Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفته‌ای که گذشت تهران میزبان «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق و هیأت همراه بود. سفری که بنا به دعوت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی انجام شد و الحلبوسی ضمن دیدار و گفت‌وگو با قالیباف با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی هم دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر محمد الحلبوسی پنجم فروردین ماه از سفر وی به تهران خبر داد که این سفر به تعویق افتاد و حدود یک ماه بعد در هفتم اردیبهشت ماه بالاخره این انجام شد. این سفر در شرایطی صورت گرفت که عراق منتظر تشکیل دولت است و قبل از الحلبوسی و در اواخر فروردین ماه نیز فؤاد حسین وزیر خارجه عراق در رأس هیأتی به تهران آمد. در سفر الحلبوسی به تهران و همچنین فؤاد حسین بارها در مذاکرات به این دو مقام عراقی همچون قبل تأکید شد که خاک عراق نباید مأمنی برای تروریست‌ها و عناصر صهیونیست بر ضد ایران باشد. جمهوری اسلامی ایران بارها در مذاکرات و به صورت علنی اعلام کرده که خاک عراق نباید محلی برای حضور تروریست‌ها و عناصر صهیونیست باشد. البته هشدارهای مکرر ایران در نهایت بامداد ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۰ اجرایی شد، آن هم با حمله موشکی سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل.

به گزارش فارس، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۰ با انتشار اطلاعیه‌ای، با اشاره به هدف قرار دادن مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها توسط موشک‌های نقطه‌زن اعلام کرد: «تکرار هرگونه شرارت با پاسخ‌های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد». البته این اقدام «ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد را به وزارت خارجه عراق کشاند و این وزارتخانه در بیانیه‌ای بدین منظور اعلام کرد: ما این حمله موشکی را که منازل شهروندان در استان اربیل منطقه کردستان عراق را هدف قرار داد، محکوم می‌کنیم، زیرا نقض آشکار حاکمیت عراق، متزلزل‌کردن امنیت و ثبات در منطقه کردستان و کل کشور در مرحله‌ای بسیار مهم و حساس است.

 ایرج مسجدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد همچنین در اظهاراتی در این باره تأکید کرد که حمله به پایگاه موساد در اربیل به این دلیل بود که این پایگاه قصد داشت علیه امنیت ایران، عملیات کند. ما نسبت به امنیت اراضی خود، کوتاهی نخواهیم کرد. بارها به مسئولان منطقه کردستان هشدار دادیم، ولی گوش نکردند. به همین دلیل، جمهوری اسلامی، علیه این پایگاه وارد عمل شد، نه با هدف ضربه زدن به حاکمیت عراق یا اهانت به عراق و ملت آن، بلکه به خاطر دفاع از امنیت ایران.

* رژیم صهیونیستی بارها و بارها از داخل خاک عراق ناامنی ایجاد کرده 

۲۳ اسفند ماه و یک روز بعد از حمله موشکی به اربیل، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست هفتگی با خبرنگاران در این خصوص اظهار داشت: به هیچ وجه پذیرفته نیست که یکی از همسایگان ما که روابط عمیقی و در سطوح مختلف تعامل با ما دارد کانون ایجاد تهدید برای ایران باشد. رژیم صهیونیستی متاسفانه بارها و بارها از داخل خاک عراق ناامنی ایجاد کرده و برخی تجمعات ضد انقلاب در اقلیم کردستان و گروهک‌های تروریستی در آن منطقه صورت گرفته است. از این تریبون به دولت مرکزی عراق تذکر داده شد و در خفا بارها به آنها گفته شده اجازه ندهید مرزهای عراق مرزهای ناامنی برای همسایه شما باشد. ایران تحمل نمی‌کند کانونی در نزدیکی مرزهایش کانون دسیسه، توطئه، خرابکاری و اعزام گروه‌های تروریستی به داخل ایران باشد چه توسط گروهک‌های ضد انقلاب و گروهک‌های تروریستی و چه توسط رژیم صهیونیستی در داخل اقلیم. در ملاقات‌ها گفته شده و در حقوق بین‌الملل کاملا شناخته شده است.

وی افزود: انتظار ایران از دولت مرکزی عراق این است که یک بار برای همیشه به این وضعیت پایان دهد و اجازه ندهد مرزهایش مورد سوءاستفاده قرار بگیرد به ویژه با تمام ادعاهایی که درباره ارتقای روابط در سطوح جدیدی بین دو کشور وجود دارد. رژیم اشغالگر قدس بداند نسبت به تک تک نقاطی که در آن حضور دارد اشراف اطلاعاتی داریم. 

سخنگوی وزارت خارجه همچنین بیان کرد: دولت مرکزی عراق مسؤولیت قطعی دارد برای این‌که جغرافیای عراق محل تهدیدی برای کشور همسایه ایران نباشد. متاسفانه در تمامی تذکراتی که به کرات داده شده خاک عراق مورد سوءاستفاده طرف‌های ثالث، ضد انقلاب و گروهک‌های تروریستی کردی ضد ایران بوده است. آمریکا از داخل خاک عراق عملیات نظامی علیه ایران انجام داده و رژیم اشغالگر قدس پایگاه‌های خرابکاری در داخل عراق دارد. مکرر به دولت مرکزی عراق اعلام کردیم و آنچه الان دولت عراق باید به آن توجه کند این است که شرط دوستی، احترام به منافع و حاکمیت و مهمتر از همه، حفظ پایداری این روابط است. متاسفانه تذکرات ما نادیده گرفته شد و برای همین یکی از کانون‌های دسیسه و خرابکاری در داخل خاک عراق به صورت مسؤولانه مورد هدف قرار گرفت.

روزنامه «الاخبار» چهارم اردیبهشت ماه در گزارشی نوشت: «همچنان حمله موشکی ایران به تأسیسات اسرائیل در شهر اربیل، در محافل سیاسی و امنیتی جنجال آفرین است. در حالی که [طرف] کُردی اصرار دارد هر گونه فعالیت اسرائیل در منطقه کردستان را تکذیب کند، در مقابل، ایران مصرانه بر روایت خود مبنی بر وجود اقدام امنیتی علیه خود از مبدأ کردستان تأکید دارد. طبق گفته برخی منابع امنیتی عراق، این فعالیت دیگر قابل انکار نیست و در عین حال، تلاش سران کُرد برای پوشاندن آن زیر یک پرده تجاری و نظامی بین‌المللی ظاهرا دیگر قابل پرداختن نیست، به‌ویژه آنکه اسرائیلی‌ها عادت دارند در پشت این عنوان‌ها پنهان شوند. این در ارتباط با مقری هم که اخیرا هدف قرار گرفت، صدق می‌کند؛ مقری که مالکیت آن متعلق به گروهی است که در فروش نفت عراق به اسرائیل نقش داشته است».

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت خارجه ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱ در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره بحران سیاسی در عراق و ارتباط ایران با گروه‌های عراقی نیز خاطرنشان کرد: سفارت ما در بغداد و مقامات در تهران تلاش کردند با دسترسی به تمام گروه‌ها و جریانات عراقی کمک کنند روند دموکراتیک در عراق تسریع شود. حامی انتقال دموکراتیک قدرت در عراق بودیم و باید تلاش کنیم نهادهای قانونی در عراق تقویت شوند. البته این موضوع کاملا عراقی است که در چارچوب جریانات و احزاب و شخصیت‌های عراقی پیگیری می‌شود. ما به عنوان دوست عراق تلاش کردیم فقط و فقط با رعایت عدم دخالت و تسهیل گری و بی طرفی کمک کنیم این فرآیند تسریع شود، هر چه زودتر حل شود برای عراق و همسایگان آن بهتر خواهد بود. گفت‌وگوهای ما با همه طرف‌های عراقی برای ترغیب، نشستن و گفت‌وگو برای تشکیل دولت با جدیت ادامه دارد.

پنجم اردیبهشت ماه سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی بیان کرد: درباره مسائل داخلی عراق باید در داخل این کشور تصمیم گیری شود، ولی کشورهای منطقه یک بار با صدای رسا صحبت کردند و ضمن اینکه تلاش می‌کنند عراق باثبات باشد ولی عراق باید تلاش کند عراق به شمول اقلیم طرف سازنده‌ای در تحولات منطقه‌ای باشند.

* سفر الحلبوسی به تهران

بالاخره ششم اردیبهشت ماه اخباری مطرح شد از سفر الحلبوسی به تهران و او هفتم اردیبهشت ماه در سفر به تهران با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد. قالیباف پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در مجلس یازدهم و دولت سیزدهم توسعه روابط با کشورها، با اولویت با کشورهای همسایه و منطقه است. آرزو داریم همیشه ایران قوی و عراق قوی کنار هم باشند و همه دست به دست هم دهیم.

رئیس پارلمان عراق نیز در این دیدار خاطرنشان کرد: نباید اجازه دهیم که ملت‌ها مورد تحریم و ارعاب قرار گیرند و نباید اجازه دهیم گروه‌های مسلح علیه کشورها دست به اقدام بزنند. (اینجا بخوانید)

الحلبوسی با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دیدار و گفت‌وگو کرد و رئیس جمهور در این دیدار گفت: امیدوارم نمایندگان مجلس عراق با تفاهم‌ و همدلی، هر چه سریع‌تر با انتخاب رئیس جمهور و نخست‌وزیر و تشکیل کابینه هم به رفع مشکلات مختلف مردم عراق کمک کنند. امیدوارم مجلس عراق با تصویب قوانین لازم مانع از شکل‌گیری عوامل تهدیدکننده امنیت همسایگان و برهم‌زننده ثبات منطقه شود. رئیس پارلمان عراق هم اظهار داشت: هر دو کشور سال‌های سختی را پشت سر گذاشته‌ایم و باید با همکاری و هم‌افزایی با یکدیگر آینده‌ای متفاوت برای ملت‌های خود رقم بزنیم و من تلاش می‌کنم که ایران و عراق دوست دوران سختی و آرامش یکدیگر باشند.

* تحرکات رژیم صهیونیستی و آمریکا و جریان‌های وابسه به آنها را رصد می‌کنیم

الحلبوسی هفتم اردیبهشت ماه با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی (+) دیدار کرد و شمخانی در این دیدار با اشاره به برخی اقدامات غیر قابل قبول که از داخل خاک عراق علیه منافع ایران انجام می‌شود، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ رویکرد مقابله هوشمندانه با تهدیدات، ضمن رصد کامل تحرکات مداخله جویانه رژیم صهیونیستی و آمریکا و جریان‌های وابسته به آنان با اقتدار به هرگونه اقدامی که بخواهد به امنیت ایران و منطقه آسیب وارد کند واکنش سریع و قاطع نشان خواهد داد.

شمخانی همچنین گفت که جمهوری اسلامی ایران ثبات سیاسی و امنیت پایدار در عراق را ضرورتی ملی و منطقه‌ای می‌داند و آمادگی دارد چون گذشته از همه ظرفیت‌های خود برای تحقق خواست و اراده مردم عراق استفاده کند.

الحلبوسی هم با اشاره به رویکرد ضد اسرائیلی دولت و ملت عراق خاطرنشان کرد: پارلمان عراق در حال تهیه طرحی برای جرم‌انگاری همکاری و رابطه با اسرائیل است تا از این طریق از هرگونه اقدام احتمالی برای گام برداشتن در این مسیر جلوگیری کند.

* ضد انقلاب و تجزیه طلبان ایرانی نباید پایگاه امنی در عراق برای تهدید ایران بیابند

رئیس پارلمان عراق همچنین در این سفر با حضور در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار کرد و امیرعبداللهیان در این دیدار تصریح کرد: ضد انقلاب و تجزیه طلبان ایرانی نباید پایگاه امنی در عراق برای تهدید ایران بیابند.

محمد الحلبوسی نیز در این دیدار با بیان این‌که عراق همواره از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران بهره مند است و از این بابت قدردانی می‌کند، افزود: قانون اساسی عراق اجازه فعالیت به افراد یا سازمان‌ها برای تهدید همسایگان را نمی‌دهد.

* سفر فؤاد حسین به تهران

گفتنی است پیش از سفر الحلبوسی به تهران نیز، فؤاد حسین وزیر خارجه عراق ۲۴ فروردین ماه در رأس هیاتی از جمله قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی نخست وزیر عراق به تهران آمد و با امیرعبداللهیان و آیت‌الله رئیسی دیدار و گفت‌‌وگو کرد. البته فؤاد حسین دوم دی ماه ۱۴۰۰ و برای نخستین بار در دولت سیزدهم به تهران سفر کرده بود.

امیرعبداللهیان در دیدار همتای عراقی در دومین سفرش به تهران گفت که جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند بپذیرد از مرزهای خود از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عناصر تروریست و تجزیه طلب تهدید و امنیتش مورد مخاطره قرار گیرد و فؤاد حسین هم اعلام کرد که این کشور اجازه نمی‌دهد از خاکش تهدیدی علیه همسایگان صورت بگیرد.

* برادران ایرانی برخی شکایت‌ها را درباره برخی مسائل امنیتی دارند

این دیپلمات عالیرتبه عراقی در نشست خبری مشترک با امیرعبداللهیان هم بیان کرد: امنیت ایران و عراق مرتبط با امنیت منطقه است. ایران و عراق دو کشور همسایه هستند و روابط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی با قدرت بین دو کشور وجود داشته و دارد. زمانی که مشکل امنیتی وجود داشته باشد باید راه گفت‌وگو را برای حل آن در پیش بگیریم. درها برای گفت‌وگو باز است چه در بغداد و امیدواریم که این درها در تهران باز باشد تا بتوانیم گفت‌وگوهای فشرده‌ای را درباره مسائل امنیتی آغاز کنیم.  برادران ایرانی برخی شکایت‌ها را درباره برخی مسائل امنیتی دارند و در گفت‌وگوها صریح صحبت کردیم و باید با صراحت در این باره صحبت کنیم و باید این مسائل  را از راه‌های دیپلماتیک و از طریق گفت‌وگو حل کنیم. ما این مسائل را حل خواهیم کرد.

رئیس جمهور در دیدار فؤاد حسین  با تأکید بر این‌که ایران از کشورهای همسایه به ویژه عراق انتظار جدی دارد که اجازه هیچ‌گونه حضور مخلّ امنیت جمهوری اسلامی ایران را چه در مناطق تحت کنترل دولت فدرال چه در نواحی تحت هدایت اقلیم کردستان را ندهد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برادری خود را نسبت به همسایگان در عمل ثابت کرده و دوست دوران رزم بوده و نه فقط دوست دوران بزم، و لذا انتظار داریم کشورهای همسایه نیز نسبت به توطئه‌های دشمنان هوشیار باشند.

وزیر خارجه عراق همچنین در دیدار با رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد که کشورش هرگز جایی برای اقدام علیه امنیت ایران نخواهد بود.

* سیدافقهی: الحلبوسی موضوع خروج نیروهای آمریکایی را به سکوت گذراند

در همین خصوص سیدهادی سیدافقهی تحلیلگر مسائل غرب آسیا در گفت‌وگویی با خبرنگار فارس درباره این سفر بیان کرد: بعد از عملیات تروریستی که منجر به شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان شد، پارلمان عراق اقدام به لغو توافقنامه همکاری‌های راهبردی با آمریکا و به اصطلاح ائتلاف بین‌المللی کرد. بنابراین از آن لحظه به بعد، حضور نیروهای آمریکایی غیرقانونی و غیرموجه تلقی شد.

وی افزود: الحلبوسی به عنوان رئیس پارلمان باید این تصمیم و لغو این توافقنامه را پیگیری می‌کرد و از دولت وقت زمان که آن زمان عادل عبدالمهدی بود این مسئله را پیگیری می‌کرد. البته عبدالمهدی می‌گفت من نخست‌وزیر موقت هستم و بعد از انتخابات، دولت آینده می‌تواند این مسئله را پیگیری کند؛ ولی شاهدیم بعد از آمدن مصطفی الکاظمی متاسفانه این مسئله پیگیری نشد و الحلبوسی که به عنوان رئیس پارلمان ابقا شد این مسئله را به سکوت گذراند.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا یادآور شد: تا زمانی که تکلیف اجرای این قانون مشخص نشود، همچنان احتمال خطر و حمله با توجه به حضور نیروهای آمریکایی که یک بار به ما و یک بار هم به فرمانده نیروی قدس ما حمله کرده و او را شهید کردند، وجود دارد. باید الحلبوسی این مسئله را دنبال می‌کرد و در سفر اخیرش به تهران مجددا تأکید شد که به محض این‌که دولت عراق که در حال حاضر در انسداد سیاسی به سر می‌برد، تشکیل شده و تکلیف رئیس جمهور و انتخاب نخست وزیر مشخص شد، این حق ماست که براساس مصوبه قبلی پارلمان، از دولت آینده مصرا بخواهد که این قانون اجرا شود.

به گفته سیدافقهی باید یک سقف زمانی برای نیروهای آمریکایی مشخص شود که یا از عراق اخراج شوند و یا اگر پارلمان نمی‌تواند، نیروهای جهادی آمادگی این کار را دارند. همانطور که به پارلمان و دولت الکاظمی هم چند بار هشدار دادند که اگر نیروهای آمریکایی خارج نشوند، ما می‌توانیم آنها را با عملیات جهادی اخراج کنیم.

این کارشناس مسائل بین‌الملل بیان کرد: این مسئله برای ما یک مسئله امنیتی، تمامیت ارضی و حق قانونی و دادگاهی ماست و مطالبه داریم و باید آمریکایی‌ها خارج شوند و هرگونه حضور آنها تحت هر پوششی برای ما ایجاد ناامنی می‌کند.

وی با بیان این‌که متاسفانه دولت الکاظمی مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها انجام داد و آمریکایی‌ها نیز افکار عمومی عراق و منطقه را فریب دادند، اظهار داشت: بعد از تصویب قانون لغو توافقنامه، فقط نام و تابلویشان را عوض کردند و از این سه هزار و خرده‌ای آمریکایی که در عراق هستند، به عنوان مشاور و نیروهای آموزشی و فنی نام می‌برند. البته حشدالشعبی و بسیاری از نیروهای سیاسی عراق، توافق الکاظمی با آمریکا را محکوم و اعلام کردند که ما نه نیاز به مشاوره و نه آموزش آمریکایی‌ها داریم. ما در سال‌های مبازه با داعش، ورزیده شده و سلاح را از هر کجا که بخواهیم می‌خریم و نیازی به حضور آمریکایی‌ها نیست. ولی متاسفانه نه پارلمان نسبت به این مسئله اعتراض کرد و نه دولت الکاظمی به این اعتراض‌ها ترتیب اثر داد و همچنان تهدید و هشدار نیروهای مقاومت اسلامی سر جای خودش باقی است.

سیدافقهی ادامه داد: متاسفانه، پارلمان این مصوبه را همچنان مسکوت گذاشته و بعید می‌دانم تا زمانی که الکاظمی بر سر کار است، این قانون را اجرا و آمریکایی‌ها را از عراق اخراج کند. تا زمانی که آمریکایی‌ها هستند این خطر همچنان پابرجاست.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا همچنین به سفر اواخر فروردین ماه فؤاد حسین وزیر خارجه عراق به تهران نیز اشاره کرد و گفت: قبل از سفر الحلبوسی، هیأتی به ریاست فؤاد حسین وزیر خارجه و دو مقام عالیرتبه امنیتی «احمد ابورقیف» رئیس سازمان اطلاعات وزارت کشور عراق و «قاسم العرجی» مشاور عالی امنیت ملی عراق به تهران آمدند و آمده بودند بیشتر راجع به مسئله اربیل صحبت کنند.

* سفیر ایران به مقامات وزارت خارجه عراق چه گفت؟

وی به دعوت به عمل آمده از ایرج مسجدی در پی حمله موشکی به مقر صهیونیست‌ها در اربیل در اواخر اسفند ماه سال گذشته نیز اشاره کرد و افزود: ایرج مسجدی سفیر ایران بعد از دعوت به وزارت خارجه عراق پس از قضیه اربیل، به صورت رک و پوست کنده به آنها گفت که اطلاعات موثق از حضور صهیونیست‌ها داریم و با وزارت خارجه عراق هم مکاتبه کرده‌ایم و شما گفتید ما اعتراضات ایران را به کردستان فرستادیم. اسرائیلی‌ها دو پایگاه دیگر در اقلیم کردستان دارند که اگر آنها را جمع نکنید ما دوباره می‌زنیم.

سیدافقهی بیان کرد: عنوان اصلی سفر فؤاد مسئله اربیل بود و به آنها گفتیم اینها ادله و مدارک ماست. در این سفر هم این مسئله مطرح شد که حضور اسرائیل در منطقه برای ما خط قرمز است. به تمام کشورهایی که اقدام به عادی سازی کرده و از اسرائیل دعوت و از آن پذیرایی کرده و سفارت در اختیارش قرار می‌دهند و فردا ممکن است پایگاه نظامی بدهند، رک و پوست کنده گفته شده است. هم به جمهوری آذربایجان و علی اف و هم به بحرینی‌ها و هچنین امارات هشدار دادیم که دعوت از اسرائیل در منطقه و حضور آن، خط قرمز ماست. 

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری هم به این مسئله اشاره داشتند و دیروز در سخنرانی روز قدس فرمودند این موضوع عادی سازی خیانت بزرگی است و برای شما هم فایده‌ای نخواهد داشت، نه برای شما و نه اسرائیل. 

این کارشناس مسائل بین‌الملل توضیح داد: در سفر الحلبوسی به تهران در ارتباط با مسئله اربیل اعلام شد که شما به عنوان رئیس پارلمان که هم نماینده کرد‌ها، شیعیان و اهل سنت هستید باید به این مسئله رسیدگی کرده و به اقلیم کردستان فشار بیاورید و قانون مصوب کنید که هرگونه مقدمات برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ممنوع است.

* حضور اسرائیلی‌ها در بغداد در پوشش آمریکایی‌ها

سیدافقهی همچنین گفت: در حال حاضر ما اطلاعات دقیق داریم که نه فقط در اقلیم کردستان، بلکه متاسفانه در بغداد، اسرائیل تحت پوشش آمریکایی‌ها حضور دارد. بعد از ضربه به اربیل در ملاقاتی که با آقای حاجی زاده داشتم ایشان به من گفت که در پایگاه نظامی حریر در فرودگاه اربیل، عمدتا اسرائیلی‌ها حضور دارند. 

وی بیان کرد: عراقی‌ها معترف هستند که ۲۳ بار وزارت خارجه ایران با این وزارتخانه مکاتبه و خطر حضور رژیم صهیونیستی را به اشکال مختلف گوشزد کرده است. الحلبوسی باید این مسئله را در پارلمان مطرح کند و هم تکلیف حضور باقیمانده رژیم صهیونیستی در هر نقطه عراق را روشن و هم جلوی مقدمات فرآیند عادی سازی را تحت هر عنوانی بگیرد و با آن برخورد کند.

به گزارش فارس، «جبار المعموری» رئیس اتحادیه «علماء المسلمین» (علمای مسلمانان) در استان دیالی ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ نیز در پی حمله موشکی ایران به مقر موساد در اربیل اظهار داشت: «ما اطلاعاتی در دست داریم که نشان می‌دهد مقرهای مخفی موساد تنها در اربیل نیست، بلکه در پنج استان دیگر نیز وجود دارد و کار آن‌ بر پنج هدف اصلی متمرکز شده است که برجسته‌ترین آن‌ها،فتنه‌انگیزی، ایجاد منازعات قومی و فرقه ای، نفرت‌پراکنی، ترور، فساد اخلاقی مردم، اشاعه مواد مخدر در سطح وسیع و هرزگی در بین جوانان است».

* هیچ کشوری به اندازه عراق برای ما اهمیت ندارد

سیدافقهی در ادامه گفت‌وگو با فارس در ارزیابی از سفر الحلبوسی به تهران گفت: ما نسبت به کشور عراق حساس هستیم و هیچ کشوری برای ما به اندازه عراق اهمیت ندارد، در ابعاد راهبردی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، هیچ کشوری جای عراق را برای ما نمی‌گیرد. گرچه ما با ۱۴ کشور دیگر همجوار هستیم، ولی رابطه ایران و عراق همانگونه که مقام معظم رهبری در دیدار با حیدر العبادی نخست وزیر پیشین عراق فرمودند عراق عمق راهبردی عراق است و ایران هم عمق راهبردی عراق است و این مسئله حساسیت روابط را صد چندان می‌کند.

وی ادامه داد: شاهد بودید به محض این‌که داعش در عراق پیدا شد، ایران بلافاصله براساس تقاضای رسمی  نوری المالکی، به منظور کمک به مردم و دولت عراق به این کشور رفت وگرنه داعش در حال رسیدن به پایتخت بود. ما نسبت به تحولات عراق چه در اقلیم کردستان و چه در مناطق دیگر و همچنین در قبال تحرکات تروریست‌ها، صهیونیست‌ها و همچنین فعالیت‌ها و تحرکات تروریستی آمریکا به شدت حساس هستیم و از دولت عراق توقع داریم همانطور که در مبارزه با تروریسم به آنها کمک کردیم و نگذاشتیم دولت عراق سقوط کند و داعش مسلط شود، توقع داریم دولت عراق اقدامات پیشگیرانه خودش را به عمل بیاورد و اجازه ندهد آمریکایی‌ها، اسرائیلی‌‌ها و داعشی‌ها علیه منافع، تمامیت ارضی و امنیت ما اقدامی صورت دهند.

منبع: فردا

کلیدواژه: محمد الحلبوسی جمهوری اسلامی ایران سفر الحلبوسی به تهران فؤاد حسین وزیر خارجه رئیس پارلمان عراق نیروهای آمریکایی وزارت خارجه عراق اقلیم کردستان داخل خاک عراق سفر الحلبوسی وزیر خارجه عراق دولت مرکزی عراق دیدار و گفت وگو رژیم صهیونیستی محمد الحلبوسی منطقه کردستان سخنگوی وزارت اردیبهشت ماه ایران و عراق آمریکایی ها فروردین ماه اسرائیلی ها امنیت ایران صهیونیست ها ضد انقلاب ایرج مسجدی رئیس جمهور امور خارجه حمله موشکی دولت عراق امنیت ملی عادی سازی نخست وزیر اسفند ماه هدف قرار عراق هم برای ما گفته شد گروه ها دو کشور یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟

به گزارش همشهری‌آنلاین،‌ روزنامه ایران درباره ابعاد مختلف عملیات وعده صادق گفت‌وگویی با سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) انجام داده است.

در ادامه، مشروح این گفت‌وگو را می‌خوانید:

عملیات ۷ اکتبر پوشالی بودن صهیونیست‌ها را نمایان کرد

عملیات ۷ اکتبر حماس را چگونه ارزیابی می‌کنید و فکر می‌کنید مهم‌ترین دستاورد این عملیات چه بود؟
مهم‌ترین دستاورد این عملیات این است که پوشالی بودن اسرائیل نمایان شد. پایه‌های ارتش اسرائیل به عنوان نیرویی که به این شکل پرمدعا و این ارتش دروغگو که طی این هفتاد سال ادعا می‌کرد من بی‌حریفم؛ من کسی بودم که ارتش مصر را شکست دادم ارتش اردن را شکست دادم، ارتش سوریه را شکست دادم، فروریخت؛ رژیمی جعلی‌ای که در این سال‌های اخیر هم مأموریت دارد که علیه ما رجز خوانی کند. این نکته بسیار مهمی است.

شهید حاج قاسم سلیمانی می‌گفت هر دولتی در عالم یک ارتش دارد اما در اسرائیل برعکس است؛ یک ارتش وجود دارد که آن ارتش یک دولت جعلی ساخته است، یعنی ما فقط با یک نیروی نظامی مواجهیم و نه چیزی بیشتر. اینها آمدند و چیزی را در اینجا کاشتند که به خیال خودشان از آن یک کشور به وجود بیاید؛ اسرائیل مفهومی شبیه ایمپلنت در دندانپزشکی است که انگلیسی‌ها و کشورهای غربی آن را کاشته‌اند و حیات اسرائیل هم به غرب وابسته است.

یعنی اگر روزی غرب نباشد، اسرائیل یک شبه فرو می‌پاشد و برعکس هم هست؛ یعنی اگر اسرائیل فروبپاشد، غرب هم فرومی پاشد. اسرائیل در ایران سفارت ندارد، اما تمام سفارتخانه‌های غربی به او کمک می‌کنند. از اطلاعات و هر کمکی اعم از سیاسی، نظامی، رسانه‌ای و... نیاز داشته باشند، در اختیارشان قرار داده می‌شود.

شکننده‌بودن؛ مایه کابوس ارتش صهیونیست‌ها

جمهوری اسلامی ایران بارها به وضوح بیان کرده است که اسرائیل غاصب و اشغالگر باید از بین برود؛ این آرمان در عرصه واقعیت تا چه اندازه دست یافتنی است؟
این نکته را اینجانب عرض کنم که متأسفانه برخی از اساتید دانشگاه و روشنفکران مغالطه کرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران، گفته ما می‌خواهیم اسرائیل غاصب را نابود کنیم؛ در حالی که رهبری و مقامات جمهوری اسلامی همیشه گفته‌اند که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام سیاسی به کمک همه دولت‌ها و ملت‌های مسلمان باید اسرائیل غاصب و متجاوز را که قبله اول مسلمین و سرزمین ملت مسلمان فلسطین را اشغال کرده، شکست دهد و نابود کند.

چیزی که برای فرماندهان ارتش اسرائیل آزار دهنده است و مایه کابوسشان است، همین شکننده بودنشان است؛ و کابوس آزاردهنده برای فرماندهان اسرائیل این است که اینها می‌گویند فقط ۱۱۰۰ نفر به ما حمله کردند و ما را به این شکل به هم ریختند؛ حماس ۳۰ هزار رزمنده دارد؛ اگر ۱۰ هزارنفر از این رزمندگان بار دیگر غافلگیرانه به ما حمله کردند، به همراه ۱۰ هزار نفر از رزمندگان حزب‌الله لبنان و ۲ یا ۳ هزار نفر از این جوانان کرانه غربی، کار اسرائیل تمام می‌شود. تازه این رقم بخش کوچکی از قوای آنهاست.

اسرائیل سرزمین بسیار کوچکی دارد؛ یک بار در خردادماه سال گذشته در یکی از جلسات مستمری که با فرماندهان ارشد نیروهای مسلح سپاه و ارتش داشتیم با اشاره به عملیات بیت المقدس مقایسه‌ای بین شیوه اقدام ما در این عملیات و وضعیت اسرائیل انجام دادم؛ وسعت عملیات بیت المقدس ما در جنگ در برابر عراق ۶۰۰۰ کیلومتر مربع بوده است.
یعنی ما وسعت جغرافیایی فلسطین اشغالی را در این عملیات آزاد کردیم؛ ما نقشه این منطقه را روی نقشه جغرافیایی فلسطین اشغالی گذاشتیم؛ از مرزهای جنوب لبنان یعنی نیمه شمالی خاک فلسطین اشغالی را پوشاند تا اطراف کرانه غربی و تا اشدود را پوشاند.

یعنی ما دیدیم که مراکز حکومتی، مراکز نظامی، مراکز جمعیتی و مراکز اقتصادی همگی در این منطقه قرار می‌گیرند؛ مابقی مناطق جنوب اسرائیل عمدتاً بیابانی است؛ مناطقی مثل صحرای نقب و اطراف غزه تا بندر عقبه همگی بیابان هستند و جمعیت قابل توجهی در آنجا وجود ندارد.

عمده جمعیت یهودی و اعراب قدیم ۱۹۴۸ در این منطقه‌اند؛ همه شهرهای اسرائیل، مراکز حکومتی، وزارت دفاع، ستاد ارتش، مراکز صنعتی و... آن حرفی که فرمانده ارتش ما برادر عزیزم امیر سرلشکر موسوی زد، حرف محاسبه شده‌ای بود؛ خبرنگاری قبلاً از امیر موسوی پرسیده بود که اگر جنگی بین ایران و اسرائیل اتفاق بیفتد، ارتش، سپاه و نیروهای مسلح ایران چگونه می‌توانند اسرائیل را شکست دهند؟ او در پاسخ گفته بود که اگر شرایطی و امکانی به وجود بیاید که ارتش و سپاه در کنار هم در مقابل ارتش اسرائیل قرار بگیریم، فقط با یک عملیات و نه بیشتر در همان مقیاس عملیات‌هایی مثل فتح المبین و بیت المقدس کار اسرائیل را تمام می‌کنیم؛ یعنی اگر از جنوب لبنان، از جولان و از همین کرانه غربی و از خود غزه نیرویی در حد همین رزمندگان فتح المبین به اسرائیل حمله کنند، کار آنها تمام است و ارتش اسرائیل نابود می‌شود و واقعه ۷ اکتبر هم نمونه‌ای از این مسأله بود؛ اسرائیل نتوانست حتی در مقابل یک گروه چریکی و نه یک ارتش منظم به درستی عمل کند؛ آن هم حمله‌ای که فقط حدود ۱۶ تا ۲۰ ساعت به طول انجامید پس این ارتش پر مدعا تصویری که از خودش می‌سازد دروغین است.

رژیم صهیونیستی بی‌هویت‌ و فاقد علت وجودی است

وضعیت کنونی اسرائیل را از حیث مؤلفه‌های جغرافیایی و جمعیتی چگونه می‌بینید؟ فکر می‌کنید بحران‌های مختلفی که رژیم اسرائیل با آنها روبه‌رو است تا چه اندازه این کشور را شکننده و ضعیف کرده است؟

ما نباید فکر کنیم که اسرائیل همان چیزی است که خودش و رسانه‌های غربی به تصویر می‌کشند. بعضی وقت‌ها اسرائیل می‌آید در ایران کاری انجام می‌دهد و مثلاً دانشمند هسته‌ای ما را ترور می‌کند یا اقدام انفجاری در یک نقطه محدود انجام می‌دهد و بعد این کار خودش را بسیار بزرگ‌تر از چیزی که بوده نشان می‌دهد؛ کل امپراطوری رسانه‌ای غرب هم از او پشتیبانی می‌کند؛ چون اسرائیل با کمک‌های مستقیم آمریکا و اروپا سرپاست، همه امکانات را به رایگان در اختیارش قرار می‌دهند؛ پول، تجهیزات، پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و هر نوع کمکی که بخواهد.
در حال حاضر فرمانده سنتکام در تل‌آویو قرارگاه عملیاتی برپا کرده و از نزدیک در حال فرماندهی میدان جنگ است. سربازان فرانسوی، انگلیسی و آمریکایی در کنار سربازان اسرائیلی می‌جنگند؛ یعنی اسرائیل چنین رژیم جعلی است.

کتابی هست به نام جغرافیای سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا که آلاسدایر درایسدل و جرالد هنری بلیک که دو جغرافیدان انگلیسی هستند، آن را در دهه ۸۰ میلادی نوشته‌اند و توسط خانم درّه میرحیدر ترجمه شده و خواندن آن را به شما پیشنهاد می‌کنم؛ در بخش دوم کتاب تحت عنوان «جداسازی و سیر تکامل نظام دولت‌ها» وارد بحث اسرائیل شده و نوشته است: اسرائیل یک پارادوکس است و ثمره یک ایدئولوژی افراطی به نام صهیونیسم است؛ مسائل بسیار حادی دارد و هرگز قادر به واحدسازی این مردمی که از سراسر دنیا گرد آورده، نیست.

در این کتاب آمده که جمعیت یهودی‌های اسرائیل از سراسر دنیا از ۱۰۲ کشور مختلف آورده شده و در اینجا جمع شده‌اند و این جمعیت گردآوری شده، چند زبانه است و حداقل به ۱۵ زبان تکلم می‌کنند (عبری - عربی - انگلیسی - لهستانی - روسی - آلمانی - ایرانی - اسپانیایی - آفریقایی و...). دلیل این شکستی که متوجه اسرائیل شد و قادر به ترمیم آن نخواهد بود، چیزی نیست جز اینکه این ارتش و این دولت جعلی اسرائیل و جامعه‌ای که در آن سرزمین اشغالی جمع شده‌اند، بی‌هویت‌اند و فاقد علت وجودی هستند که عامل مهم تشکیل‌دهنده یک دولت و ملت است ـ هویت ملی ندارند - پیوستگی فرهنگی ندارند و هیچ‌کدام از عناصر و مؤلفه‌های مهم را که یک دولت و ملت باید داشته باشند، ندارند.

اینها هویتی ندارند؛ نه هویت فرهنگی دارند و نه هویت ملی و نه به هم پیوسته‌اند؛ یعنی انسجام و پیوندی میان آنها وجود ندارد. وضعیت این جمعیت با وضعیت مردم ایران اصلاً قابل قیاس نیست؛ مردم ایران پیوندهای مستحکم و قوی با یکدیگر دارند؛ عواملی مانند تجانس مذهبی، تجانس نژادی، تجانس زبانی و تجانس قومی که در ایران هست در کمتر جایی از دنیا وجود دارد.
دشمنان و رسانه‌های معاند غرب سعی دارند القا کنند که تنوع قومیتی در ایران سبب شکاف میان جامعه ما شده است، در حالی که در واقعیت این‌گونه نیست؛ درست است که در ایران تنوع فرهنگی و قومی وجود دارد، اما مردم ایران از این تفاوت‌ها در راستای همدلی خود استفاده می‌کنند و اتفاقاً این تنوع و تفاوت، صمیمیت‌ها را بیشتر کرده است. همه این قومیت‌ها و گروه‌های متنوع در جامعه ایران هر زمان که ذره‌ای احساس خطر می‌کنند، یک دل و یک زبان کنار هم می‌مانند و برای دفاع از ایران با هم متحد می‌شوند.

عوامل موقعیت راهبردی و فضا، وحدت سرزمینی، ریشه کهن تاریخی، تجانس زبان، مذهب و دین و نژاد و قومیت، ساختار فرهنگی، آرمان سیاسی و حکومت قدرتمند مرکزی از عوامل درون‌زا و تهدیدات خارجی (به تحریک استکبار جهانی) از عوامل برون‌زا هستند که در ایجاد و افزایش همبستگی و وحدت و پیوستگی میان ساکنان سرزمین ایران مؤثرند و اما در اسرائیل چنین چیزی وجود ندارد؛ هیچ کدام از این پیوندها وجود ندارد؛ اسرائیل هیچ کدام از مؤلفه‌هایی را که علت وجودی یک کشور است و بر اساس آنها یک کشور تشکیل می‌شود، ندارد.

وعده صادق و طوفان‌الأقصی نشان‌دهنده آسیب‌پذیری رژیم صهیونیستی است

درباره عملیات وعده صادق توضیح دهید و ابعاد داخلی و بین‌المللی آن را برای مخاطبان خارجی بیان کنید.
دو عملیات «طوفان الاقصی» که توسط حماس انجام شد و عملیات «وعده صادق» که اقدام نظامی مستقیم ایران علیه رژیم بود، به‌وضوح نشان داد که اسرائیل بشدت آسیب‌پذیر است. دیگر هیچ چیز به قبل از طوفان الاقصی و اقدام مستقیم نظامی جمهوری اسلامی برنمی‌گردد. هر شکل از پاسخ رژیم برای رهایی از باتلاقی که در آن گرفتار شده، باعث فرورفتگی بیشتر خواهد شد. محورهای مقاومت دست برتر را دارند و افق ده سال آینده محور مقاومت دیدن دارد. تاریخ از نو بازخوانی خواهد شد.

ملت‌های مظلوم منطقه بویژه ملت مظلوم و مسلمان فلسطین و لبنان در برابر اشغالگر صهیونیستی راه مقاومت را آموخته‌اند و به فضل پروردگار بر رژیم اشغالگر صهیونیستی به کمک همه دولت‌ها و ملت‌های مسلمان از جمله جمهوری اسلامی ایران غلبه خواهند کرد و او را شکست خواهند داد.

مشخصه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را در منطقه همه ملت‌ها می‌بینند؛ اشغال سرزمین ملتی مسلمان، آواره کردن ملت فلسطین، زورگویی، باج‌خواهی، جنایت و نسل‌کشی و کشتار طی ۷۰ سال ادامه دارد و ملت مسلمان فلسطین حاضر به تسلیم شدن در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی نیستند.

مهم‌ترین برجستگی عملیات وعده صادق ظهور اراده و تصمیم رهبری ایران بود که همه دشمنان را غافلگیر کرد؛ اسرائیل که تصور می‌کرد یک دژ نظامی نفوذناپذیر است، مورد تهاجم و نفوذ موشک‌ها و پهپادها قرار گرفت و نفس اراده و تصمیم ملت بزرگ ایران که در رهبری انقلاب متجلی شد، اهمیت استراتژیک دارد.

عملیات وعده صادق سبب شکست بازدارندگی صهیونیست‌ها شد

اینکه چه میزان از شلیک‌های ایران بر اهداف اصابت کرده، به مراتب اهمیت کمتری دارد. عملیات وعده صادق، عبور از بازدارندگی خودساخته و توهمی رژیم صهیونیستی بود که تصور می‌کرد با تکیه بر قدرت‌های آمریکا و ناتو، بازدارندگی‌اش تضمین شده است.

وقتی که دیدند رهبری ایران تصمیم قاطع خود را برای تنبیه متجاوز اسرائیلی گرفته است، همه با هراس به کمک اسرائیل آمدند. آمریکا با حمایت کامل و گلچینی از قدرت‌های ناتو بویژه انگلیس و فرانسه و برخی کشورهای منطقه، لایه‌های دفاعی متعددی در برابر قدرت تهاجمی موشکی و پهپادی ایران ایجاد کردند و در جغرافیایی به وسعت حداقل یک میلیون کیلومتر مربع بر فراز فضاهای عراق، اردن، شمال عربستان، دریای سرخ، شرق مدیترانه، قبرس و فلسطین اشغالی آرایش دفاعی گرفتند و علیرغم این دیوارهای دفاعی در حمایت از رژیم صهیونیستی، موشک‌های پر قدرت ایران از سپرهای دفاع موشکی عبور کرد و دو مرکز نظامی نواتیم و شلاخیم را درهم کوبید.

رژیم صهیونیستی جرأت نکرد تصاویری از این دو پایگاه نظامی را به دنیا نشان بدهد؛ اگر آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها و سنتکام به کمک رژیم صهیونیستی نمی‌آمدند، قطعاً ۸۰ درصد از پرتابه‌های ایران، پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی را درهم می‌کوبیدند.
با عملیات وعده صادق، آرایش استراتژیک یکبار دیگر به سود جمهوری اسلامی ایران تغییر کرد و این تغییر در شرایطی اتفاق افتاد که آمریکا اعلام کرد «ما کنار اسرائیل با اراده آهنین ایستاده‌ایم!» آمریکا و رژیم صهیونیستی و سایر قدرت‌های غربی که به کمک اسرائیل آمدند، در طول عملیات، ۱۰ ساعت در هراس و اضطراب و دلهره بسر بردند و شاهد تحمیل اراده ملت ایران و شکست بازدارندگی اسرائیل بودند.

قدرت ایران را همگان تحسین کردند که بدون غافلگیری و با اعلام قبلی، رژیم صهیونیستی را تنبیه کرد و در حقیقت، سیلی‌ها و مشت‌های محکمی به لات گستاخ و جنایتکار منطقه زد و او را سر جایش نشاند.
این عملیات تهاجمی را در پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی علیه فرماندهانش در کنسولگری و سفارت ایران در دمشق انجام داد که به درخواست دولت سوریه در آنجا مستقر شده‌اند؛ عملیات تهاجمی وعده صادق را بخشی از نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برعهده داشت که این بخش کوچک، تنها ۲۰ درصد توان تهاجمی خود را به کار گرفت و در مقابل، آمریکا و ناتو و سنتکام و رژیم صهیونیستی با ۲۴۰ فروند هواپیمای جنگنده و سامانه‌های متعدد ضد موشکی مستقر بر ناوهای آمریکا در مدیترانه و دریای سرخ و سامانه‌های ضد موشکی رژیم صهیونیستی با هراس به دفاع برخاستند و آن بخش کوچک نیروی هوا فضای سپاه با ۸۰ درصد توان تهاجمی خود آماده بود تا بنا به دستور موج‌های بعدی حمله را آغاز کند؛ اما فرماندهان ایران تشخیص دادند که تنبیه رژیم صهیونیستی در همین حد کفایت می‌کند و حمایت این گونه از رژیم صهیونیستی از سوی آمریکا، انگلیس، فرانسه و دولت‌های اروپایی، انسان را یاد جنگ‌های صلیبی می‌اندازد.

آمریکا و دولت‌های اروپایی شریک قطعی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی هستند و هرگز این هزینه‌های راهبردی که آمریکا و دولت‌های اروپایی برای حمایت از رژیم صهیونیستی می‌پردازند، مورد قبول ملت‌های غربی نیست. آیا انسان‌هایی حکیم و عاقل در جامعه غرب پیدا خواهد شد تا به کمک ملت‌هایشان، مانع سیاست‌های دولت‌های خود در حمایت از نسل‌کشی و ویرانگری اسرائیل غاصب علیه ملت مظلوم فلسطین بشوند؟

طوفان‌الأقصی هیمنه دروغین صهیونیست‌ها را درهم شکست

یعنی واقعیت اسرائیل با آنچه در رسانه‌ها از خود به نمایش می‌گذارد، یکی نیست؟

خیر. تصویری که اسرائیل از خودش در رسانه‌ها می‌سازد، هرگز با تصویر واقعی اسرائیل در داخل سرزمین فلسطین اشغالی انطباق ندارد. تصویر دروغین از خودش می‌سازد؛ اینکه من بی‌حریفم و حریف ندارم.

در عملیات ۷ اکتبر تمام هیمنه دروغینش شکسته شد؛ توسط ۱۱۰۰ یا ۱۲۰۰ نفر از رزمندگان یک گروه چریکی که همه نظامیان می‌دانند این تعداد، استعداد رزمی و مانوری یک تیپ پیاده است. ۱۱۰۰ نفر به این ارتش پرمدعا حمله کردند؛ بعضی از رزمندگان حماس می‌گویند که اسرائیلی‌ها خواب بودند، شراب خورده بودند؛ همه در تانک‌ها و در قرارگاه‌ها، خواب بودند؛ اصلاً باورمان نمی‌شد که ارتش اسرائیل با یک عملیات چند ساعته ما تا این اندازه فرو بپاشد. خود آمریکایی‌ها هم می‌گویند؛ بلینکن که وزیر خارجه آمریکاست و به کشورهای عربی رفت و آمد می‌کند، به منطقه که آمده بود، به نخست‌وزیر عراق گفته بود که ارتش اسرائیل فروپاشیده بود و کارش تقریباً تمام بود؛ ما رفتیم و به آنها کمک کردیم و این ارتش را از زمین بلند کردیم و نگه‌اش داشتیم تا به طور کامل از بین نرود و سعی کردیم آنها را مجاب کنیم تا ایستادگی کنند و با تکیه به ما کارشان را ادامه دهند.

بنابراین رژیم صهیونیستی از نظر اقتصادی و نظامی به کمک حمایت‌های مستقیم آمریکا و اروپا سر پا ایستاده است و به رایگان هر امکانی را که نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی سلاح کشـتار جمعی یعنی بمب اتم!

کد خبر 849405 منبع: ایران برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه

دیگر خبرها

  • اسپانیا میزبان فیلم ژاو با حضور هنرمندان قمی شد
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • رئیس اقلیم کردستان عراق وارد تهران شد
  • سفر نیچروان بارزانی به تهران
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • ایران معادله صهیونیست‌ها را بهم زد
  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی