Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@11:31:56 GMT

آسیب طرفداران نساجی قائمشهر به ورزشگاه آزادی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۶۴۳۷

مدیر ورزشگاه آزادی توضیحاتی را در خصوص خسارت وارد شده در بازی‌های نیمه‌نهایی و فینال جام حذفی ارائه کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، در پی انتشار فیلمی از خرابی و ریزش آب در سرویس بهداشتی استادیوم فوتبال مجموعه ورزشی آزادی در جریان دیدار فینال جام حذفی بین تیم‌های نساجی مازندران و آلومینوم اراک، مدیر مجموعه ورزشی آزادی به این اتفاق واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد مددی در مورد پخش فیلمی از خرابی سرویس بهداشتی ورزشگاه آزادی گفت: ساعت 17:40 دقیقه بعدازظهر روز چهارشنبه (هفتم اردیبهشت) پس از بازگشایی درهای استادیوم و ورود گروه اول تماشاگران تیم نساجی مازندران به جایگاه‌های تعیین شده، براساس اعلام ناظرین و عوامل اجرایی مجموعه مبنی بر شکستگی لوله آب سرویس بهداشتی در سکوی شماره 24 توسط برخی تماشاگران تیم نساجی قائمشهر، بلافاصله تیم فنی و تأسیسات استادیوم در محل حاضر و پس از رفع نقص ایجاد شده، سرویس مزبور را در ساعت 18 بعداز ظهر جهت استفاده به مدار برگرداندند.

او افزود: این در حالی است که پس از برگزاری مسابقه مرحله نیمه نهایی جام حذفی بین تیم‌های نساجی و مس کرمان در روز سه شنبه مورخ (سی‌ام فروردین) نیز شاهد تخریب‌ها توسط برخی تماشاگرنماهای تیم نساجی مازندران بودیم که امکانات و تجهیزات منصوبه در سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها و صندلی سکوها مورد تخریب قرار گرفت اما به هر تقدیر با اعلام سازمان لیگ فوتبال قرار شد فینال حذفی نیز در ورزشگاه آزادی برگزار شود.

مددی در ادامه گفت: براین اساس، تمامی تدابیر و تمهیدات لازم در خصوص فراهم نکردن امکانات سخت افزاری جهت میزبانی شایسته از تماشاگران دو تیم نساجی مازندران و آلومینیوم اراک توسط همکاران خدوم و زحمتکش این مجموعه اتخاذ شد. برابر بازدیدهای صورت گرفته و چک لیست‌های کنترلی توسط مسئولین دخیل در امر برگزاری مسابقه، تمامی معایب و نواقص رفع شدند و سکوها، صندلی ها، راهروها، تونل‌ها، سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها، رختکن‌ها، اتاق‌های عوامل اجرایی، آماده و بدون ایراد، در اختیار تماشاگران عزیز و تیم‌های فوتبال برگزار کننده مسابقه فینال قرار گرفت.
مددی گفت: همچنین اقدامات لازم درخصوص آماده‌سازی زمین چمن مسابقه، سیستم صوت، برق، روشنایی تاورها، معابر، مسیرهای دسترسی پارکینگ‌های شرقی و غربی به محیط داخلی استادیوم، اینترنت، اسکوربرد و سایر موارد در خصوص آماده سازی محل برگزاری مسابقه فینال انجام شد.
مدیر مجموعه ورزشگاه آزادی در انتقاد از خسارات وارده، گفت: متأسفانه به دلیل رفتارهای خارج از عرف معدودی از تماشاگران تیم اصیل و ریشه دار نساجی مازندران، قبل و حین برگزاری مسابقه فینال جام حذفی، شاهد تخریب تجهیزات و امکانات اماکن عمومی مورد استفاده بودیم که خسارت ها و آسیب‌های زیادی به استادیوم فوتبال وارد شد.
او ضمن تبریک قهرمانی تیم نساجی مازنداران به مدیران و هواداران فهیم و با فرهنگ این تیم ریشه دار گفت، عنوان کرد: امیدواریم کانون هواداران تیم‌های فوتبال در زمینه فرهنگ سازی و ایجاد محیط ورزشی عاری از رفتارهای مخرب و ناسالم اقدام جدی کنند تا دیگر شاهد اینگونه رفتارهای زشت و غیرمعقول در فوتبال ایران نباش

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده دعای روز بیست و هشتم رمضان روز ملی خلیج فارس نساجی قائمشهر فینال جام حذفی ورزشگاه آزادی ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده دعای روز بیست و هشتم رمضان روز ملی خلیج فارس نساجی مازندران برگزاری مسابقه ورزشگاه آزادی تیم نساجی جام حذفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار متفاوت زنان اراکی

روزنامه شرق نوشت: دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و پرسپولیس عصر روز گذشته در شرایطی به میزبانی اراکی‌ها برگزار شد که خبری از حضور تماشاگران زن در این ورزشگاه نبود. اراک که از ابتدای فصل تا پیش از این دیدار یکی از شهر‌های همیشه در صحنه برای ورود زنان به ورزشگاه بود، جدیدا با محدودیت‌هایی همراه شده است. این محدودیت مربوط به نامه چند روز قبل سازمان لیگ است که به طور رسمی عنوان کرده بود تا زمان برطرف‌شدن نواقص «زیرساخت»، اجازه ورود زنان اراکی به ورزشگاه داده نمی‌شود.

از آنجا که پیش‌از‌این، «زیرساخت» کاربرد‌های متفاوتی در این بحث پیدا کرده، بدیهی است که این مورد نمی‌تواند توجیه‌کننده واردنشدن زنان به ورزشگاه در اراک باشد. به نظر می‌رسد اصل داستان مربوط به اتفاقی است که در دیدار آلومینیوم اراک با استقلال در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر رخ داد؛ دیداری که با برتری استقلالی‌ها به پایان رسید؛ ولی در انتهایش با ورود یک جیمی‌جامپ خانم و رفتن به سمت کاپیتان استقلال همراه شد. آن صحنه، به‌ویژه در آغوش کشیدن چندثانیه‌ای سیدحسین حسینی، باعث شد تا جنجال جدیدی شکل بگیرد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم سریعا دست به کار شد و کاپیتان استقلال را ۳۰۰ میلیون تومان جریمه و سپس او را از همراهی تیمش در یک دیدار هم محروم کرد. از آنجا که حساسیت‌های به‌وجودآمده در این بخش زیاد شد، سازمان لیگ هم دست به کار شده و اجازه ورود مجدد زنان اراکی به ورزشگاه برای تماشای بازی را نداده است؛ پس بعید است که زیرساختی که از ابتدای فصل تا به الان مشکلی برای حضور زنان نداشته، یکباره در عرض چند روز دچار اشکال شود و مانع از حضور زنان شود.

محرومیت زنان اراکی از تماشای بازی روز گذشته در شرایطی رقم خورده که سازمان لیگ در اقدامی بحث‌برانگیز، زنان تبریزی را هم مجددا از ورود به ورزشگاه و دوباره به بهانه مهیا‌نبودن زیرساخت محروم کرده است. این اتفاق در حالی رخ داده که کلا زنان تبریزی در این فصل فقط یک بازی توانسته‌اند برای تماشای بازی تیم‌شان به ورزشگاه بروند و از ابتدا تا به الان از این امر محروم بوده‌اند. اگرچه هنوز دلیل چندان مشخصی برای این تصمیم در تبریز عنوان نشده؛ ولی محرومیت زنان اراکی بحث‌های متعددی را در پی داشته است.

بحث اصلی در‌این‌میان این است که آیا اصولا ورود یک جیمی‌جامپ به زمین مسابقه باید با محرومیت کلی تماشاگران همراه باشد یا خیر؟ بر کسی پوشیده نیست که فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌هایی به فدراسیون فوتبال ایران خواستار حضور زنان در ورزشگاه شدند. این دو نهاد تأکید کرده‌اند که نه برای بازی‌های تیم ملی؛ بلکه برای همه بازی‌های لیگ برتر، حضور زنان در ورزشگاه الزامی است. امری که اگرچه ابتدا به صورت گزینشی رقم خورد؛ ولی رفته‌رفته با پیشتازی چند شهر به سمت بلیت‌فروشی هم رفت و زنان علاقه‌مند به فوتبال توانستند بعد از سال‌ها، به طور رسمی به ورزشگاه بروند.

فدراسیون فوتبال ایران در این مسیر به صورت قطره‌چکانی عمل کرد و رفته‌رفته تعداد ورزشگاه‌هایی را که زنان می‌توانستند در آن برای تماشای بازی بروند، بیشتر کرد. البته شهر‌های اصلی از‌جمله تهران، اصفهان و تبریز از این مقوله جدا ماندند که بعد‌ها با پافشاری بیشتر کنفدراسیون فوتبال آسیا، ورزشگاه آزادی هم به فهرست ورزشگاه‌هایی که زنان می‌توانند برای تماشای بازی‌های لیگ برتر به آن بروند، اضافه شد. گو اینکه محل استقرار زنان در این ورزشگاه به قدری نامناسب است که شأن حضور این قشرِ علاقه‌مند هرگز رعایت نشده است. درباره دو کلان‌شهر دیگر هم که ممنوعیت‌ها به قوت خود باقی است؛ در تبریز که دوباره ورود زنان به ورزشگاه ممنوع شده و در اصفهان که کلا اجازه ورود به آن‌ها برای تماشای بازی‌های لیگ برتر داده نشده است.

به غیر از این مورد، در چند شهر دیگر از‌جمله همین اراک، از ابتدای فصل تا‌کنون زنان علاقه‌مند به فوتبال بدون هیچ مشکلی به ورزشگاه می‌رفتند که این مورد هم به‌تازگی با محدودیت‌هایی همراه شده است. مشخص نیست ممنوعیتی که گریبان زنان علاقه‌مند به فوتبال در اراک را گرفته، چه زمانی برداشته شود؛ ولی این پرسش ذهن بسیاری را درگیر کرده که چطور، با فرض انجام یک اشتباه از سوی یک فرد، تنبیهی گروهی در نظر گرفته می‌شود که مانع از حضور دیگر زنان اراکی در ورزشگاه می‌شود؟ آیا در این زمینه نمی‌شد برخورد بهتری با زنان شود و آن‌ها را در این برهه از علاقه‌ای که به حضور در ورزشگاه نشان داده بودند، منع نکرد؟ آن‌هم در شرایطی که برای مسائلی بحث‌برانگیزتر که در ذهن مردم تأثیر بسیار عمیق‌تری دارد، برخورد متفاوتی شده است.

ضمن اینکه این مورد با توجه به حساسیت‌هایی که پیش‌از‌این از سوی نهاد‌های بین‌المللی فوتبال نشان داده شده، اهمیت وافری دارد و می‌تواند منجر به آماتور‌شدن لیگ فوتبال ایران شود. ابتدای همین فصل بود که انتشار نامه‌ای از مسئولان سازمان لیگ نشان داد در صورت راه‌نیافتن زنان به ورزشگاه، ای‌اف‌سی این اختیار را دارد تا مسابقات لیگ ایران را بی‌اعتبار جلوه داده و حتی مشکلاتی برای تیم ملی در پی داشته باشد. آیا بهتر نیست قبل از رسیدن به آن مرحله، مسئولان تصمیم مناسبی در این موارد اتخاذ کنند؟

دیگر خبرها

  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین‌کننده
  • رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر
  • حکم کمیته انضباطی به لغو جنجالی بازی لیگ یک صادر شد
  • پای کار استقلال ملاثانی بوده ایم/ وقت حمایت ازتیم‌های خوزستان است
  • آمادگی کامل مازندران برای برگزاری دور دوم انتخابات نمایندگی مجلس در قائمشهر
  • فینال جام حذفی، جایی دور از پایتخت!
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • اصغری‌مقدم: ازبکستان آنقدرها هم قابل احترام نبود
  • یادآوری یک خاطره فراموش‌نشدنی: نساجی قهرمان!