت جوانان داوطلب برای حضور در عرصه خدمتگزاری به مردم و انقلاب اسلامی است.

وی افزود: در این راستا تشکل‌های زیادی از سوی بسیج سازندگی راه‌اندازی و عنوان گروه‌های جهادی به آن‌ها اطلاق شد. جهادگران جوانی که نسل دوم انقلاب بوده و به توفیق الهی گام دوم انقلاب اسلامی را به پیش خواهند برد و ثابت کرده‌اند که می‌توانند به حل مسائل کشور و نظام و کشور کمک کنند.

سردار زهرایی تصریح کرد: پس از پیام 9 ماده‌ای مقام معظم رهبری به گروه‌های جهادی، شاهد گسترش کمی و کیفی گروه‌های جهادی بودیم که به شکرانه الهی امروز تعداد این گروه‌ها در کشور از 42 هزار عدد فراتر رفته و جهادگران در این گروه‌ها فعالیت‌های فراوانی در عرصه‌های توانمندسازی، عرصه‌یابی و خدمت‌رسانی به محرومان انجام می‌دهند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به ایجاد قرارگاه‌های جهادی از سال گذشته، ادامه داد: پیش از ایجاد این قرارگاه‌ها در بسیج سازندگی یک بال به نام شوراهای جهادی وجود داشت که این شوراها در 543 شهرستان کشور از طریق انتخابات میان گروه‌های جهادی هر شهرستان ایجاد شد. همچنین، شوراهای جهادی نیز در ادامه نسبت به برگزاری انتخابات و ایجاد مجمع جهادی هر یک از استان‌های کشور اقدام کردند که منجر به تأسیس 32 مجمع جهادی در کشور شد. در ادامه نیز هر دو سال یکبار مجمع ملی جهادگران کشور با حضور و برگزاری انتخابات میان مجامع استانی و رؤسای شوراهای شهرستانی ایجاد می‌شود.

وی بیان کرد: امسال نیز انتخابات مجمع ملی جهادگران کشور طی روز سوم خردادماه در خرمشهر برگزار خواهد شد. شوراهای جهادی و مجامع و کارگروه‌های تخصصی ذیل آن‌ها نقش بازوی مشورتی، مطالبه‌گری و آسیب‌شناسی دارند اما در این میان جای یک بازو برای عملیات منسجم جهادی خالی بود که تشکیل این بازو نیز به نام قرارگاه‌های جهادی از سال گذشته آغاز شده و بنا بر این است که این قرارگاه‌ها طی پنج سال در 543 شهرستان کشور ایجاد شود. در ایام نوروز امسال نیز تعداد 165 قرارگاه عملیاتی موقت در نظر داشتیم که این تعداد افزایش یافته و 190 گروه عملیات جهادی به طور موقت مشغول به خدمت‌رسانی شدند.

سردار زهرایی با بیان اینکه برنامه اصلی رزمایش فاطمی محور قرار دادن کار عملیاتی قرارگاه‌های جهادی بود، گفت:‌ رزمایش جهادگران فاطمی از 17 تا 27 اردیبهشت‌ماه برگزار شده و 14 هزار گروه جهادی شامل 153 هزار نفر از جهادگران در قالب گروه‌های جهادی تخصصی، محله‌محور و دائم‌الخدمت مشغول خدمت‌رسانی به محرومان خواهند بود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی اظهار کرد: البته این بدان معنا نیست که تمامی این 14 هزار گروه در بازه زمانی 10 روزه اجرای این رزمایش هر روز به خدمت‌رسانی می‌پردازند. این گروه‌ها بنا به تخصص و عرصه فعالیت، ممکن است از یک تا 10 روز به خدمت‌رسانی در مناطق محروم کشور مشغول شوند.

وی ادامه داد: طی روز 17 اردیبهشت‌ماه که سالروز تأسیس بسیج سازندگی است، مراسم مرکزی رزمایش جهادگران فاطمی در بیش از 20 استان کشور برگزار می‌شود. در تهران نیز به دنبال این هستیم تا این مراسم طی روزهای 19 یا 20 اردیبهشت‌ماه با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شود. یکی از موضوعات رزمایش، سوژه‌یابی گروه‌های جهادی و نوع خدمت آن‌هاست. بنابراین، پیش از آغاز رزمایش، عرصه گروه‌های جهادی، محل و نوع خدمت آن‌ها مشخص شده است.

سردار زهرایی تصریح کرد: عرصه فعالیت‌های رزمایش جهادگران فاطمی در ابعاد مختلفی شامل آبرسانی، لایروبی قنوات، ساخت منزل محرومان، اقتصاد مقاومتی و توسعه کارگاه‌های کوچک اشتغال‌زا، مدرسه، خانه بهداشت، توزیع بسته معیشتی، خدمات مؤمنانه و خدمت‌‌رسانی محله‌ای، خدمات بهداشت و درمان، دندان‌پزشکی، دامپزشکی، خدمات آموزشی و مهارت‌آموزی، فرهنگی، کشاورزی، اهدای جهیزیه و خدمات عمومی خواهد بود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی افزود: بسیج سازندگی در ذیل سند اعتلای بسیج که قرار است در طول 10 سال محقق شود، دو قرارگاه محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی را برعهده گرفته است. امروز دولت سیزدهم رویکرد مردمی دارد و ما قصد داریم به مردمی کردن شعارهای دولت کمک کنیم. در این راستا یکی از طرح‌هایی که به همکاری دولت پیگیری می‌کنیم، طرح جامع محرومیت‌زدایی مردم‌پایه است که اولویت اول آن نیز تأمین آب شرب و آب کشاورزی مناطق محروم بوده و کار آبرسانی و تأمین کشاورزی برای 7138 روستا با همکاری و قراداد با وزارت نیرو در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه در حوزه مسکن محرومان نیز تعداد 40 هزار مسکن در دست تهیه و اقدام است، تصریح کرد: اولویت عرصه‌های بسیج سازندگی برای خدمت به محرومان، عرصه‌های توافق شده با دولت مردمی است و بسیج سازندگی به سراغ پروژه‌ها و طرح‌هایی می‌رود که دغدغه و مسئله مردم است.

سردار زهرایی با بیان اینکه اعتقاد ما بر این است که آمار دقیق از فعالیت‌های بسیج سازندگی به مردم ارائه دهیم، اظهار کرد: رزمایش جهادگران فاطمی در 530 نقطه شهرستانی و هزار نقطه محله‌ای کشور اجرا می‌شود و در این رزمایش سعی داریم تا اقشار تخصصی بسیج به صورت ماتریسی نسبت به ارائه خدمت‌رسانی به مردم محروم اقدام کنند و این فعالیت‌ها در آینده منجر به ایجاد قراگاه‌های دائمی در شهرستان‌های مختلف کشور شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: طبق برنامه‌های انجام شده از سوی جهادگران کشور، سال گذشته تعداد بیش از سه هزار صندوق قرض‌الحسنه مردم‌پایه در کشور ایجاد شد و رویکرد ما در این زمینه نیز تعاونی‌سازی این صندوق‌ها بوده است. همچنین، از محل اعتبارات تبصره 16 نیز از 655 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته، تعداد 13400 فقره تسهیلات به محرومان اعطا شد. ایجاد نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی نیز از اهداف بسیج سازندگی است که در این زمینه نیز تاکنون 930 واحد نیروگاهی در نظر گرفته شده است.

وی در پایان تصریح کرد: همچنین در حوزه خدمات مؤمنانه نیز اقدامات بسیار مؤثری در حوزه‌های سبد معیشتی،‌ لوازم‌التحریر، بسته بهداشتی، جهیزیه، آزادسازی زندانیان، مرمت مسکن، تبلت آموزشی انجام شده است که آمار آن نیز به طور دقیق ارائه شده است. در حوزه مسکن محرومان نیز کار احداث 3200 مسکن با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) آغاز شده و طی دو سال تعداد 40 هزار مسکن برای محرومان تهیه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سردار زهرایی بسیج سازندگی جهادگران فاطمی رئیس سازمان بسیج سازندگی هزار گروه جهادی گروه های جهادی اردیبهشت ماه سردار زهرایی مناطق محروم قرارگاه ها خدمت رسانی فعالیت ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هنری ظهر پنج شنبه در نشست خبری که در یکی از کارگاه‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی در حاجی آباد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند و بسیج سازندگی نیز بر اساس وظایف خود در راستای مردمی کردن اقتصاد قدم برداشته که نمونه آن صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی راه اندازی شده است، گفت: در مجموع حدود ۴۰ هزار نفر عضو صندوق‌های بسیج سازندگی خراسان جنوبی هستند.

اشتغالزایی صندوق‌های قرض‌الحسنه

هنری ادامه داد: سرمایه این صندوق‌های قرض‌الحسنه ۴۱ میلیارد تومان است و نکته قابل تأمل اینکه بالغ بر ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها ایجاد شده است.

وی با تأکید بر اینکه دو هزار و و ۷۶۰ نفر اشتغال به صورت مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد توسط بسیج سازندگی ایجاد شده است، یادآور شد: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم طی یکسال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی در سال جاری با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و رویش‌ها در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود، بیان کرد: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم را نوشته‌ایم که در سال جاری اجرایی خواهیم کرد.

هنری اظهار کرد: بحث ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که محل عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری می‌کنیم.

ثبت دو هزار و ۴۲ گروه جهادی

وی افزود: تاکنون در خراسان جنوبی در سامانه اطلس جهادی ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه انجام و فعالیت‌های آنان در سال گذشته نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی صادر شده است و ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی نیز موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین شده‌اند.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده به طور تقریبی و حدودی ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به اینکه همچنین نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر ۱۳ شهریورماه (روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی) امسال در فردوس برگزار می‌شود، یادآور شد: بالغ بر ۶۰ خانواده شهدای جهادگر در این مراسم حضور خواهند داشت.

وی بیان کرد: در سیل اخیر سیستان و بلوچستان گروه‌های جهادی خراسان جنوبی در یک مرحله اعزام شدند و البته بیشتر از نیروهای انسانی به کمک مالی در منطقه نیاز بود.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل شهرستان زیرکوه نیز گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگر در منطقه بودند.

افتتاح ۶۰ پروژه محرومیت زدایی و اشتغالزایی در خراسان جنوبی

هنری گفت: طی یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۲۸۰ میلیارد تومان با دستگاه‌های اجرایی مختلف تفاهم نامه داشتیم که از این تعداد تاکنون ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان به اتمام رسیده است.

وی افزود: در هفته بسیج سازندگی ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی در خراسان جنوبی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین در هفته بسیج سازندگی تعداد ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر افتتاح خواهد شد.

کد خبر 6095100

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۲۰۰ عنوان ویژه برنامه درهفته بسیج سازندگی در گیلان
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد