Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@19:54:28 GMT

مرکز پیشرفت و عدالت در استان یزد ایجاد می شود

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۷۸۵۸

مرکز پیشرفت و عدالت در استان یزد ایجاد می شود

به گزارش خبرنگار جام جم انلاین یزد ،مجید دهقانی زاده با اعلام این خبر اظهارداشت :  عدالت و پیشرفت به عنوان دو مطالبه به هم پیوسته و تاریخی ملت ایران است که در دوران شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی به عالیترین وجه خویش نمود یافته و همواره از مهمترین رویکردها و برنامه های نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و بارها نیز در بیانات حکیمانه رهبر معظم الشان انقلاب اسلامی(مدظله العالی) به ویژه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مطمع نظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مرکز که در دی ماه سال گذشته و به عنوان مرکز غیر رسمی رصد و پایش سند آمایش آغاز به کار نموده، در صدد است پروژه های تحول زا مبتنی بر اهداف این سند را تدوین نماید.

دهقانی زاده تصریح کرد: مدیریت ارشد استان نیز باهدف گام نهادن در مسیر پیشرفت و تعالی دیار دارالعباده و دارالعلم یزد و بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های کم نظیر این سامان تاریخی، در حوزه های مختلف و در راستای سیاست های دولت مردمی، با اقدام ابتکاری ایجاد مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت در یزد و مشارکت جمعی از نخبگان و متخصصان برنامه های تحولی استان را با رویکرد رسیدن به یزد نوین در افق 1404 تدوین نموده است.این برنامه ها با ترسیم افق آینده استان و زمینه های مختلف می تواند با پشتکار و تلاش وافر و تکیه بر ویژگی های ممتاز مردمان متدین، ولایتمدار و سخت کوش یزد به جوشش و خروشی مضاعف برای آبادانی استان منتح گردد.

وی گفت: با تلاش شبانه روزی، متخصصانه و متعهدانه اعضای مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان یزد که عمدتاً از بخش خصوصی و جامعه نخبگی و دانشگاهی می باشد، در فاز اول در ده محور اولویت دار استان شامل آب، گردشگری، اقتصاد دانش بنیان، سرمایه انسانی، انرژی خورشیدی، کشاورزی، نساجی، پوشاک، سامان خانواده و ورزش بیش از 130 طرح و پروژه تحولی تعریف، تا در چهار سال آتی این پروژه ها به عنوان پیشران های توسعه استان یتواند، روند رو به رشد در استان را تسریع نماید.

دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان بابیان اینکه این طرح ها و پروژه ها حاصل هم اندیشی 2600 نفر ساعت کار کارشناسی در سطوح مختلف است، افزود: " تمام پروژه ها مبتنی بر برنامه ها و سیاست های سرزمینی سند آمایش استان بوده است و برای تحقق و اجرای آنها در حال حاضر مسئولان پیگیری ویژه در هر بخش تعیین گردیده و به صورت جدی این مسئولان، موضوعات را در سطوح مختلف پیگیری می نمایند. علاوه بر آن سند تحولی یزد نوین باهدف هم افزایی درون استانی در شورای اداری و شورای برنامه ریزی و توسعه استان مطرح و رونمایی و به تصویب رسیده است.

دهقانی زاده اظهار امیدواری کرد با تغییرات ساختاری در نظام بودجه ریزی و افزایش اختیارات و مسئولیت های استان بویژه ایجاد صندوق های پیشرفت و عدالت استانی و اجرای این طرح و پروژه ها ضمن تسریع در دستیابی به اهداف مدنظر مرکز پیشرفت و عدالت، تحقق سند آمایش استان فراهم گردد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: استان یزد مرکز پیشرفت و عدالت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد پیشرفت و عدالت برنامه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم