Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه در مجمع تشخیص گفت: سیاست‌های کلی برنامه هفتم هم‌اکنون در دستورکار کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت قرار دارد و بر همین مبنا هر کمیسیون مسئولیت بررسی تعدادی از بندهای سیاست‌ها را به‌عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پس از نهایی شدن ارزیابی کمیسیون‌های تخصصی مجمع، سیاست‌های کلی برنامه هفتم برای نهایی شدن به صحن مجمع ارسال خواهد شد، خاطرنشان کرد:‌ کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام که بنده ریاست آن را به‌عهده دارم، حدود 4 ماه قبل کار بررسی مواردی از سیاست‌های کلی برنامه هفتم‌ را که به این کمیسیون محول شده بود نهایی و نتایج بررسی‌ها را تقدیم دبیر مجمع کرده است. 

مصباحی مقدم ادامه داد: البته مقرر شده است در یک کمیسیون مشترک و تحت نظارت دبیر مجمع تشخیص، مواردی که مورد بررسی در دو کمیسیون زیربنایی و اقتصادی مجمع قرار گرفته است، مجدداً ارزیابی شود تا پس از چکش‌های نهایی به‌روی سند تدوین‌شده به صحن مجمع ارسال شود، البته آن‌طور که بنده کسب اطلاع کردم، کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص هنوز کار بررسی موارد محوله به این کمیسیون را به اتمام نرسانده است.

**پیش‌نویس سیاست‌های کلی برنامه هفتم با تأخیر به مجمع ارسال شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره علت تأخیر صورت‌گرفته در مراحل تدوین برنامه هفتم توسعه که طبق منوال قانونی کار نگارش آن باید تا نیمه خرداد سال جاری توسط دولت به پایان می‌رسید، گفت: یکی از عوامل اصلی تأخیر در تدوین برنامه هفتم توسعه را می‌توان تغییر دولت عنوان کرد، چون نمایندگان دولت هم باید در بررسی سیاست‌ها حضور داشته باشند و به‌گونه‌ای باشد که با هماهنگی نمایندگان دولت کار سیاست‌گذاری پیش برود، بنابراین از آنجا که دولت سیزدهم اواسط سال گذشته تشکیل شد، طبعاً تا وزرا کار خود را شروع و با تسلط بر مسائل اجرایی اقدام به ورود به سیاست‌های برنامه هفتم کنند کمی زمان خواهد برد.

وی افزود: از سوی دیگر با توجه به اینکه پیش‌نویس سیاست‌ها باید از طرف دفتر رهبر انقلاب به مجمع ارائه می‌شد، این پیش‌نویس نیز با توجه به پیش‌بینی صورت‌گرفته مبنی بر تمدید یک‌ساله برنامه ششم، با تأخیر به کمیسیون‌های مجمع ارسال شد. البته ما در کمیسیون زیربنایی به‌محض دریافت پیش‌نویس سیاست‌های کلی برنامه هفتم کار کارشناسی برای بررسی این پیش‌نویس را آغاز کردیم.

مصباحی مقدم همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود عدم تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه در مجمع تشخیص، رئیس دفتر رئیس‌جمهور اخیراً در اظهارنظری از آغاز قریب الوقوع نگارش متن برنامه هفتم توسعه در دولت خبر داده است، تصریح کرد: منظور ایشان علی‌القاعده این بوده که سیاست‌ها پس از نهایی شدن در مجمع تشخیص، خدمت رهبر انقلاب ارجاع شود و ایشان نیز این سیاست‌ها را پس از انجام اصلاحات احتمالی به دولت ابلاغ کنند.

**بعید است تیم اقتصادی دولت قبل نقشی در نگارش برنامه هفتم داشته باشد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه پیش‌بینی می‌کند کار بررسی سیاست‌های کلی در مجمع تا چه‌زمانی به طول بینجامد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هنوز برخی کمیسیون‌ها بررسی موارد مرتبط به خودشان را به اتمام نرسانده‌اند، بنده نمی‌توانم زمان دقیقی برای نهایی شدن سیاست‌های کلی برنامه هفتم اعلام کنم.

وی همچنین درباره برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه تیم اقتصادی که قرار است در دولت کار نگارش متن برنامه هفتم توسعه را به‌عهده داشته باشند، همان تیم دولت قبل هستند، گفت: من چنین چیزی را نشنیدم و احتمال این را هم نمی‌دهم که آقای رئیسی چنین قصدی داشته باشد که مسئولیت نگارش متن برنامه هفتم را به تیم اقتصادی دولت سابق واگذار کند.

منبع: الف

کلیدواژه: سیاست های کلی برنامه هفتم مجمع تشخیص مصلحت نظام برنامه هفتم توسعه مصباحی مقدم مجمع ارسال کمیسیون ها نهایی شدن پیش نویس سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟

پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت.

به گزارش ایلنا، مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون از تقدیم لایحه پیشنهادی به دولت با عنوان تعیین سقف ۵ سال در قراردادهای موقت کار خبر داد و گفت: با تصویب این پیشنهاد قرارداد همه کارگران چه در کارهای با ماهیت مستمر چه در کارهای با ماهیت غیرمستمر بعد از ۵ سال باید دائمی شود.

براساس این لایحه سقف قراردادهای موقت در تمام مشاغل، پنج سال خواهد بود و پس از آن، قرارداد کارگران به صورت همیشگی (در مشاغل مستمر) و یا تا پایان پروژه (در مشاغل غیرمستمر) دائمی خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • اعلام سیاست دولت به مجلس برای مهار نوسانات ارزی
  • حسینی: سیاست دولت در کنترل نوسانات ارزی به مجلس اعلام شد