Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدطاهر عظیمی‌فشی گفت: سال گذشته صندوق کار آفرینی امید با هم افزایی بخش ترویج جهاد کشاورزی و بسیج سازندگی، ۷۴ میلیارد تومان به صندوق‌های خُرد زنان روستایی در سطح استان پرداخت کرد.

اکنون ۹۷ صندوق خُرد زنان روستایی در استان تشکیل شده است، به هر یک از این صندوق‌ها ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت قرض الحسنه با ضمانت آسان سفته پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق‌های خُرد زنان روستایی شامل ۱۸ تا ۴۰ نفر عضو در رده سنی ۱۸ تا ۶۰ سال و به صورت هیات مدیره‌ای براساس تجربه کار و سابقه شغلی تشکیل می‌شود.

راه‌اندازی صندوق‌های خُرد زنان روستایی در استان کمک به معیشت خانواده‌های روستایی است. یکی از مزایای این طرح دسترسی آسان زنان روستایی به تسهیلات ارزان قیمت و بدون ضمانت بانکی صرفا با سفته است.

هدف‌گذاری تشکیل ۲۰۰ صندوق خُرد زنان روستایی در استان 

به گفته عظیمی‌فشی، در سال جاری ۲ هدف مهم؛ نهضت احیای واحد‌های اقتصادی نیمه فعال و راکد و همچنین راه اندازی صندوق‌های خُرد زنان روستایی اولویت اول صندوق کارآفرینی امید در استان است.

 یکی از اهداف صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه راه اندازی ۲۰۰ صندوق خُرد زنان روستایی است. در این مدل اقتصادی، صندوق خُرد زنان روستایی پس از تشکیل، در قالب طرحی پتانسیل و توانایی شغلی خود را به واحد مالی و کارشناسی صندوق کارآفرینی امید تحویل می‌دهند و پس از مشاوره شغلی و تایید نهایی براساس ارزیابی‌ها تسهیلات ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی به آنان پرداخت می‌شود.

تخصیص ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبار به صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه 

عظیمی‌فشی گفت: رسالت صندوق کارآفرینی امید حمایت از افراد متخصص، با تجربه و ماهر، اما بیکار است. صندوق کارآفرینی امید به ۲ صورت پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و مشاغل خود اشتغالی از افراد دارای مهارت پشتیبانی مالی ارزان قیمت حمایت می‌کند.

 صندوق کارآفرینی امید برای مشاغل خانگی ۵۰ میلیون تومان و برای مشاغل خود اشتغالی ۲۰۰ میلیون تومان وام قرضه الحسنه با کارمزد چهار درصد از محل منابع داخلی، تسهیلات اشتغال (تبصره ۱۸) و تفاهم نامه بین دستگاه‌های اجرایی پرداخت می‌کند.

احیای ۴۰ واحد‌های راکد و تعطیل استان، راه اندازی ۲۰۰ صندوق خُرد زنان روستایی در کنار پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و خود اشتغالی از برنامه‌های صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه هستند. از ابتدای سال تاکنون ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبار به صندوق کار آفرینی امید استان کرمانشاه تخصیص یافته است.

عظیمی‌فشی خواستار حمایت مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی از صندوق کارآفرینی امید به لحاظ تامین اعتبار شد و گفت: مجموعه صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه ۱۴ شعبه در ۱۴ شهرستان استان با ۳۵ کارمند دارد و در هشت شهرستان با این حجم بسیار بالای کار فقط یک نیرو دارد./ ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه میلیون تومان راه اندازی صندوق کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • حمایت ماهینی از کاپیتان پرسپولیس
  • حمایت ماهینی از کاپیتان پرسپوليس