Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۲ فرانسه در حالی برگزار شد که نامزد‌ها از اسلام هراسی برای تقویت جایگاه خود استفاده کردند.

خبرگزاری میزان – اسلام هراسی پدیده‌ای رو به رشد در فرانسه طی سال‌های اخیر بوده است.

به گزارش پایگاه «thekashmirmonitor»، سیاستمداران فرانسوی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، از اسلام هراسی سود می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظرسنجی‌ها پیشتر نشان دادند که «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه، به سختی در برابر «مارین لوپن» از جناح راست افراطی در دور دوم ریاست جمهوری به پیروزی رسید.

«ژوسلین سزاری»، استاد در دانشگاه هاروارد، به عرب نیوز می‌گوید که صحبت‌های ضد مسلمانان و ضد مهاجران در فرانسه موضوع جدیدی نیست.

در برخی مسائل، قائل شدن به تفاوت بین مکرون و لوپن، به خصوص در مورد دیده شدن مسلمانان، بسیار سخت است؛ برخی از وزرای مکرون در این مورد حتی بیش از حد و بسیار سخت‌تر از خود او رفتار کرده اند.

سال گذشته، «جرالد دارمانین»، وزیر کشور فرانسه، لوپن را غافل و او را در برابر اسلام ضعیف توصیف کرد.

«پل اسمیت»، دانشیار و سرپرست بخش مطالعات فرانسه، زبان‌ها و فرهنگ‌های مدرن در دانشگاه «ناتینگهام»، می گوید که لفاظی‌های ضد اسلامی در فرانسه «عادی‌ شده» شده است.

«مایتر راجنیش کریم لائوئینی»، وکیل فرانسوی، می‌گوید که یک مانع بزرگ برای جلب رأی مسلمانان این بوده است که در حالی که مسلمانان همچنان موضوع بحث سیاسی هستند، اما آن‌ها کنار گذاشته شده اند.

بیشتر بخوانید: فرانسه؛ کانون اسلام هراسی و نفرت پراکنی علیه مسلمانان در اروپا بررسی اسلام هراسی و ممنوعیت حجاب در فرانسه

لائوئینی، گفت «در بیشتر موارد، مسلمانان از بحث‌هایی که بر آن‌ها تأثیر می‌گذارد، حذف می‌شوند.»

کنار گذاشتن مسلمانان، تنها فضای بدگمانی را در میان مسلمانان ایجاد می‌کند که در نهایت فکر می‌کنند فرانسه ترجیح می‌دهد آن‌ها را به عنوان یک مشکل ببیند تا بخشی از راه‌حل.

فرانسوی‌ها و آلمانی‌ها در این موضوع در اروپا مشترک هستند؛ آن‌ها کمترین حضور مسلمانان را در هر ساختار سیاسی یا عمومی دارند، چرا که هیچ ادغام سیاسی وجود نداشته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: فرانسه اسلام هراسی حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرانسه فرانسه اسلام هراسی حقوق بشر اسلام هراسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «نواف سلام» رییس دادگاه بین‌المللی کیفری نتیجه بررسی شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را اعلام کرد.

رییس دادگاه کیفری بین‌المللی بیان کرد: این دادگاه اختیارات و صلاحیت لازم برای اعمال تدابیر موقت در خصوص صادرات سلاح از سوی آلمان به اسراییل را ندارد.

وی تاکید کرد: شرایط برای اعمال تدابیر موقت بر اساس دادخواست نیکاراگوئه مهیا نیست. شرایطی که به دلیل آن، موضوع مطرح شده برای اعمال تدابیر حمایتی موقت کافی نیست.

رییس دادگاه کیفری بین‌المللی افزود: این دادگاه از شرایط زندگی فاجعه‌بار در غزه نگران است. تمامی طرف‌ها ملزم به عدم نقض قوانین مرتبط با نسل‌کشی جمعی هستند.

گفتنی است دوشنبه بیستم فروردین‌ماه گذشته نیکاراگوئه از دیوان بین المللی دادگستری خواست تا با صدور حکمی از آلمان بخواهد ضمن توقف حمایت تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی، از تصمیمش مبنی بر توقف کمک مالی به آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) منصرف شود.

نیکاراگوئه در جلسات دیوان بین المللی کیفری که به مدت دو روز در شهر لاهه هلند برگزار شد، درخواست اتخاذ «تدابیر فوری و اضطراری» را به عنوان بخشی از یک پرونده گسترده‌تر مطرح کرده است که برلین را به نقض کنوانسیون نسل‌کشی و قوانین جنگ در حمایت از رژیم صهیونیستی در تجاوز به نوار غزه متهم می‌کند.

تیم حقوقی نیکاراگوئه در دیوان بین المللی کیفری تاکید کرد که آلمان از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه در نسل‌کشی فلسطینیان ساکن این باریکه مشارکت داشته و قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

کد خبر 6093473

دیگر خبرها

  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • برچیدن کمپ‌های پناهجویان در آستانه بازی‌های المپیک پاریس
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم
  • بازداشت ژرار دوپاردیو به اتهام تجاوز جنسی/حمایت مکرون فایده‌ای نداشت
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه