Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز شرکت فایزر اعلام کرد یک کارآزمایی بالینی بزرگ نشان داده است که داروی ضد ویروسی خوراکی این شرکت به نام پاکسلووید در پیشگیری از عفونت کروناویروس در افرادی که با فرد مبتلا به عفونت با این ویروس زندگی می‌کنند، موثر نیست.

این کارآزمایی در ۳۰۰۰ فرد بزرگسال انجام شد که تماس‌های خانگی‌شان آنها را در معرض فردی دارای علائم کرونا یا با آزمایش مثبت اخیر کرونا قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این افراد داروی پاکسلووید برای پنج یا ۱۰ روز یا دارونما داده شد.

افرادی که دوره پنج‌روزه پاکسلووید را مصرف کرده بودند، با احتمال ۳۲ درصد کمتر نسبت به گروه دارونما دچار عفونت کرونا شدند. این میزان کاهش در گروهی ۱۰ روز پاکسلووید مصرف کرده بودند، به ۳۷ درصد افزایش پیدا کرد. اما این نتایج از لحاظ آماری معنادار نبود و بنابراین ممکن است اتفافی باشد.

فایزر می‌گوید داده‌های مربوط به بی‌خطر بودن دارو با بررسی‌های پیشین این دارو تطبیق داشت.

کارآزمایی‌های قبلی این دارو موثر بودن حدود ۹۰ درصدی آن را در پیشگیری از بستری شدن یا مرگ در بیماران کووید که در معرض خطر بالای بیماری شدید هستند، نشان داده بود، به شرطی که این دارو برای پنج روز مدت کوتاهی پس از شروع علائم مصرف شود.

قرص خوراکی پاکسلووید که از ترکیب دو داروی ضد ویروسی متفاوت تشکیل شده است در بیش از ۶۰ کشور جهان برای درمان بیماران پرخطر کرونا تایید شده یا مجوز مصرف مشروط یا اضطراری گرفته است.

کد خبر 673500 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند