Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش جام جم انلاین هرمزگان،استاندار هرمزگان گفت:از ظرفیت ماشین آلات دستگاه‌های دولتی با همکاری گروه‌های جهادی برای محرومیت زدایی و توسعه استان هرمزگان استفاده خواهد شد.

 

به گزارش روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهندس مهدی دوستی در نشست با نمایندگان گروه‌های جهادی و بسیجی اظهار داشت: گروه‌های جهادی همیشه بازوی اجرایی دولت‌ها بوده‌اند و به ما کمک کرده‌اند، در دولت سیزدهم نیز اعتقاد ویژه‌ای به گروه‌های جهادی داریم و توجه ویژه‌ای به این گروه‌ها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: چند کار مشترک با گروه‌های جهادی تعریف شده از جمله در حوزه پزشکی قرار است که یک حرکت مثبت در استان آغاز شود که می‌تواند به بخش حوزه درمانی استان در مناطق محروم استان کمک خواهد کرد.

 

استاندار هرمزگان گفت: در حوزه پزشکی که یکی از مسائل و موضوعات جدی استان است ما یک سری امکانات و ظرفیت‌های معطل در دستگاه‌های مختلف دولتی داریم که از جمله آن در استانداری یک بیمارستان صحرایی وجود دارد که برای زمان بحران است.

 

وی تصریح کرد: برای این بیمارستان صحرایی برنامه‌های خوبی داریم و برای فعال کردن آن یک نیروی انسانی مشخص شده و با همکاری گروه‌های جهادی در مناطق مختلف استان مستقر خواهد شد و اولین فعالیت این بیمارستان با محوریت دندان پزشکی طی این هفته احتمالا در جزیره قشم انجام خواهد.

 

مهندس دوستی افزود: کارهای مقدماتی این امر انجام شده و بخشی از داروهای مورد نیاز را نیز تامین کرده‌ایم و امیدواریم این استقرار تیم پزشکی را در مناطق مختلف استان داشته باشیم که البته برای استقرار این بیمارستان صحرایی در 6 منطقه استان برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

 

وی گفت: یک ظرفیت معطل دیگر که در استان داریم ماشین آلات سنگینی است که در اختیار دستگاه‌های دولتی است، متاسفانه این دستگاه‌ها بیشتر برای مواقع بحران مورد استفاده قرار می‌گیرد در صورتی که این ماشین آلات ثروت ملی هستند و بایستی برای پیشرفت و توسعه استان از آنها استفاده شود.

 

دوستی اظهار داشت: یکی از کارهایی که با گروه‌های جهادی می‌توان پیش‌برد استفاده از ظرفیت ماشین آلات دولتی برای محرومیت زدایی از مناطق مختلف است.

 

وی با تاکید بر حمایت حداکثری از گروه‌های جهادی استان هرمزگان و با بیان این نکته که در خصوص زمین، امکانات و برخی پشتیبانی‌های مورد نیاز به گروه‌های جهادی کمک خواهیم کرد گفت: اگر برخی اموری که گروه‌های خصوصی انجام می‌دهند را از طریق‌های گروه‌های جهادی انجام دهیم قطعا برایمان به صرفه‌تر است بنابراین به نفع دولت است که بتواند از ظرفیت گروه‌های جهادی بهره ببرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: استاندار گروههای جهادی بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم

سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشست خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند، ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران