Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز با این اعلام شرکت چینی ابوجن به شرکت‌های فایزر/بیونتک و مدرنا می‌پیوندد که در حال کارآزمایی بالینی واکسن‌های به طور خاص طراحی‌شده بر ضد سویه اُمیکرون کروناویروس هستند که نسبت به آنتی‌بادی‌های ایجادشده بوسیله واکسن‌های موجود مقاومت نشان می‌ٔهد.

جین بیش از ۸۸ درصد جمعیت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ میلیارد نفری‌اش را با واکسن‌های غیرفعال که از فناوری قدیمی‌تر استفاده می‌کنند، واکسینه کرده است.چین هیچ واکسن خارجی را در این کشور تایید نکرده است، اما داده‌های جهان واقعی نشان می‌دهند که واکسن‌های کرونای چینی تولیدشده بوسیله شرکت‌های سینوفارم و سینوواک اثربخشی پایین‌تری نسبت به واکسن‌های mRNA شرکت‌های فایزر/بیونتک و مدرنا دارند.

شرکت ابوجن علاوه بر امارات متحده عربی در حال مذاکره با مقامات در چین و سایر کشورها برای انجام کارآزمایی بالقوه بالینی برای واکسن نامزدشده اختصاصی اُمیکرون است.

شرکت ابوجن یک واکسن نامزدشده mRNA دیگر بر اساس یک سویه قدیمی‌تر کروناویروس که جهش‌های عمده‌ای ندارد، هم با همکاری شرکت زیست‌فناوری «والواکس»(Walvax) و یک موسسه پژوهشی وابسته به ارتش چین ساخته است که مرحله سوم کارآزمایی بالینی را در چین، مکزیک و اندونزی می‌گذراند.

شرکت چینی والواکس نیز با یک استارت‌آپ مستقر در شانگهای به نام RNACure برای ساختن یک واکسن mRNA ضد سویه‌های جدید کروناویروس همکاری دارد که طراحی آن با واکسن mRNA شرکت ابوجن متفاوت است.

دو واکسن نامزدشده اختصاصی اُمیکرون ساخت شرکت‌های سینوفارم و سینوواک که حاوی کروناویروس‌های غیرفعال‌شده یا «کشته‌شده» هستند، نیز مجوز انجام کارآزمایی بالینی در هنگ‌کنگ و سرزمین اصلی چین را به دست آورده‌اند.

سازمان ناظر دارویی امارات کارآزمایی بالینی یک واکسن سوم اختصاصی اُمیکرون ساخت شرکت سینوفارم را که پروتئین‌پایه است و نیز دو واکسن غیرفعال‌شده اختصاصی اُمیکرون شرکت سینوفارم را صادر کرده است.

کد خبر 673464 برچسب‌ها كروناويروس واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن کرونا کارآزمایی بالینی اختصاصی ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از گیزموچاینا، بایت دنس در بیانیه‌ای اعلام است که «هیچ برنامه‌ای برای فروش تیک تاک ندارد.»

تیک تاک سهم کمی از کل درآمد و کاربران فعال روزانه شرکت بایت دنس را به خود اختصاص می‌دهد، بنابراین شرکت چینی ترجیح می‌دهد در بدترین سناریو، شبکه اجتماعی آن در ایالات متحده تعطیل شود تا اینکه آن را به یک خریدار بالقوه آمریکایی بفروشد.

بدین ترتیب به نظر می‌رسد که شبکه اجتماعی اشتراک ویدئوی کوتاه تیک تاک در آمریکا غیرقانونی شده و فیلتر شود.

بیشتر بخوانید:

درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود

پیش‌تر مقامات دولت آمریکا خواهان واگذاری نمایندگی این پلتفرم چینی به فرد یا شرکتی آمریکایی شده بودند و لایحه ای را نیز در این خصوص به تصویب رساندند.

کد خبر 847209 برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی بایدن چین و آمریکا چین ایالات متحده آمریکا اینترنت

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد