Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@07:48:06 GMT

نشانه‌های پرکاری و کم کاری تیروئید را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۸۷۵۵

نشانه‌های پرکاری و کم کاری تیروئید را بشناسید

یک فوق تخصص غدد گفت : تیروئید کم کار یا پرکار روی ناباروری تأثیر منفی می‌گذارد، در ناباروری تأثیرات کم کاری تیرویئد کاملا در دنیا شناخته شده است.

حسین صمدانی‌فر، فوق تخصص غدد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: تیروئید، غده ای است که در بدن انسان‌ها وجود دارد که می‌تواندپرکار، کم کار و یا بزرگ شود اما عواملی وجود دارند که می‌توانند این بیماری را تشدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرکاری و کم‌کاری تیروئید علامت‌های مختلفی دارد، این علائم غیر اختصاصی هستند و در میان سایر افراد جامعه نیز دیده می‌شوند، مانند احساس ضعف، خستگی، ورم کردن، گرفتگی عضلانی و رنگ پریدگی، چربی خون، احتمال کم خونی، اختلال هورمونی و احتمالا سقط جنین، اینها در کم کاری تیروئید نیز به چشم می‌خورند.

صمدانی فر با اشاره به علائم پرکاری تیروئید، اظهار کرد: افزایش ضربان قلب و تپش قلب، تعریق،کاهش وزن علی رغم اشتها داشتن،احساس گرما، گاها بیرون زدگی چشم، لرزش دست، ریزش مو و اختلالات هورمونی می تواند از علامت های پرکاری تیروئید باشد.

این فوق تخصص غدد ادامه داد: در درمان کم کاری تیروئید می توان با داروها آن را درمان کرد البته گاها باید آزمایش هایی داده شود تا میزان دز آن در بدن افزایش یا کاهش نیابد اما در پرکاری تیروئید درمان‌های ویژه ای وجود دارد که می‌تواند طولانی مدت یا کوتاه مدت باشد.

وی با اشاره به مشکلات کم کاری یا پرکاری تیروئید در ناباروری زنان و مردان، خاطرنشان کرد: تیروئید کم کار یا پرکار روی ناباروری تأثیر منفی می‌گذارد، در ناباروری تأثیرات کم کاری تیرویئد کاملا در دنیا شناخته شده است. اگر تیروئید کم کار باشد احتمال می‌رود که باروری شکل بگیرد اما ممکن است آن فرزند سقط شود.

صمدانی فر خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از سقط جنین، اختلالات مادرزادی و کامل شدن مغز جنین، در بیماران کم کار تیروئید و زنان باردار کاملاً موضوع آزمایش و مصرف دارو را به طور جد دنبال می‌کنیم.

منبع: فارس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تیروئید تیروئید چشمی تیروئید زنان کم کاری تیروئید پرکاری تیروئید کم کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۸۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ابراهیم پارسانژاد فوق تخصص نازایی و استاد دانشگاه شیراز و رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران گفت: زوج‌هایی که برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند بر اساس میزان مشکلاتشان از احتمال موفقیت مختلفی برخوردار خواهند بود. میزان موفقیت حاصل از انجام روش‌های کمک باروری (IVF) در سیستم‌های بین المللی ۳۵ تا ۴۰ درصد، و این میزان در مراکز ناباروری کشور ماهم صدق می‌کند.

محمد ابراهیم پارسانژاد فوق تخصص نازایی و استاد دانشگاه شیراز در مورد درمان ناباروی گفت: وقتی زوجی برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند در مرحله اول درمان‌های سطحی مربوط به زوجین  برای ان‌ها تجویز می‌شود و در صورت لزوم درمان‌های اولیه به سمت درمان‌های پیشرفته سطح ۳ می‌رود.

او افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای ان‌ها به صد درصد می‌رسد.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه تمامی زوج‌های نابارود می‌توانند در فرایند درمان قرار گیرند تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می‌شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می‌کنند و از روش‌های کمک باروری استفاده میکنند بچه دار می‌شوند.

اود تاکید کرد: تا سال‌ها پیش اگر زوجی مراجعه می‌کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می‌شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می‌شود، اما این به معنای موفقیت در همه این عمل‌ها نیست.

پارسانژاد در مورد علت تغییر تاریخ  بیست و سومین کنگره انجمن ناباروری در زمانی که اعلام شده بود نیز گفت: قرار بود کنگره ناباروری در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود و برنامه ریزی برای برگزاری آن از ماه‌ها قبل انجام شده بود، اما وقتی همکاران ما برای نصب پلاکارد‌ها و تجهیز سالن به دانشگاه مراجعه می‌کنند مسئولین سالن مجوز کار نمدهند و علت ممانعت را همزمانی کنگره با کنکور سراسری عنوان میکنند.

او خاطرنشان کرد: موضوع با ریاست محترم دانشگاه مطرح شد و ایشان با ابراز تاسف از وقوع چنین شرایطی سالن دانشگاه را در تاریخ ۱۹ الی ۲۱  اردیبهشت ماه در اختیار کنگره انجمن باروری و ناباروی ایران قرار دادند تا کنگره در این زمان برگزار شود.
پارسانژاد با ابراز تاسف از اینکه این اتفاق بسیار ناگوار بود چرا که بسیاری از پزشکان از استان‌های مختلف برای این کنگره بلیط رزرو کرده بودند ادامه داد: ما در موقعیت سختی قرار گرفتیم و مجبور بودیم به تک تک مدعوین تماس بگیریم و خبر تغییر تاریخ کنگره را برای آنها توضیح دهیم.   آنها هم با بزرگواری پذیرفتند که قصور از مسئولان برگزار کننده کنگره نبوده و قرار شد در ۱۹  اردیبهشت ماه در خدمت آنها باشیم.

با توجه به متضرر شدن تعدادی از همکاران عزیز ما در سراسر کشور در جهت تهیه بلیط و اقامت در تهران و تغییر تاریخ کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران طی گفتمانی با ریاست محترم دانشگاه و همچنین در جلسات متعدد انجمن این موضوع مورد بررسی گردید حتی الامکان قسمتی از خسارات وارد شده به همکاران جبران شود.

گفتنی است بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید