Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد حامدی معاون صنایع دستی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: نمایشگاه صنایع دستی ۱۵ اردیبهشت و برای اولین بار در شهر حلبچه عراق برگزار می‌شود که ۲۰ غرفه برای صنعت‌گران استان کردستان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه ۵ غرفه از این تعداد به محصولات صنایع دستی اورامانات و ۱۵ غرفه به صنایع دستی استان کردستان اختصاص دارد، گفت: نمایشگاه صنایع دستی حلبچه چهار روزه است و طی هماهنگی‌های صورت گرفته با کنسولگری عراق؛ هنرمندان کردستانی در ۱۴ اردیبهشت به عراق اعزام می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برخی اقدامات اداره‌کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان طی سال گذشته گریزی زد و گفت: سیاست‌گذاری‌هایی در بحث نساجی سنتی کردستان در سال گذشته صورت گرفت و در همین راستا شهر آرمرده بانه به عنوان شهر ملی شالبافی ثبت ملی شده است.

حامدی اضافه کرد: در تلاش هستیم در حوزه جولایی، شالبافی و نمدمالی با متد و برنامه‌ای که طراحی شده کارگاه مجهز در حوزه نساجی سنتی در یک شهر و یا روستا در سطح استان راه‌اندازی کنیم.

وی تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته سال گذشته شهر آرمرده بانه به عنوان شهر ملی شالبافی، دیوزناو روستای ملی ارغوان بافی و کاکوی سفلی به عنوان روستای گلیم بافی ثبت ملی شدند که این مهم می‌تواند نقش قابل توجهی در رونق صنعت صنایع دستی در استان باشد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های لازم این سه پروژه  برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته که امیدواریم در سفر ریاست جمهوری زمینه تامین اعتبار آن صورت بگیرد.

وی در ادامه از توسعه آموزش به عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های استان در حوزه صنایع دستی نام برد و گفت:  آموزش‌های حضوری یکی از چالش‌های بزرگ حوزه صنایع دستی در دوران کرونا بود؛ اما علیرغم این محدودیت‌ها سال گذشته به کمک بخش خصوصی ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در  ۱۸ روستا و ۱۰ شهرستان از آموزش‌های مقدماتی صنایع‌دستی بهره‌مند شدند.

به گفته وی،۹۰ درصد آموزش‌ها در روستاها و بە صورت کاملا رایگان برگزار می‌شود.

حامدی همچنین از راه‌اندازی مجتمع صنایع دستی تایله خبر داد و گفت: این مجموعه با هدف ایجاد ۱۱۰ شغل پایدار در استان راه‌اندازی می‌شود و در قالب فراخوان به ترتیب اولویت در اختیار صنعتگران و تعاونی‌های فاقد مکان و فضای مناسب قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: اولویت در این طرح با صنعتگران دارای مهر اصالت ملی و بین‌المللی و با افرادی است که در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی حضور فعال داشته‌اند.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایشگاه صنایع دستی صنایع دستی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۹۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه این استان در صنعت گردشگری در کشور مطرح است، افزود: بیش از ۸۵ نوع صنایع‌دستی توسط صنعتگران و هنرمندان ما در فارس تولید می‌شود.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه رونمایی  از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو  گفت: چنانچه صنایع‌دستی در زنجیره ارزش قرار گیرد و مسئله صادرات آن پیش‌بینی شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده به نسل‌های بعدی که ادامه‌دهنده هنر پدران و مادران خود باشند.

وی با مثبت ارزیابی کردن معرفی توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه اکسپو ایران گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای نمایش تلاش‌هایی است که در حوزه اقتصادی طی دو سال گذشته در فارس انجام ‌شده تا مورد استفاده و ملاحظه شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

استاندار فارس ادامه داد: طی دو روز گذشته ۶۴ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذارانی از ایران و خارج از کشور انجام‌شده و امید است قراردادهای آن‌ها به‌زودی منعقد شود.

ایمانیه با اشاره به تکلیف قانونی فارس از نظر وزارت کشور در باب دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی و فولاد، گفت: زنجیره ارزش گندم و حلزون از جمله این تکلیف‌هاست که به‌عنوان ‌مثال حلزون استفاده دارویی برای لوازم‌آرایشی، بهداشتی و استفاده خوراکی برای غیر ایرانی‌ها خواهد داشت.

استاندار فارس همچنین به رونمایی از یک سامانه هوشمند بازاریابی مربوط به صادرات فارس در این نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: مذاکرات اولیه با اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای دیگر انجام‌شده و امید در آینده‌ای نزدیک سایر اتاق‌های بازرگانی هم به این سامانه بپیوندند.

امروز، طی مراسمی که در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ایران با حضور استاندار فارس و تنی چند از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد از کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس، کمپین کرامت مثلت نور با رویکرد گردشگری مذهبی بین سه استان فارس، خراسان رضوی و قم، همچنین کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس